2 girls 1 cup

Jag kan i dagsläget inte säga så mycket mer än att i helgen förändrades mitt liv tack vare en tjuvlyssnatläsare. I mitt inlägg om blåtands-bajset , skrev nicket Träsk något i stil med att ”jag har sett något värre, 2 girls 1 cup!” Jag orkade inte googla då, tills i helgen då vi tittade på fotboll några kompisar, och någon frågade om vi hade sett ”2 girls 1 cup” och folks reaktioner som sprids på Youtube. Jag mindes Träsk kommentar och så började vi filma våra egna oskyldiga reaktioner. Det var det vidrigaste vi sett i våra liv, och jag sitter just nu och redigera videon (som kommer upp imorgon), och får läskiga flashbacks från kväljningarna.

Det må vara en snackis på nätet, men vad du än gör, googla inte ”2 girls 1 cup”! Den videon kommer att skada dig för gott!!

83 reaktioner på ”2 girls 1 cup

 1. Ketake skriver:

  #50 Jag tänkte också på det när jag gick in där idag… det kan ju inte vara en slump

 2. tove skriver:

  MEN FÖR I HELVETE! Nu MÅSTE jag ju googla!

 3. tove skriver:

  fyfan, jag var tvungen. det var det vidrigaste jag någonsin sett. för i helvete. SPÄRRA IN! fyfan. jag kommer aldrig mer kunna äta choklad. +o(

 4. JOGR skriver:

  Någon som vill beskriva vad dom gör ? sitter på jobbet och vill inte starta den ^^

 5. JOGR skriver:

  Och nej, jag är inte pervers eller sjuk på något sätt.

 6. ellen skriver:

  Ett. Alla ni som inte fattar vad det handlar om är puckade.
  Två. Jag kommer Inte googla.
  Tre. Jag mår illa bara av kommentarerna.
  Fyra. Yey för tryckfriheten, yttrandefriheten och friheten att sprida detta!

 7. Johan skriver:

  Fy fan vad äckligt! Nu kan jag inte äta chokladpudding på flera år!

 8. Alex skriver:

  Jag stod ut. Men det känns väldigt fejk… Även spyorna. Jag vet av egen erfarenhet (har fastnat nötbitar i halsen på mig) att man måste trycka ner handen mycket mer än så för att spy. Eller bara jag som har dåliga reflexer?

 9. björne skriver:

  måste bara säga att man blir härdad av sånt här, härdad på ett dåligt sätt dessutom. Som tur är märkte jag att härdningen går över med tiden, jag blev äcklad, wohooo

  vill ni bli härdade så kolla även upp ”Pain Series”

 10. Thomas skriver:

  ja, nyfikenheten gjorde ju att man googlade och kollade och äckligt var det definitivt. Jag är dock inte så känslig så jag kan gå vidare med mitt liv utan att må dåligt över detta.

  Det som är mest faschinerande är att det finns folk som är into detta. eller så är det mest sjukt, jag vet inte.

  btw- reaktionerna känns grymt fejk eller så är de där människorna sjukt känsliga.

 11. Thomas skriver:

  JOGR

  http://www.2girls1cup.com/started.html

  Där har du vad det handlar om i textform, om du sen vill googla är upp till dig

 12. Maf skriver:

  Inte grymt fejk. Jag fick kväljningar bara av att läsa beskrivningarna. Så de människorna är nog normalkänsliga, du (Thomas) inte så känslig och jag sjukt känslig

  Kommer aaaldrig titta på filmen

 13. Rasmus skriver:

  Ninnisen, så vitt som jag har förstått så börjar en scen med att två tjejer hånglar, sedan byter det fort till när den ena skiter i en kopp, och sedan byter dom till när dom båda äter i sit bajset och sedan kräks i varandras munnar.

 14. Soffi skriver:

  Shit vad nyfiken jag är… Men skall snart äta en jättegod middag så jag måste lägga band på mig så länge…!!!

 15. murveldjuret skriver:

  här har vi aftonbladets nya diet :D

 16. Hokkestadt skriver:

  Ska kanske säga att länken går till en beskrivning av filmen, *om* ni vill se den kan ni göra det här: http://smokinanddrinkin.com/swap.avi
  Men det är inget jag rekommenderar…

 17. Annchen skriver:

  Jag halvlyckades. Googlade på det efter inlägget i tjuvlyssnat, men klickade bara på sökresultatet som gav det här blogginlägget. Räknas det som att googla när man inte klickar? Risken är stor att jag gjort det ändå om det inte vore för Ketakes länk i kommentar #15. Tack.

  Trevligare att googla på sig själv. Mitt vanliga namn är alltför vanligt, men Fröken Näktergalning Hårboll är jag iaf ensam om :)

 18. Emma skriver:

  2 girls 1 finger var faktiskt mycket värre. Där ser man att det är verklighet. Usch.

 19. ninve skriver:

  hahahahahaha VA ÄCKLIGT!!!!! jag började att kolla upp det på youtube, men man hittar bara folks roliga och konstiga reaktioner , vilket gjorde att jag verkligen längtade att få se ”2 girls 1 cup”. nu har jag sett den och jag kommer drömma mardrömmar.

 20. Wurre skriver:

  Okej jag tar självmord snart. Såg denna för en helg sedan och idag lyckades en trevlig vän påminna mig om denna film. Går inte o leva med sånt skit ja ordagrant menat. Bye

  Nu dog jag. men jag minnena finns fortfarande kvar… FUCK

 21. joliana skriver:

  jag har inte set nåt vidrigar e äna att hongla med bals

 22. joliana skriver:

  en att hongla med bajs

 23. Kråkan skriver:

  Haha sånt här är ju skitkul :D
  Världen blir en mycket vackrare plats efter att man sett denna

 24. emelie skriver:

  jag fattar inte vad ni pratar om?? den videon är väl ite så farlig?? bajset ser ju mest ut som shokladpuddig. undrar om det är äkta…inget äckligt med videon iaf

 25. F skriver:

  Alltså…Det var ju äckligt. Men inte såå jävla äckligt. Trodde det skulle va värre.

 26. S skriver:

  Fan! Jag äter aldrig mer chokladglass!!! O fyyfan vad jobbigt att skita nu!! Nu kommer jag bara att tänka på den där äckliga skiten! YUUCK!!!

 27. Kajsa skriver:

  Jag tycker det är rätt sexigt. Speciellt när de spyr över varandra. Förnedringen är tändande.

 28. Hitler skriver:

  Ni måste ju skämta? Det är ju gryyymt med sån här fetisch!!! Blir ju tänd av att bara tänka på’t. Jävla babianer!

 29. Hitler skriver:

  Mmmmhhh, ääälskar bajs fetish, speciellt när korven är påväg ut. Diarré är ju la gött ;) If u kno’ what Im sayin’

 30. Korv skriver:

  FAAAAN!!!!
  Bara för att du sa det var jag tvungen att kolla på den!!!
  Fy fan ja tror ja spyr!!!

 31. Lilla E skriver:

  VARFÖR ”hoppas” att ”det inte finns folk som tänder på sånt därute”??
  Hur stör det er??
  Glöm inte att inte var längesen folk sa och tyckte likadant om homosexuella…
  De är vuxna människor och gör det frivilligt. Visst, det är äckligt, men ingen skadas av det. Så otroligt barnsligt och inskränkt att inte unna dessa människor att nu få ägna sig åt den sorters sex de föredrar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>