En blogg i en blogg

Fyra redaktörer. Fyra specialkrafter. Ett mål. Att underhålla läsarna. Följ med när vi startar vår nya blogg ”Bakom rubrikerna”. En blogg om livet bakom en annan blogg och mycket annat. Allt vi har velat berätta tidigare men inte kunnat. Från handfatskissande till skrönor till troll. Räddningen för alla som ville ha mer läsning och alla som inte visste att de ville ha mer läsning.

Under de närmaste dagarna kommer vi att presenteras en och en. Våra styrkor, våra personligheter. Vilka är det egentligen som driver Tjuvlyssnat, och vad försiggår i deras hjärnor? Stay tuned, people!

6 reaktioner på ”En blogg i en blogg

 1. Marie skriver:

  rosenbladen? konfettin?

 2. PiVo skriver:

  Yay! En blogg om en …blogg! =D Hoppas det kommer gå bra!! //A

 3. peppers skriver:

  g00d luck people, låter sköjj, skall följas med intresse

 4. Krister skriver:

  Yey! Nu kan jag glatt ta livet av mig vetandes att mitt liv är fyllt till max… men vänta… då kan jag ju inte läsa den här bloggen… Doh!

 5. Voxar skriver:

  Det verkar som om inläggen i bloggen letar sig ut till feeden för huvudsidan. Eller har jag råkat lägga till bloggbloggfeeden också?

 6. Lille P skriver:

  SIST! FÖRSTA SIST! SIST SIST SIST!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>