Möte med förlagschefen

Lind & Co, Gamla stan

Jag träffade bokförlagets chef för att diskutera lite bokdetaljer. Vi gick igenom hans boksamling och han visade mig böcker han själv hade sammanställt, bl.a. ”Görans Perssons grodor” eller vad den nu hette.

Chefen: Min favorit är den när han träffar Kússán Dooriis!
Vem är nu detta, tänkte jag! En fransk politiker? Någon inom FN? En afrikansk kung? Nej, jag kom inte på det! Men det var inte läge att framstå som icke-allmänbildad framför denna eleganta kulturmänniska bestämde jag och klämde fram: Haha, vad sa han till honom då?
Chefen: Honom?
Jag (med darrig röst): Ja, Kússán Dooriis?!
Chefen: KOSSAN DORIS ju en tjej, har du inte sett Bolibompa?

Ridå.

17 reaktioner på ”Möte med förlagschefen

 1. Ellinor skriver:

  Missförstånd som bygger på ens egna förväntningar av samtalet är bland de bästa. Detta är humor på hög nivå!

 2. Sou skriver:

  denna var grym

 3. Michaela skriver:

  Hahah, hihi, jag har sett det programmet någon gång när jag var en mindre människa.

 4. Eriabe skriver:

  vad handlade grodan om då??

 5. Malin skriver:

  I would be SO able to pull this thing off.
  Meneh, där kom min inneboende minikishti fram. Varsågoda.

 6. PiVo skriver:

  Dags att öva bolibompa-skillsen nu va!

 7. adde skriver:

  Är det Damon som syns på logon till tjuvtittat?

 8. Nosen skriver:

  Haha! Roligaste jag har läst på länge… Men allvarligt talat så förväntar man sig ju inte riktigt Göran Persson och Kossan Doris i det sammanhanget.
  Jag kommer knappt ihåg det programmet för övrigt, tror att det gick ungefär när jag slutade se på bolibompa. Så varför förväntar man sig att en person som är äldre än jag skulle ha tittat på bolibompa då?
  (eller gör ALLA det oavsett ålder?)

 9. Happymealungen skriver:

  Haha, you fail at bolibompa

 10. Kattis skriver:

  whoho, jag har sett det avsnittet! :D

 11. Emmaah skriver:

  haha, fan va kul asså fan va kul hahha

 12. Billie skriver:

  haha,
  inte så ofta denna del av tjuvlyssnat får mej att skratta…!

 13. britta skriver:

  hhahahah! sötkula!

 14. Tomb skriver:

  Haha.. En viktig del av sveriges historia.

 15. Snape´s on a plane!(barnslig) skriver:

  ~Gösta Grävling~

 16. Billie skriver:

  snart gått 24h, men ja skrattar ännu åt denna!

 17. görgel skriver:

  HAHAHAHAHA men ja skratta ihjäl mej så sjukt fulrolig situation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>