Nyheter & uppdateringar

Nu är det äntligen dags att återinföra rubriktävlingen! Efter några veckors uppehåll i samband med vår nylansering dammar vi nu av denna uppskattade tävling där ni läsare får vara med och ge rubrikförslag på en utvald tjuvlyssning. Kanske har du tänkt: ”Det där kan jag minsann göra bättre.” Nåväl, nu är det upp till bevis! Här hittar du veckans rubriktävling. Nästa torsdag väljer vi en vinnare och några bubblare. För närvarande återvänder rubriktävlingen i ett välkänt format men vi har stora planer på gång för denna så håll utkik!

I denna kategorin, Bakom rubrikerna, kommer vi fortsättningsvis att bjuda på utvalt material från inkorgen. Det kan vara bidrag som vi valt bort av olika anledningar men som vi ändå vill dela med er. Här bjuder vi både på vandringssägner i nya tappningar och tjuvlyssningar med det där lilla extra… I ”Bakom rubrikerna” är allt tillåtet.

Missa inte ”Slumpa”-funktionen (se huvudmenyn). Med den kan du slumpa dig fram till alla fantastiska tjuvlyssningar och tjuvtittningar som vi har publicerat genom åren. Perfekt som tidsfördriv i till exempel kollektivtrafiken. Vi har över 6000 (!) inlägg i arkivet så vad väntar du på? In och slumpa! Kanske hittar du en nygammal favorit i arkivet.

Vi passar även på att möblera om lite i layouten och plockar bort sidokolumnen. Länkarna som fanns där kan nu nås här.

Glöm inte att skicka in dina tjuvlyssnade konversationer och Tjuvtittatbilder till oss (klicka här för att komma till bidragsformuläret). Kom ihåg: Delad glädje är dubbel glädje!

775 reaktioner på ”Nyheter & uppdateringar

 1. 3mm@ skriver:

  Okej, ska väl inte klaga på er bilkörning. Är ju troligtvis inte nån av er som nyligen har svängt in i en stenmur så att det blev en jättebuckla på bilen.

 2. Emeric skriver:

  Du gjorde vad sa du?

 3. Marie K skriver:

  Varför vill man svänga in i en stenmur när det är lättare när man håller sig på vägen?

 4. Emeric skriver:

  Kanske var så att det var vägen som svängde och inte bilen?

 5. 3mm@ skriver:

  Äsch, det var väldigt mycket som hände under en timme innan jobbet en morgon, så blev väldigt stressigt när jag skulle backa ut bilen och köra iväg. Var en massa bilar parkerade runt omkring mig och jag hade ingen sikt åt höger och skulle då backa ut på en väg och hoppas på att inte bli påkörd och samtidigt inte köra in i en någon annan bil. Så råkade bli att jag svängde för tidigt och tydligen fanns det en stenmur gömd i något som jag för*t trodde bara var en trädgårdshäck (märkte ganska snabbt att så inte var fallet…) Till mitt försvar vill jag också säga att jag hade stenkoll på tre av bilens hörn. Tyvärr råkade det vara så att den hade fyra…

 6. Emeric skriver:

  Aha, låter som bilens gömda hörn var i maskopi med den gömda stenmuren!

 7. 3mm@ skriver:

  Japp. Vart är världen på väg? Nu går det inte ens att lita på stenar, hörn eller växter längre. Dags att leta upp nåt bättre ställe att bo på? För här funkar ju uppenbarligen inte längre. Finns det möjligtvis någon planet där bilar, hörn, växter och stenar inte existerar?

 8. Emeric skriver:

  Skulle gissa på alla planeter utom denna

 9. Marie K skriver:

  Eller så skaffar man sig en bil med bara tre hörn…

 10. Emeric skriver:

  Tänker att det annars borde finnas runda bilar eller?

 11. 3mm@ skriver:

  Jag har typ skaffat mig en bil med tre hörn, så det är ju alltid nåt.

  Det gör det väl? Radiobilar är väl typ runda? Men inte minskar det krockrisken inte, inte enligt min erfarenhet i alla fall…

 12. Emeric skriver:

  Radiobilar räknas inte, det är ju meningen att man ska åka runt och krocka med varandra i dem.

 13. 3mm@ skriver:

  Jag tycker att de ska räknas eftersom de inte har några hörn

 14. Emeric skriver:

  Jag tycker inte de ska räknas eftersom de inte trafikerar vägarna

 15. 3mm@ skriver:

  Såna krav du ställer. Men det måste väl finnas nån som har gjort en bil utan hörn? Annars ska jag göra det, ta patent på den och bli miljardär

 16. Emeric skriver:

  Finns ju bilar med runda hörn, men tror inte det finn helt runda bilar. Se till så att bilarna är stötdämpande också

 17. Marie K skriver:

  Eller så skaffar man sig en jätteboll som man rullar runt i.
  God fortsättning och hoppas det nya året blir bra :)

 18. 3mm@ skriver:

  Ja! Då kan jag åka runt i ett megastort bowlingklot och så kan hus och sånt fungera som käglor. Vad roligt jag kommer ha det!

  God fortsättning!

 19. Emeric skriver:

  Blir lite orolig nu. Har 3mm@ nånsin visat våldsamma egenskaper tidigare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>