Sökes: Tjej ~25 med egen humor och vass penna

Det här kanske inte passar så bra här i bloggen, men jag är lite orolig för Marie som har varit försvunnen i två dagar. Senast jag hörde av henne var i tisdags då hon gjorde klart att hon ville att vi skulle träffas på Tranan, nu när hela redaktionen ska samlas ihop för första gången (eventuella fyllebilder utlovas).
Men efter det har hon gått upp i rök. Ingen MSN, inga SMS, och inga kommentarer på Tjuvlyssnat.

Har du hört eller sett något? Ring Efterlyst, 08-702 00 90

22 reaktioner på ”Sökes: Tjej ~25 med egen humor och vass penna

 1. stinis skriver:

  … ska kolla under sängen och på väg till tunnelbanan, jag lovar^^

 2. tove skriver:

  Menar du allvar?

 3. Damon skriver:

  Ja, jag har inte hört av henne…Vi brukar ändå höras av nån gång per dag!

 4. ankakanka skriver:

  Fritt fram Marie. Vi leker inte kurragömma längre. Du vann.

 5. Happymealungen skriver:

  come clean nu petter. var har du gömt henne?

 6. Petter skriver:

  Happymealungen: Jag säger… INGENTING!

 7. Eriabe skriver:

  Jag tänker inte avslöja var i min garderob jag gömt henne! Aldrig! I shall never surrender!

 8. SmileySofie skriver:

  Skandia kanske har tagit henne? Har ni letat där? :)

 9. Diana skriver:

  Det där var kanske mitt fel.

 10. Klas skriver:

  det är väl faktiskt: 08 – 702 00 90 till efterlyst?? kolla upp eran fakta lite bättre va!

 11. jurg skriver:

  klas: mycket viktigt. tack så mycket. jag ringde förstås det numret Damon gav mig, och så svara nån kille ”hej det är jonas”. Får jag prata med Hasse sa jag, men han fattade ingenting. Förstå att jag jag slösade 10 öre i uppkopplingsavgift på det. Jag känner mig kränkt faktiskt. Hasse, om du är där ute: ”jag vet var Honken är”

 12. emelie skriver:

  Tänkte bara ge ett förslag till tjuvlyssnat.se (som förresten är den roligaste hemsidan som finns, skrattar alltid lika mycket).
  I alla fall så borde det gå att söka på VART tjuvlyssningen äger rum, till exempel om man bor i Stockholm kan man söka på stockholm och få upp alla därifrån. Har försökt söka på min stad (som jag vet finns med) men det står bara att inga tjuvlyssningar hittades eller nåt sånt. Tänkte bara att det kunde vara kul att kunna söka så för att se om man känner igen någon. :)
  Ha det bra and keep up the good work!

 13. Happymealungen skriver:

  Hoppas du lärt dig en läxa nu Damon och har dom små liven fastkedjade vid sina tangentbord i framtiden.

 14. paq skriver:

  Tandteknik AB, Rickardsson & Westerlund uppskattar säkert gratisreklamen ;)

 15. Pontus skriver:

  Sånt händer om man ger sina slavar för mycket frihet…

 16. Channah skriver:

  Marie försvunnen, huh?
  What’s love got to do, got to do with it?

  Jag säger bara ett ord: Zach Braff

 17. Bigmacfettot skriver:

  lämnar tillbaks henne när hon säger ja till marriage ;)

 18. doktoraronsson skriver:

  Det låg en okänd människa med bar överkropp och endast en sko i min trappuppgång i morse, men jag tror det var en kille. Hör av dig om foto önskas för identifiering.

 19. ankakanka skriver:

  doktoraronsson

  Den där känner jag igen.
  Du kan behålla honom!

 20. Damon skriver:

  Ok, vi kan andas ut! Hon messade nyss och hon har ju även lagt upp en tjuvlyssning…

 21. Eriabe skriver:

  Då är bara frågan: Vad hade hon för sig?
  Nu är det dags för utfrågning!

 22. Eriabe skriver:

  Blev det några fyllebilder? När kommer dem?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>