Tjuvlyssnat and the city

För första gången i världshistorien har en tjuvlyssning skickats in av två personer oberoende av varandra. Den första inkom i måndags och den andra igår. Vi visste att många unga tjejer diggade sajten, så kanske var det inte så oväntat att det var i den här miljön detta skulle ske. Det visar också på hur olika vi kan uppfatta och komma ihåg samma situation. Vilken av versionerna föredrar ni?

Biograf i Göteborg

Några tjejer ~16 kollar på Sex and the city. Det är under det lyckligaste/sorgligaste delen av filmen.
Tjej 1 (storgråtandes till sin kompis): Varför kommer det där aldrig att hända mig? Varför händer sånt bara på film?!
Hela biografen skrattar.

Cred: X

Bergakungen salong 1, Göteborg

Filmen är Sex and the city, och vi är mitt inne i det mest romantiska i hela filmen. Salongen är nästan helt knäpptyst, man hör någon snyfta. Fem tjejer ~16 har tidigare under filmen skrattat väldigt högljutt.
Tjej 1 (till tjej 2 halvskrikandes med gråtsprucken röst): Det där kommer aldrig hända mig!
Tjej 3, 4 och 5 viker sig dubbla av skratt och ingen i salongen lyckas hålla sig för skratt och det romantiska ögonblicket i filmen försvinner då de kommande fyra minuterna spenderas med att tjejerna inte kan sluta skratta.
När filmen är slut och ljuset tänds, vänds all blickar åt det håll tjejerna satt och tjej 3, 4 och 5 fnissar fortfarande.

Cred: Filmsugen

839 reaktioner på ”Tjuvlyssnat and the city

 1. Emeric skriver:

  Åh, känner igen mig i det där. Hade det exakt likadant sista terminen. Inget kul alls. Lycka till!

 2. 3mm@ skriver:

  Tack båda två!
  Så det går att överleva sista månaden ändå? Haha för*tår inte hur jag ska hinna med allt, känns som att dygnet skulle behöva dubbelt så många timmar ;) Men, men nu är sommarjobb fixat! Nu är det bara att fixa jobb för resten av livet… Och en kandidatuppsats. Och en ny lägenhet. Och en flyttstädning. Och jag som bara vill sova…

 3. Emeric skriver:

  Du klarar det! Jag tror på dig!

 4. 3mm@ skriver:

  Tack! Haha bra att nån gör det för i nuläget tror inte ens jag på mig själv. Känns underbart med en vecka kvar tills uppsatsen ska vara inne och vi nu börjar känna att den inte ens är vetenskaplig eller möjlig att genomföra och vi har ingen aning om vad vi håller på med och har tusen saker kvar att göra…

 5. Marie K skriver:

  Klart du fixar det 3mm@!
  Allt brukar lösa sig på något konstigt sätt…
  Till och med Emeric tror på dig, det är inte illa. (jag trodde han bara trodde på sig själv)

 6. 3mm@ skriver:

  Ja, förhoppningsvis. Men aldrig mer. Aldrig, aldrig, aldrig mer.
  Bara en sån sak säger väl hur hemskt detta är?

 7. Emeric skriver:

  Jag har varit där. Jag vet hur du känner dig

 8. Marie K skriver:

  Du är så duktig 3mm@! <3

 9. Emeric skriver:

  Hur går det med all skola och jobb och uteblivna fritid och ångesten osv nu då?

 10. 3mm@ skriver:

  Tack igen! Ni är så snälla!
  Tro det eller ej, men uppsatsen blev fädigskriven (typ, lär säkert få en massa klagomål över saker som behöver fixas till under slutopponeringen. Inte så konstigt med tanke på att det är den sämsta text som någonsin har skrivits…) och inlämnad tjugo minuter innan deadline. Så fritiden har blivit lite bättre efter det. Jobb är likadant som innan, har sommarjobb (och väntar på svar från en intervju). Blev även erbjuden ett års vik som barnskötare, men tackade nej till det (vilket jag kanske ångrar sen om nu uppsatsen skulle bli totalunderkänd… Bra lön var det också, med tanke på yrket. Fml). Ångesten har också släppt. Har kunnat sova bra i några nätter nu. Bara en liten fråga angående kandidatuppsatsen. Varför i helvete är vi tvungna att skriva en sådan?!? Ingen har väl någon som helst nytta eller glädje av den? Har inte lärt mig nånting (användbart) alls under den här hemska tiden?

 11. 3mm@ skriver:

  Eller jo, glömde! Har faktiskt lärt mig ett par saker under kandidatuppsatstiden då tid för att diska inte riktigt har funnits. Har lärt mig att det går alldeles utmärkt att använda en assiett som lock då man ska hälla ut pastavatten. Har också lärt mig att när rena knivar är slut så går det jättebra att bre smörgåsarna med matskedar. Och när de också är slut så funkar teskedarna bra också (dock är de inte helt perfekta om man ska bre knäckebröd). Så om ni inte visste detta reda så varsågoda för tipsen!

 12. Emeric skriver:

  Tack för tipsen! Jag hade aldrig de problemen under min uppsatstid. De två månaderna jobbade jag ganska mycket och var sjuk eller skadad eller andra opraktiska saker de perioderna jag inte jobbade. På det brydde sig min handledare knappt om mig och vägrade träffa mig för att bolla idéer och diskutera hur jag skulle gå vidare. Men jag fick ihop en text ändå! Som var riktigt bra om jag får säga det själv, även om den forskningen säkert inte leder till nåt i framtiden.

 13. 3mm@ skriver:

  Men, va? Hade inte ni också ett visst antal handledningar som handledaren var skyldig till att erbjuda och då diskutera och svara på frågor kring uppsatsen?
  Vår uppsats blev förresten utan några problem godkänd! Yeayh!

 14. Emeric skriver:

  Om vi hade det så var det inget som ja blev informerad om. Men som sagt, fruktansvärt dålig handledare.

  Grattis! Har du tagit examen nu?

 15. Marie K skriver:

  Varför inte bara diska upp en kniv när den behövs,tar ju inte många sekunder …
  Grattis 3mm@!

 16. 3mm@ skriver:

  Tror vi hade fem timmars handledning per uppsats. Tänkte att jag skulle ansöka om examen nu, men en lärare har missat att rapportera in ett godkänt seminarie, så måste höra av mig till kursansvariga så att de kan fixa till det.

  Varför? För att man är lat såklart :)

 17. Emeric skriver:

  Det måste finnas olika sorters lathet om du orkar skriva en hel uppsats men inte diska en kniv

 18. 3mm@ skriver:

  Japp, det är väldigt viktigt med prioriteringar här i livet har jag hört

 19. Emeric skriver:

  För två år sen hade jag prioriterat likadant som du. Idag hade jag prioriterat att diska kniven

 20. 3mm@ skriver:

  Ja, prioriteringarna började ändras efter att uppsatsen hade lämnats in. Tycker ändå att det var en viktig upptäckt som jag säkert kan ha glädje av även i framtiden (till skillnad från uppsatsskrivandet)

 21. Marie K skriver:

  Oj ni börjar samla in vuxenpoäng tror jag….

 22. Emeric skriver:

  Jag syftade mest på att om jag fortfarande pluggat skulle jag ha lagt all skola åt sidan och ägnat mig helhjärtat åt hushållssysslor

 23. 3mm@ skriver:

  Ja, kanske några, Marie :) Det verkar som att jag leder över Emeric med tanke på hans kommentar

 24. Emeric skriver:

  Det gör du absolut. För nu när jag jobbar ägnar jag så lite tid som möjligt till hushållssysslor

 25. 3mm@ skriver:

  Japp, jag som har min för*ta semesterdag idag (och min sista imorgon) har all tid i världen att ägna mig åt hushållssysslor nu

 26. Marie K skriver:

  Ojjj det var visst viktigt med vuxenpoäng :S

  Vilken härligt lång semester du hade 3mm@, hoppas den var trevlig och inte bara full av hushållssysslor.

 27. Emeric skriver:

  Mmmm, hushållssysslor :3

 28. 3mm@ skriver:

  Nä, det var det inte, skulle gärna ha noll vuxenpoäng. Känns som att jag nu varenda dag upptäcker ännu en dålig sak med att vara ”vuxen”

  Japp, semestern var jättebra. Men den var nästan lite väl lång, började bli lite uttråkad där på slutet ;)

 29. Emeric skriver:

  Därför ska man inte ha så lång semester. Räcker gott med ett par timmar bara.

 30. 3mm@ skriver:

  Varför överdriva? Ett par minuter räcker mer än väl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>