Undrar om jag kan utnyttja att halva Stockholm tror att jag är Petter…?

Från dagens Metro Stockholm

Petter Damon

Bildtext: ”Juridikstudierna ligger på is tills vidare. Jag ville göra entreprenörsgrejen, säger Damon Rasti, grundare till sajten. Till vänster syns kollegan Petter Jonasson.”

22 reaktioner på ”Undrar om jag kan utnyttja att halva Stockholm tror att jag är Petter…?

 1. Johan H skriver:

  Haha, efter att nyligen ha haft en biffig redaktionsövning och gråtit blod över alla bildtexter som måste sättas, så har jag just nu lite sympati för stackaren som klantat sig.. Men usch så klumpigt! Kan du inte skriva in och rasa nu? ”Kände bloggaren Damon Rasti rasar mot Metro, – Det är en stor skandal, säger han”

 2. Niklas skriver:

  Kan riktigt se Aftonbladets rubriker – ”Chockfel i Metro – Damon rasar”

 3. Happymealungen skriver:

  Snygg bild dessutom, det ser ut som ”Damon” bara har en näsborre.

 4. Jocke skriver:

  Ja, men människan har ju två borrar, för annars skulle någon vilja ligga med den!

  Säger Andreas i ”Centralskola” som går 21.55 idag onsdag.

 5. Liffon skriver:

  Fast det står ju ”Jonason” i bildtexten. Och jag tycker mig kunna urskilja ett semikolon efter ”vidare”. Dessutom är det väl ett komma efter ”entreprenörsgrejen”.
  *besserwisser-stoltheten väller upp*

 6. Ketake skriver:

  3# Men en ovanligt stor en bara för att väga upp…

 7. Johan skriver:

  Hybris, någon?

 8. Damon skriver:

  Petter borde rasa mest egentligen, han ser ju ut som en galen näsborre!
  Diana: Om jag blev ägd, betyder det att du tycker att Petter är fulare! Du tyckte ju han var jättesnygg nyss, haha..
  Johan: Vad är det som är hybris?

 9. Maja aka Syfilis skriver:

  Vete fan om de vore till din fördel.. Peter ser väl inte riktigt hm.. ja eh.. välskapt ut på den där bilden.

 10. Diana skriver:

  Damon: håller du koll på mina kommentarrer…?

 11. Damon skriver:

  Diana: Jag lider dessvärre av galet bra minne så jag kommer ihåg det mesta som folk skriver, känn dig inte speciell ;)

 12. Bigmacfettot skriver:

  Haha ”Damon” var riktigt snygg på denna bild.

 13. Mikaela skriver:

  Damon: Kunde du inte låta henne [Diana] få tro det!
  Å andra sidan vet jag hur pinsamt det kan bli när man nästan orgagrannt kan citera konversationer som ägt rum flera månader tidigare och den andra människan blir rädd och tror att man typ för logg över hela dennes uppenbarelse…

 14. Petter skriver:

  Ja vad är grejen med den där Damons gigantiska näsborre? ser mycket underligt ut.
  Meja aka Syfilis: Hey, det här är andra gången du skriver Peter istället för Petter. dags att styra upp stavningarna ett snäpp! jag kommer ihåg sådant. mitt minne, som är galet bra, släpper naturligtvis inte igenom vad som helst.

 15. Joråsåatt skriver:

  Petter: Meja eller Maja, det är frågan ;)

 16. Maja aka Syfilis skriver:

  Petter du är inte den första i världehistoren att klaga på min Stavning.
  Jag skyller stenhårt på att jag skriver kodat.

 17. olw skriver:

  Nu tycker jag att Peter är lite finkänslig.

 18. Happymealungen skriver:

  hmm, nu ser jag att petter även verkar suga på en karamell, eller kanske har drabbats av en tumör i mungipan. Nästan tjuvtittat-klass på den här fantastiska bilden.

 19. Scars skriver:

  Vad tidningar är enormt duktiga på att klanta sig…! Men kul är det… =)

 20. PiVo skriver:

  Ju mer jag kollar på bilden, desto roligare blir den. Se bara på mannen i bakgrunden vars skor är större än huvudet.

 21. Henke skriver:

  Ungefär sådär kan ett kort se ut man tar på fester när man vill ha bild på en person som inte vill vara med. Då drar med kameran snabbt förbi personen och när man sedan tittar på bilden kan man ha fått med halva ansiktet i kanten av bilden.

  Som här alltså :p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>