2 girls, 1 christmas

Gröna linjen, vid Alvik

Två tjejer ~15 pratar om familjen och julen.
Tjej 1: Men farfar bara bröt ihop helt när farmor dog liksom, och krympte och ville inte ens ha födelsedagspresenter! Men han är ju kille, så han fixar det… Tror jag, annars blir farsan skitledsen!
Tjej 2: Men när min mormor dog, typ förra året, så måste jag gå på begravningen, och sen ska morfar komma hit ett par timmar på julafton, och så har han skaffat en ny liksom, fast han är typ nästan sjuttio och hon är bara typ sextio! Jag tror att han kanske är en sån där peddo som kan göra så…
Tjej 1: Typ gamlingar är nog såna, för gamla kärringar ser dåligt har jag läst i Metro… Men dom borde ju inte vara helt blinda!
Tjej 2: Men jag måste nog säga ‘God Jul’ i alla fall…

Ps. Sajten har legat nere eftersom vi har bytt till en nyare server! Förlåt oss, vi hoppas att inte abstinensen varit för stor!

62 reaktioner på ”2 girls, 1 christmas

 1. Rufus Cade skriver:

  19. Seger> Avhållsamhet är avhållsamhet oavsett om den är påtvingad eller frivillig. Visst kan då avhållsamheten var jobbig (och då ge besvär)?
  *det är gradskillnader även i h-vetet* ;)

 2. Rufus Cade skriver:

  31. Issa> hear, hear… :-)

 3. Prinzezzan skriver:

  Ehm…jag vet inte riktigt om jag fatta dn där helt? Skulle dn vara rolig? Det var ju bara ett helt vanligt samtal x’) Sådär skulle jag kunna sitta o prata… Och om dom räkans som ”korkade” så får väl man lägga in alla mina samtal ja har på denna sajt…typ ;P
  Soms agt: Jag fattar inte poängen

  // Prinzezzan –

 4. Elin skriver:

  Abstinensen har varit svår. I fredags på jobbet kunde jag knappt andas, fradgan sprutade och jag fick helt stirrig blick…
  Nu känns det dock bättre.

 5. Alex skriver:

  #31, issa;
  Nej, jag håller dig sällskap i den församlingen också! Förstår inte vad problemet är med folk, förmodligen tycker de att det är äckligt bara för att man ”ska” tycka det är äckligt. Mycket värre saker än så fullkomligt dräller det av på internet, prova att kolla något annat än er mail någon gång. ;)

 6. NiWe skriver:

  Hm… till och med vissa kommentarer här borde klassas som TMI…. :o

 7. Leona skriver:

  2 girls, 1 cup.

 8. Leona skriver:

  helt ärligt så önskar jag att jag skulle kunna ”radera” 2 girls, 1 cup ur mitt medvetande. Ni som inte sett den; FÖR KUNG OCH FOSTERLAND, GOOGLA INTE!

 9. Andi skriver:

  I huvudet på fjortisar nr. 3564

 10. Oxido skriver:

  #53 om du säger så mycket korkade saker i vanliga samtal, så är det mer kopplat till dig än att det är ett helt normalt samtal :-)

 11. Bunny skriver:

  jaha. Hade förväntat mig nått brutalt/äckligt, när det stod 2girls 1 christmas. men inte då.

  besviken

 12. hejsan skriver:

  helt otroligt att hon läser tidningen!:O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>