Att vara nere för räkning

Busshållplats, Segersjö, Tumba

Kille 1 ~23: …men alltså, då skulle han ju kunna skylla på att han hade ett solarium hemma eller vad som helst. Att det var därför elräkningen var så hög.
Kille 2 ~23: Men det funkar inte så idag, inte längre. Nu samkör de ju registerna.
Kille 1: Vaddå? Vad menar du?
Kille 2: Ja men om det i ena registret står att du har ovanligt hög elkonsumtion och i det andra står det att du redan blivit dömd för droginnehav förut. Då vet de ju att du odlar. Då åker du dit!
Kille 1 nickar eftertänksamt och förstående.

0 reaktioner på ”Att vara nere för räkning

 1. TRUNKON skriver:

  hehe tror inte man går in hos nån jävla 23 årig pojkspoling for att han har 3 ganger hogre elkonsumtion an medel.

 2. Oxido skriver:

  klart dom inte kollar de registren, om dom däremot ser att du köpt växtnäring med ditt visakort och har en hög elkonsumtion. Då kommer de svarta helikoptrarna.

 3. Bussola skriver:

  Oxido: De svarta helikoptrarna används bara vid tillslag mot Sveriges grövsta brott, som piratkopiering och svartjobb. Övrig tid används de av sopspioner.

 4. Oxido skriver:

  #53 det är alltid en ovanför mitt hus med, vad andra än säger!

 5. Anders skriver:

  Klart att den inte dog! Det är ju ogräs, med lite sol växer dom av sig själva!

 6. Jack Herer skriver:

  #44

  HAHA klockrent linn.
  Pingvinen är ju bara för söt va =) Är ju årets trent också ;)

  Kan meddela att i Sverige pågår ingen sån jakt på storodlare med värmekameror och dy. Utan sånt förkommer endast i häfftigare länder..

 7. Tim skriver:

  Ingen har någonsin dött av att röka maja. Dock titta på all alchohol konsumtion som existerar idag, den är mycket högre och farligare. Folk super sig fulla och slås, De som röker har väldigt intresanta filosofiska samtal, vilket oftast ses som väldigt komiska av de som har rökt på. Ja legalisera maja till en viss del, men man måste ha koll på det så det inte går överstyr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>