Den enda fördelen med passivt rök är alltså en ogenerad mök

Gröna linjen

En tjej och en kille ~30 är på väg hem efter en kväll på stan. De sitter nära varandra och gullar. Killen börjar sniffa lite på sin skjorta.
Killen: Asså, min skjorta luktar konstigt.
Tjejen böjer sig fram och luktar hon med.
Tjejen: Jag känner inget…
Killen: Men du är ju aktiv rökare. Jag skulle kunna bajsa på mig utan att du kände nåt!

38 reaktioner på ”Den enda fördelen med passivt rök är alltså en ogenerad mök

  1. Isabella skriver:

    haha!

  2. HDR-fotografen skriver:

    Jag brukar heller inte känna något annat när jag precis rökdykt. Allt luktar rökt skinka i ett dygn.

  3. pinnen skriver:

    Kära vänner!

    Efter kaninskallar så tog den kulinariskt mångsidiga kvinnan i mitt liv priset. Igår serverades, på det finaste gå-bort-porslinet, den finaste rätten – ”Dobrado de Vitela” – Eller som vi skulle säga, kalvtarmar. Jag tror jag har, om inte, använt min kräkreflex för 10 år frammåt. Damon, jag tror att dina lammtestiklar hade varit att föredra.

    För i övrigt en underbar tjuvlyssning. Sanningen svider ibland.

    ”Farmor, vad är detta? Det luktar gödsel!”
    ”Håll käften och ät~. Det är gott! En portugisisk delikatess.”

  4. Hannibal Hayes ☼ skriver:

    Undras om gullegullet fortsatte sen.

  5. Rob skriver:

    haha :P den här tycker jag var störtskön

  6. Tobys skriver:

    Haha den var klockren.

    Men det är ju så, när man röker så känner man ju inte lika mycket dofter. Man borde sluta!

  7. anne skriver:

    sant så sant..

  8. Korvkiosk skriver:

    Finns det fortfarande folk som röker!?

  9. Martin skriver:

    Henns svar borde ha varit: Vi rökare luktar ändå skit i munnen, så bajsa på dig du.

  10. Wilgot skriver:

    Vissa har det inte lätt. Men killen som då är passiv rökare kanske luktar illa för att han är just det? vad vet jag? Inte mycket…

    @Pinnen: Jag finns här om du behöver prata med någon… Väntar på dig i sovrummet med mjukosten, silvertejpen och badankan.

  11. Gorgatron skriver:

    Nån som läste Rocky i DN imorse? ;)

  12. Oxido skriver:

    ”Min vänstra axel på skjortan luktar ju inte thinner alls längre! Hur ska ja nu kunna boffa diskret när jag åker buss?”

  13. Oxido skriver:

    #9 Wilgot: Jag har gått över till svart vävtejp istället nu, lite mer proffsig look.

  14. reptilanden skriver:

    # 3 Hannibal Hayes. Fortsätter? Detta är deras sätt att gulla. Detta är bara förspelet. De blir ännu värre framåt natten.

  15. Vänsterhäntas Dag skriver:

    pinnen: huuu en sån smak din kvinna har! Påminner mig om en resa jag gjorde på Island en gång: där har de en ”rätt” (en fel, snarare) som heter svíð. Denna delikatess är en grovmalen pastej gjord på fårhjärna. Namnam.

    pinnen och wilgot: glöm inte fi-pinnen!

    #11 Gogatron: nej, vad handlade den om?

  16. pinnen skriver:

    #15 VhD: Jag kan tänka mig att det är enklare att få i sig det om man inte vet vad det egentligen är!

    Det läskigaste med att äta tarmar är;

    1) Man känner insidan av tarmen, den där räfflade ytan mot tungan.

    2) Faktumet att det verkligen luktar gödsel.

    3) Färgen och konsistensen som är väldigt lik rå kyckling.

  17. reptilanden skriver:

    # Pinnen? Den räfflade ytan? Låter som ett bra material till underkläder. (Komage är också något.)

  18. Vänsterhäntas Dag skriver:

    Ääää uuuu och urk! Tur att jag redan har ätit! (god, oräfflad italiensk mat)

  19. pinnen skriver:

    #17 reptilanden: Du har rätt, jag menar en knottrig yta, min svenska tryter ibland!

    (Reserverar för kondomskämt, men inget annat!)

  20. Vänsterhäntas Dag skriver:

    Oknottrig var den också, min lunch.

  21. reptilanden skriver:

    # Pinnen. Din svenska? Räfflat eller knottrigt – tarmar låter ändå som klädmaterial snarare än mat. :)

  22. Rasmus H skriver:

    Jag är passiv rökare och känner aldrig någon annan lukt än just rök.

  23. HairySwede skriver:

    Its funny because its true.

  24. pinnen skriver:

    #20 VhD: Det ska du vara glad över!

    #21 reptilanden: Ja, jag har en tvetydlig nationalitet och befinner mig i ett land där man inte talar svenska, så ord försvinner lätt.

  25. Vänsterhäntas Dag skriver:

    #21 reptilanden: jag vill varken ha knottriga eller räfflade kläder.

  26. Momo skriver:

    Hoppas hon slutade röka, började känna lukter och dumpade honom. Tycker jag.

  27. reptilanden skriver:

    # Vänsterhäntas Dag. Fråga Pinnen om det finns släta tarmar. Han kanske smakade om någon del var oknottrig.

  28. pinnen skriver:

    #27 reptilanden: Ja det fanns det, men jag rädd för att det inte var tarmen…

  29. Metalbiker skriver:

    Skiter väl jag i! ;-P

  30. Wildheart skriver:

    Jag är rökare.

    Jag kan inte bajsa på mig utan att märka det

    Jag tycker att det luktar illa på krogen nuförtiden.

    Jag äter inte hjärtan och silvertape, tror jag

    Jag läste inte Rocky imorse, bajsade han på sig?
    Eller kommer denna från Rocky?

  31. pussy skriver:

    haha, vilket geni!

  32. Esmeralda skriver:

    ‘Laughing out loud’ passar verkligen in på denna tjuvlyssning :D

  33. pissenisse skriver:

    Vhd: Svið är fårskalle. INTE hjärnan. Islänningar åt traditionellt i princip hela djävla fåret inklusive testiklar och ögon, men INTE hjärnan. Det var det enda som de inte tog tillvara av fåret. Dagens isländska ungar har aldrig ens hört talas om att man kan äta får. De äter i princip bara frysmat. Inte ens blóðmör har de smakat, än mindre syrade sällabbar, men det unnar jag dem, ety det är det hemskaste jag smakat.

    Svið var för övrigt min favoriträtt tills jag var ungefär tolv år. (Jag åt ögonen också).

  34. pissenisse skriver:

    VhD: Du har förmodligen smakat ”pressað svið”. Dvs presssylta gjort av resterna av fårskallen. Min syrras favorit men jag har alltid haft svårt med den däringa gélen. Samma sak med svensk sylta, eller grisfötter. Gélen är och förblir äcklig.

  35. pissenisse skriver:

    VhD: ”Svið” är förresten ett isländskt substantiv för det svenka adjektivet ”svedd”. Ungefär som vi har ett substantiv ”stek” som motsvarar adjektivet ”stekt”.

    När man tillagar svið, så klyver man fårskallen, tar ut hjärnan, sköljer skallen i vatten (så hjärnresterna är borta) och bränner bort ullen med en brännare av något slag, (vi använde gasolbrännare). Därefter borstar du bort askresterna. Kokar skallhalvorna i ca en halvtimme och serverar med potatismos.

    Nu för tiden är det svårt att få tag på ett gott svið, pga att man inte bränner dem lika hårt. Förmodligen pga att det anses som cancerframkallande med så hårt svett kött.

    Men som sag INGEN hjärna överhuvudtaget, förutom den som husmor/husfar använder för att laga till maten.

  36. pissenisse skriver:

    Gröna ärter ska man ha också. Och så dricker man mjölk, alternativt Coca Cola till.

  37. pinnen skriver:

    I love pissenisse.

  38. Någon HEHE skriver:

    precis vad man vill höra när man gullar^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>