Det Stora Sveorgland

Frisersalongen ”Söderporten”

Kund: Asså… hur är det med Finland? Är det samma land som Sverige?
Frisörskan: Asså, nej det tror jag inte. Det är väl två olika… Eller?
Kunden: Okej, för jag har alltid tänkt Norge, Finland och Sverige som samma land.
Frisörskan: Aaa, jag vet faktiskt inte säkert.

0 reaktioner på ”Det Stora Sveorgland

 1. mm skriver:

  Skulle hemskt gärna vilja veta ålderna på dessa tomtar.

 2. oscar skriver:

  När jag var i uesa så var det en amerikan som försökte förolämpa mig genom att säga att alla i Skandinavien var dumma i huvudet. Sen blev han arg för att jag inte trodde han menade mig. Han fatta inte att Skandinavien inte är ett land! Sen förra veckan så var det två amerikanska tanter som käka på en restaurang. De fick kött och sås och potatis och morötter och blomkål. Då säger den ena tanten, What is this, och pekar på Moroten. Då säger den andra tanten, I dont know but it is kinda sweet, you can eat it. Fast ingen vågade äta blomkålen. Jag funderade på att berätta för dem att det typ heter carrot och kollyflower (kan jag inte stava till), men då tänkte jag att dom kanske tror att jag är muslim eller något och vill bomba mig så jag vågade inte.

 3. Julia skriver:

  Men vad fan… det här MÅSTE väl vara påhittat? Kan man vara så tappad bakom en elefant? Och sedan trampad i huvudet av den?

 4. Winnie skriver:

  fyra!!!!!!!
  Yeah bitches.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>