En glamourös era har gått i graven

Upptåget mot Upplands väsby

Fyra tjejer ~20 sitter och pratar om att danskarna röker för mycket. Alla är överens om att det är bra att det är förbjudet att röka på krogen. Det är tyst en stund, sedan tar en av tjejerna till orda igen.
En av tjejerna (utbrister): Men det som är negativt är att förut luktade det alltid rök, så då kände ingen om man luktade svett eller hade fisit.

58 reaktioner på ”En glamourös era har gått i graven

 1. Karoline skriver:

  #44 Liten: pendeln som går mellan Gävle och Upplands Väsby (och som stannar i bl a Uppsala) kallas Upptåget :)

 2. Smaskens skriver:

  Tycker det är olustigt att kommentarerna censureras eller tas bort för att de är för lika andra kommentarer. Damon = Gestapo?

 3. Damon skriver:

  Smaskens: Hur kul är det för alla andra att läsa samma kommentar 8 ggr på raken? Jag tror att den olustigheten är större än den du utsätts för… F.ö. modererar jag kommentarer härinne på onsdagar, övrig tid är det oftast någon annan i redaktionen eller Andreas. Kram!

 4. peppers skriver:

  Låter väldigt lik Johan Glans skämt från Stockholm live förutom att han säger att det luktar kiss..

 5. Szara skriver:

  peppers, den är äldre än så, men Johan Glans piffade väl med kiss. Kiss är roligare än fis.

 6. anna skriver:

  Men herregud, För att ha missat att detta troligtvis påpekats av alla som någonsin satt sin fot på krogen måste man nog ha sovit dom senaste 3-4 åren

 7. anton skriver:

  alltså är detta verkligen roligt? det är ju fan världens största sanning.. det luktar spya svett och (inte varit med om det iofs) fis på krogen nu för tiden.. inget roligt att någon säger det över hvud taget.. det är ju ett av det vanligaste argumenten för att man ska få röka på krogen över huvud taget..

 8. Linus skriver:

  …och Glans tog den med

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>