En julklapp med klös

Katedralskolan, Uppsala

Kille 1 ~17: Jag har tagit hand om två kattungar. Ska ge dem till farsans fru i julklapp, hon älskar katter.
Kille 2 ~17: Hon som är så sjukt religiös? Men hatar inte du henne?
Kille 1: Jo.
Kille 2: So?
Kille 1: Katterna heter Satan och Helvete och är inte veterinärbesiktigade.

Cred: Emz

0 reaktioner på ”En julklapp med klös

 1. Tristan skriver:

  Ja precis. Jag ska köpa två valpar i julklapp till en människa som inte är beredd på saken. De är från en människa som inte haft koll på sitt djur så det bara pluppade ut ungar en dag. Och sen orkade den inte gå med dem till veterinären för att kolla att de var friska och så att de skulle få sina sprutor. HAHAH, VAD ROLIGT!

 2. Kitty skriver:

  tristan…visst, säkert roligare för djuren att dränkas än att hamna hos en religiös djurvän som uppenbarligen både tycker om och vill ha katt…

 3. Tristan skriver:

  Kitty: det var inte poängen. Frågan är varför katter har så lite värde att ägare inte bryr sig om att se till att de är vaccinerade osv. Kastrera – Vaccinera – ID-märk – Försäkra. Fyra saker som borde vara helt självklara men som inte är det. Förklara för mig varför.

 4. carro skriver:

  hahhaha bästa grejen.. får en känsla att han är emo eller bara jääääävligt less :D

 5. Alma skriver:

  #49 hahah! underbart ju ;P

  Mina katter verkar inte veta vad de heter vad jag har märkt iaf

 6. Agnes skriver:

  hehe, min skola tydligen :)

 7. Beetlejuice skriver:

  det här var jävligt roligt gjort av killen, all heder!
  dock fattar jag inte ett dugg av inläggen som syftar till att man ”inte ska ge bort katter i present, de är levande varelser”. Vad menar man med det? ska man inte ge bort dem för att det är en elak handling att ge bort dem, eller är det för att de måste hållas instängda några minuter i pappkartong, eller varför ska man inte det? för att de är levande varelser? wtf?

 8. Bella skriver:

  JAG GÅR PÅ KATTE FÖRFAN! XD VEM SA DET?!

 9. veganzombie skriver:

  #57 bara en idiot som menar att katter skall släppas ut i det fria och frysa ihjäl för även om dom dör så har dom i alla fall sin frihet.. what a load of crap

 10. Tirre skriver:

  57 För att skaffa en katt är ett åtagande på ca 10-20 år och är det inget som man har tänkt igenom (vilket ju är svårt om man får det i present) är risken stor att man inte tar hand om den under den tiden. Katten blir då utslängd, avlivad, omplacerad, instängd i en kartong i soprummet osv. En katt är inget man skaffar bara för att det är kul, det är ett djur som kräver både tid, pengar och engagemang.

 11. Tafi skriver:

  Hahaha, vilken skön tjuvlyssning.

  Inte visste jag det fanns små…sadister på skolan som jag gick på…

 12. Jesuskrister skriver:

  Många här verkar betrakta katter som något jävla prydnadsföremål, med allt sitt tjat om vaccinering, id-märkning och kastrering. Vaccinering kan nog vara bra, men id-märkning och kastrering är lite överdrivet. Hade ni velat bli kastrerade själva? Jag har 2 hankatter, de kan komma och gå som de vill, och stannar förmodligen huvudsakligen pga att de får mat och blir ompysslade ibland.

 13. Anton skriver:

  Ojojoj! Så j***a klockren!

 14. emma skriver:

  jag skulle döpa min katt till Kitler.

 15. lox skriver:

  katter på katte…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>