För mycket klädpoker på hemmet?

Gågatan, centrala Avesta

En gubbe, ~70, till en annan gubbe, i samma ålder, tvärs över gatan:
”Nej men hej! Jag kände inte igen dig med kläderna på!”

Cred: Elin

71 reaktioner på ”För mycket klädpoker på hemmet?

 1. Alexandra Bjuvenstrand skriver:

  Julie: Varför då? Får äldre män inte ha sex med varandra?

 2. Pelle Snusk skriver:

  Det här var ju inget nytt, gammal sliten fras som kan användas av både gamla och unga i tid och otid. Förmodligen hade mannen (männen) humorn i behåll.

 3. mjau skriver:

  Läser ingen ovanstående kommentarer? Eller försöker alla va roliga? =P

 4. Angelica skriver:

  Åh, häftigt med en tjuvlyssning ifrån Avesta! I lilla Avesta kan verkligen allt hända… ;)

 5. Jero skriver:

  Det är väl klart att de får vara buttsex buddies om de vill, men det behöver inte betyda att jag gillar de mentala bilderna jag får upp av att höra om två 70åriga och förmodligen väldig skrynkliga kroppar som skinkar på varandra. Varje avslut lär ju bli typ Brokehip Fountain.
  Är samma sak som om jag har två polare som är ihop med varandra. Man vet ju att det händer men vaffan, man kanske känt bägge sedan man var 6-7 år så det käns som om det är ens syskon som ligger med varandra. *ursch*

  Sen är min gissning att det är badhuseremiter bägge två, om man ska vara seriös. De finns tydligen lite överallt och det är de här gubbarna som sitter heeela dagarna i badhuset. Spelar ingen roll när man åker dit (som skiftarbetare är det ju rätt varierande tider) utan de sitter i bastun eller på bänkarna i duschrummet. Jämt. 4-6 stycken av dem. Därför de är så skrynkliga också tror jag. ;)

 6. Diana skriver:

  Bah, snälla. Tänker ni seriöst sluta med sex när ni går i pension?

 7. mimi skriver:

  det kanske var nakenjanne?

 8. Allison skriver:

  Min tanke är att den andra gubben har på sig en stor höstrock och en gubbmössa eller liknande, vilket den andra gubben aldrig sett honom i. Eller inte sen tidig vår i alla fall. 8)

 9. efred skriver:

  Det här var ju inte roligt. Det är ju sånt man säger lite då och då ju.

 10. Aaen skriver:

  jag tänkte komma med en kommentar om att de bastar tillsammans med cirka 20 personer beat me to it.

 11. Alexandra Bjuvenstrand skriver:

  Skulle vara intressant att göra uppföljningar på tjuvlyssningarna och se hur det faktiskt ligger till :)

 12. Malin skriver:

  Jag är från Avesta och tror att denna kommentar kommer från min farfar. Han brukade basta i gamla badhuset med några andra gubbar. Sen har jag hört honom berätta att han har sagt detta om ”att inte kännar igen utan kläder” till deras fruar för att de blir så förskräckta. De kanske är flera som gör det men jag kan mycket väl tänka mig att farfar ropat det över gågatan utan att bry sig i vem som hörde det :P Måste ringa och fråga imorgon.

 13. Sudden skriver:

  Har råkat säga det där till en tjej jag tidigare strulat med, det hade blivit vinter och massor med ytterkläder var på. Men hon tog det med ro som tur var, men de brevid började kolla snett…

 14. linda skriver:

  woo, avesta. där bor ju JAG! :D

 15. Stunning skriver:

  Garv! Skön snubbe.

 16. Ola skriver:

  När man jobbar som simlärare så är det offta föräldrar springer fram till mig på stan och standard repliken ”Hej jag kände inte igen dig med kläder på”. Antar att dessa gubbar är så kallade morgon simmare!

 17. heroin skriver:

  varför är det äckligt med gamla som har sex och inte med unga som har det?

  btw så låter det där som något jag själv skulle kunna kläcka ur mig, t ex om jag har en punkarkompis och är van att se henne med ”punkarkläder”, och jag en dag får se henne med rosa klänning, så skulle säkerligen min första kommentar vara: ”OJ, Jag kände inte igen dig med kläderna på!”
  Även fast jag självklart menar ”jag kände inte igen dig med DESSA kläder på.”
  Blir man förvånad så tänker man inte riktigt på vad man säger.
  Eller så är männen, som så många redan skrivit, simmare.

 18. Grim skriver:

  Avesta är en bruksort där det fortfarande finns ett stålverk, gubbarna som möttes va antagligen gamla jobbarkompisar som möttes i duschen och omklädnings rummet efter skiften. Dessutom blir humorn ganska ogenerad på ett sånt ställe :)

 19. angelica skriver:

  ska bara säga att robert gustavsson säger samma sak till en man som heter Bertil, när Robert spelar Berit på Allsång på Skansen 1997

 20. Maria skriver:

  VAA?? :D Haha! Ja, det är väl på ett av de sätt ni kommenterare som håller huvet kallt, föreslår :) Får vi hoppas! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>