Förorättad friidrottsfantast drar gränsen

Man 50+ i keps: Jag tycker inte att de ska hålla på och visa en massa amerikansk action på SVT!
Kvinna 60+ med cykelhjälm: Nä vet du vad! Det får räcka med friidrotts EM.

Stadsbiblioteket, Örebro

0 reaktioner på ”Förorättad friidrottsfantast drar gränsen

 1. Annabanan skriver:

  hoho. jag drömde om tjuvlyssnat.se inatt! är inne på sidan flera ggr varje dag, helt besatt! det är underbart! :D

 2. Pettson skriver:

  Hmm, vem går omkring med cykelhjälm på ett bibliotek? Jag menar visst, hon kan ju ha cyklat dit men tar man inte av sig hjälmen när man går in? :S

 3. Emil skriver:

  Pettson: De kanske stod precis utanför. Det finns en stor cykelparkering precis utanför Stadsbiblioteket i Örebro. Sen var det ju inte kvinnans huvudbonad som var det vesäntliga i den här tjuvlyssningen.

 4. jag skriver:

  emil: nej det är verkligen inte vesäntligt men då kan man ju fundera varför det ens står med? hur som helst, rätt kul!

 5. Charlie skriver:

  Tänkte på det m hjälmen, vem tar inte av sig den när man går in? Men det finns ju många som gärna går runt i köpcentrum med hjälmen på.. Man vet aldrig vad som kan hända?!

 6. Emil skriver:

  jag: Jag tror att de som lägger in tjuvlyssningarna inte redigerar dem mer än nödvändigt och att det är DÄRFÖR det står med.

 7. Henke skriver:

  Det står inget om att kvinnan har cykelhjälmen på huvudet. Det skulle kunna vara så att hon tog av sig cykelhjälmen men inte ville lämna den vid cykeln, så hon bar med sig den in på biblioteket.

 8. joakim skriver:

  kvinnan i fråga spatserade omkring i biblioteket med hjälm på huvudet. hon hade väl glömt ta av den helt enkelt.

 9. wonderwall skriver:

  vad står det att hon har cykelhjälmen på huvudet? hon kan ju lika gärna hålla den i handen för att vara ”kvinna med cykelhjälm”.

 10. Annika skriver:

  är väl i så fall lika onödigt att veta att han hade keps :)

 11. Erik skriver:

  Är det tecknet på en tråkig tjuvlyssning, att kommenterarna handlar om vad kvinnan egentligen gjorde med sin hjälm? Själv förstår jag den iaf inte.

 12. jag skriver:

  emil: nej men det spelar ingen roll, det är ju ändå NÅN som skrivit det. personen som ligger bakom tjuvlyssningen måste tyckt det var viktigt att veta huvudbonaderna ;)

 13. Lilla Jag skriver:

  Erik: Jo jag tror det. Jag förstår den inte heller.

 14. Andreas skriver:

  Vadan alla dessa kommentarer om cykelhjälmen? Det intressanta i dramat är ju att damen förknippar friidrotts-EM med amerikanska action!

 15. kräk skriver:

  kan meddela att jag hade en klasskamrat som använde cykelhjälm och som behöll den på då vi slank in på puben efter skolan. var för jobbigt att ta av den då han skulle sticka snart igen sa han. om en kille på 19 år kan ha hjälm på krogen så kan nog fan en tant på 60 ha den på vid ett biblioteksbesök :)

 16. jeff skriver:

  jag förstår inte rubriken.

 17. Frutte skriver:

  Vansinnigt bra!!!

 18. gonz skriver:

  jag garvade åt den här för att jag känner inte en enda lite ‘äldre’ dam som accepterar sport i rutan…har väl iofs fått det hårdast präntat av morsan men men…därför såg jag viss komik i lyssningen. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>