”Men pappa, jag kan inte ens gå i de här kängorna…”

Plats: Boden, Ica affär

En manlig officer kommer in i affären med sin son ~6.
Sonen: Pappa, jag orkar inte bära min ryggsäck själv!
Sonen försöker ge sin rosa ”My little ponny”-ryggsäck till officeren som blixtsnabbt vänder sig mot sonen.
Officeren: Du bär din packning själv!

65 reaktioner på ””Men pappa, jag kan inte ens gå i de här kängorna…”

 1. Puny skriver:

  Lol. xD Denna är en av de bästa tjuvlyssningarna på så många plan. Härlig kille o skön pappa.
  Packning…tss den killen kommer gå långt!

 2. Martin skriver:

  Men alltså… Genus hit och genus dit. Killen är sex år. Han kan väl få bära en rosa ryggsäck utan att det ska läggas några värderingar däri.
  Jag tolkar det som så att enda anledingen till att färgen och varianten på ryggsäcken nämndes var för att det var lite gulligt. Den stora humorn är ju att pappan är yrkesskadad.

 3. Plupp skriver:

  haha! bor i boden och här finns det ganska mycke militärer. den här tjuvlyssningen får mig att tänka på min innebandytränare (som är militär), han är precis som officiern i tjuvlyssningen!

 4. Broberg skriver:

  Vem blir inte yrkesskadad efter tag? Grabben kommer nog bli en stolt liten soldat 12 år senare i rosa m90. Du bär din packning själv, det känns som igår man hörde något liknande…

 5. Krp.H skriver:

  Haha! Jag tror jag vet vilket befäl det här är. Jag har i alla fall hört en just det här berättats för mig om ett av mina befäl.

 6. Per skriver:

  mumole:
  med tanke på att det bara ligger stora, biffiga killar i armén så undrar jag hur många där som är säkra på sin manlighet :P
  duschen är ett läskigt ställe på såna platser ;D

 7. Liza skriver:

  Finns det nåt snyggare än soldater…haha skön koments

 8. Anna skriver:

  # Liza – Jag är rätt förtjust i snickare alltså… Dom om några är väl läckra i sina snickarbyxor o mmm.-.. Jag blir helt salig.. Hehe

 9. Poi Ran skriver:

  Det är uppenbarligen officerens ex-fru som givit den rosa ryggsäcken till ungen. Självklart vill en spännig militär inte ses med rosa, och inte heller bärandes exets gåva till barnet. Han hoppas säkert att ungen ska börja hata ryggsäcken, och kasta bort den.

 10. Stefan skriver:

  Killen behöver inte vara så ‘metrosexuell’, kan ju vara så att väskan ärvts av äldre syster – vilket i sig kan göra den ‘coolare’ i pojkens ögon iofs – men att han fått en sån väska behöver inte vara frivilligt alls isf.

 11. Fie skriver:

  Att påstå att ”det bara ligger stora, biffiga killar i armén” är väl att ta i lite tycker jag.. :/ Men jag antar att vissa bara ser en sorts soldater.

 12. jessica skriver:

  snacka om att leva sig in sitt yrke, även till vardags…undrar över hur en hård och tuff officer kan tillåta sin son att ha en mt little ponny ryggsäck bara…
  ”packningen” var ju också ettt kul utryck…

 13. Andy skriver:

  Kluivert:

  TACK!!

  Trött på alla fördomar om vilka som garanterat har fördomar om andra. Jag tyckte bara det lät som pappan hade en vettig inställning till barnuppfostran och jag är säker att det kommer gå bra för ungen tack vare det. Om pappan accepterar sonens ryggsäck utan förbehåll låter han som en drömförälder i mina ögon.

 14. Jeppo skriver:

  Gör om gör rätt ;)

 15. Pet-son skriver:

  Haha, jag var där, jag hörde den Live, jag vet precis vilket befäl det är. Vi nämer inga namn men han är Ingengjör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>