Ovanför slöt Freuds ande nöjt sina händer

Spårvagn 11 mot Saltholmen

Två tjejer ~25 sitter och pratar kläder och mode. Den ena tjejen tar upp sin mobil och visar.
Tjej 1: Den här är gammal, det är pinsamt att visa den.
Tjej 2: Ja, det är klart!
Tjej 1: Men jag har ingen annan nu. Jag har haft otur med mina mobiler. Den förra blev stulen. Den jag hade nu, den råkade jag tappa ner i toaletten. Och då fick jag panik och spolade…

64 reaktioner på ”Ovanför slöt Freuds ande nöjt sina händer

 1. Mr. skriver:

  ”charlie skriver:

  Ånyo en grym rubrik – min association går till Freuds forskning på inlärning av betingade reflexer – typ tokspola då ngt ramlat ner i toan …”

  För det är ju S. Freud som är bakgrundsmannen till behaviorismen, eller inte… Eller hur menar du, Charlie. Förstår fortfarande inte rubriken. Petter – syftar du till det sexuella, att spolningen skulle vara nån försvarsmekanism eller vad syftar du på. Jag verkar inte vara den ända som inte förstår…

 2. frida skriver:

  jag vet en som tappade sin mikromus i toan. och sen spolade, av panik. fattade aldrig men det kanske finns nån reell anledning till att folk spolar av panik.

 3. Michael skriver:

  klockren rubrik!! That made my day

 4. Tove skriver:

  Hahaha. fan vad smart :o

 5. Meli skriver:

  Hmm, kan det inte vara så att F:s teorier om omedvetna önskningar är vad som menas? Att hon egentligen inte ville ha ngn mobil (eftersom det är ett av dagens största stressmoment att aldrig vara ”isolerad” från resten av världen) så ”tog hon sin chans” o blev av med eländet?

  hehe, klurigt de där petter.. gilla!

 6. olsson skriver:

  Ett tips till folk som har tappat mobilen i vattnet, när du tar upp den så ska du INTE(!!!) sätta på mobilen, för då bränner du kretsarna i mobilen och först då går mobilen sönder. Utan du ska ta upp mobilen och öppna den så mycket som möjligt, ta dän så många delar så möjligt och låta grejorna torka….funkar lika bra som innan, jag kännar folk som har gjort båda sakerna.

 7. matilda skriver:

  hahahaha! har gjort precis samma själv.

 8. Robert skriver:

  Hm, jag hittar inte en enda koppling till Freud.

 9. Ferkel skriver:

  Hehe, #57 Matilda hjälper till att bekräfta min hemkokta teori…

 10. Terese skriver:

  Ehh, jag förstår inte heller rubriken. Kan det ha att göra med att mobiler är långa och avlånga….??? Eller… nej jag ger upp. Snälla förklara någon? Tyckte Melis förklaring var lite långsökt. Undermedvetna tankar om att vara moblifri är kanske inte vad Freud var mest känd för…

 11. majan skriver:

  Hjänsläpp eller va kallas de för?

 12. Anders skriver:

  Efter ofrivilligt vattenbad fungerar mobilen men den tar inte emot laddning. Är det brända kretsar eller?Även provat med annat batteri.
  Voanla

 13. Matte skriver:

  En Polare som jobbade på henriksdals reningsverk i sthlm sade att de hade en hel himla monter med telefoner som folk (läs: panikslagna kvinnor och klåfingriga småbarn) spolat ner. även en hel del annat junk å värdefulla saker hade fastnat i de grovfilter de använder =)

  #59 Ferkel, jag e med dig på den du….

 14. Ami skriver:

  hahahahhahahahahaaahah aaaaaaaa, va underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>