Saker Anne Frank inte tog med i dagboken

Arvikafestivalen, Stora Campingen

Röst inifrån tält (på morgonen efter första festivalnatten): Alltså du åt bajs igår…

Cred: Matilda

90 reaktioner på ”Saker Anne Frank inte tog med i dagboken

 1. Frölle skriver:

  Underbar rubrik, och sluta klaga, antingen ska man kunna skämta om allt, eller inget.

 2. empa skriver:

  christoffer: Men är det skillnad på krig och krig? Ok andra världskriget var jätte stort och grymt. Men folk har en tendens att tycka det är ok att skämta om tex Bush och Irak kriget. Varför skall det inte vara ok att skämta om andra världskriget men om andra krig?

  Jag tycker att man måste kunna skämta om det som är svårt. Att inte nämna eller ibland skoja om det tragiska tror jag är värre än att göra det.

 3. Christoffer skriver:

  Damon: lustigt, för det har inte tagit 40 minuter förut.

  Helena: historielöshet är en anledning till att historien upprepar sig. ”tjabbla om vad som hände under världskrigen.” Oh My God.

 4. njet skriver:

  Nu när vi diskuterar nazister och avföring så måste jag bara tipsa om den här helt underbara artikeln om urinterapi skriven av förintelseförnekaren Lars Adelskogh. Den publicerades i tidsskriften Nexus, som såldes vidare av bl a Nationalsocialistisk Front. Enjoy!

  http://nexus.vishet.se/art1999/urinterapi.htm

 5. Ludde skriver:

  Vårt camp hette Kein Kamp!

 6. Tomas skriver:

  Christoffer: Ibland kan det ta hela natten, om den som godkänner sover. Kliv av dina höga hästar. Att du läst lite historia för att skolan tvingat dig gör dig inte till en som kan döma rätt och fel.
  Men stick gärna…

 7. elli skriver:

  Damon: Nej, jag förstod att det inte var ni själva som redigerade bort det, eftersom det försvann direkt när jag skickat ;)

  Jag antar att ni har nån automatisk grej som rensar bort vissa saker/tecken/nånting? För det har hänt förut att slutet av mina kommentarer försvunnit utan anledning (de har inte varit stötande eller så). Tycker mest bara att det är lite störande.

 8. julia2 skriver:

  inte såååå kul rubrik :/

 9. Pidde skriver:

  Martin:
  Jaha? ;D
  Vad är det du vill ha sagt, att du varit även på dessa två festivaler?

 10. Svantevit skriver:

  Osmaklig rubrik! Hoppas att ni håller er ifrån dåliga skämt om förintelsen i fortsättningen.

 11. Sophie skriver:

  Ja, jag är trög. Men kan någon förklara rubriken?

 12. bimbo skriver:

  INTE en bra rubrik!

 13. Helena skriver:

  #38 äre du dum i huvet eller? visst att det är bra att folk lärt sig nåt, men ge dig… att kalla förintelsen nåt positivt???

 14. SötPer skriver:

  LOL rubriken var ju genial :D

 15. Fraggelsmurf skriver:

  Southpark tog upp en liknande diskussion fast då med Muhammed karikatyrerna. Antingen kan man skämta om allt eller inget. Man får ta responsen som det kommer annars börjar man gå in på censur och censur är väldigt fult. En judinna har bland kommentarerna sagt att det är ok, vad mer behöver ni? Sluta tippa runt på tårna!

 16. Christoffer skriver:

  #52 empa; jag har inga problem att skämta om Bush och andra war-mongers. Men det är en VISS SKILLNAD att sparka uppåt och nedåt.. Att sparka nedåt var nazisterna ”bra” på, även i form av ”skämt” i koncentrationslägren. Bush är för övrigt världens mäktigaste man, han måste man skämta om.

  Jag håller helt med dig om att man ska kunna skämta om det som är svårt. Det är mycket det som judisk humor handlar om. Men som jag sa, det måste göras med värme och empati. Man ska ju sparka uppåt och inte nedåt.

  Tomas: en del människor blir bara moraliskt upprörda över människor som blir moraliskt upprörda. Och nej, det är inte skolan som tvingat mig till att läsa koncentrationslägersskildringar. Vad fick du det ifrån? Eller måste det vara skolan som tvingat mig till det för att du ska få ihop saker och ting och kunna dissa mig helt o hållet?

 17. maraja skriver:

  Alltså meh, jag tror inte Petter menade att Anne Frank verkligen åt bajs!! Han bara tog henne som exempel för att hon har skrivit världens mest kända dagbok. Han kunde kanske använt sig av ”saker prinsessan aldrig skrev i sin dagbok” (var det inte nån b Disney-film som hette En prinsessas dagbok?) men den är ju inte alls lika känd. Hela poängen med rubriken (om nån fortfarande vill ha en förklaring..) är liksom att det som hände igår var rätt skämmigt och man vill inte att minnet av det ska bevaras.. Haha. Och förresten, FAN VA ÄCKLIGT!! Undrar om personen verkligen åt bajs på riktigt??

 18. Bussola skriver:

  ”Förintelsen var inge lek utan något positivt då det ledde till att världen vaknade upp och insåg vad människor kan göra om dom bara får lite makt”

  Nej det har varit massor av förintelser efter andra världskriget, och en massa psykopater med makt.

 19. badass skriver:

  #54 Något militären de facto lär ut under de högre graderna av tjänst typ jägarförband, mm.
  att använda urin för att decifincera sår och sånt

 20. Bussola skriver:

  -Alltså du åt bajs igår…
  -Mmm, shit vad gott det luktar! Kommer du ihåg vilken det var?

 21. Nevyn skriver:

  Alltså, hörni… Man kan visst skämta om förintelsen. Det går alldeles utmärkt, eftersom 22.3 år (och mer därtill) har passerat. Jag hänvisar till South Park-avsnittet Jared Has Aides, där det är förklarat. För mer info, läs http://en.wikipedia.org/wiki/Jared_Has_Aides eller se på avsnittet.

 22. kicki skriver:

  Neeeeeeeeeeeee, han åt inte bajs – vet ni hur man luktar dan efter en bättre fest – jo man luktar bajs ur munnen…!

 23. åsa skriver:

  Ta bort rubrikerna! Om man vill fördjupa sig i en tjuvlyssning så kan man gå in och läsa kommentarerna, där finns ofta mycket fyndigt. Jag har skickat in tjuvlyssningar tidigare, men har ingen lust att bidra längre eftersom rubrikerna ibland tar över eller t.o.m. förstör (som rubriken till denna tjuvlyssningen har gjort).

 24. Jesper skriver:

  Alltså, att kombinera ett bajsskämt med ett judeskämt är fanimig det roligaste man kan göra. Applåder.

 25. Affe skriver:

  Haha, undrar om det var nutellabajset.
  Någon hade kletat nutella på hantaget på bajamajorna och nån tjej slutade inte gråta om att hon fått bajs på handen medan nån annan slickade på det.

 26. Maja skriver:

  -.- Ni som inte tycker man kan skämta om förintelsen, Gör något åt nazisterna istället för dem som skojar om dem. Det kommer inte precis göra saker bättre i världen. Jag tycker skämtet var roligt xD

 27. Stric skriver:

  Pidde#33/Martin#42: Jag bodde i Mein Camp där vi körde (Schweizisk) joddelmusik nästan dygnet runt, http://youtube.com/watch?v=-L2N9VO_0VI .. sist jag kollade var jag inte nazist, hitlerälskare eller liknande..

 28. Pidde skriver:

  Stric: Det spelar ingen roll, jag gillar ändå inte skämt om förintelsen. Min farfar dog i ett läger som 24-åring. Han hade klättrat nästan hela vägen upp till vakttornet när han halkade till på en isfläck på ett trappsteg, föll och bröt nacken.

 29. nena skriver:

  #33 Pidde och #77 Stric: Det var för övrigt minst TRE camp som kallade sig ”Mein Camp” på festivalen i år.
  Och älska #70 Bussola’s kommentar :D

 30. Fraggelsmurf skriver:

  # 78. Pidde: Var han vakt eller jude? Elak is hur som.

 31. Pidde skriver:

  Nena: Osmakligt i vilket fall.
  Fraggelsmurf: Han var vakt, han var så ambitiös att han precis blivit befordrad innan den tragiska olyckan inträffade.

 32. Nyllet skriver:

  #71: Precis! Som Stephen Lynch uttrycker det: ”Tragedy plus Time equals Comedy!”

 33. Anna skriver:

  hahaha :D roligt att få höra det

 34. Bs skriver:

  Maraja, man kan se på saker olika. och jag tänkte garanterat direkt på förintelsen och en väldigt illa vald rubrik. Som alla vet så var det mycket dåligt ställt under den här tiden- därför kan jag tolka det som att petter skämtade om detta, genom att dra det till att man var tvungna att äta väldigt osmakliga ting. kanske var vissa även det. men lämplig rubrik? Nej!

 35. Whyatt skriver:

  Alldeles för kort! Hur gick resten av konversationen??? :)))

 36. Frida skriver:

  Vad f-n har Anne Frank med bajs att göra!? Det var den sämsta rubrik jag sett. Tycker dessutom inte att man skämtar om hennes öde.

 37. :* skriver:

  Men herregud. Det var då! Man förstår ju kopplingen, HUMOR kallas det.
  Ångesten dagen efter är alltid kul

 38. Jossan skriver:

  Haha…Utan rubriken hade detta inte varit alls kul utan bara äckligt, men loosen up, rubriken va kanon!!

 39. josefin skriver:

  en av mina campinggrannar på peace and love bajsade i sin solstol…

 40. sara skriver:

  Hahahaha den bästa jag har läst på den här sidan hittills :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>