Sätt dina nya vänner på prov

7:ans spårvagn, Göteborg

Tjej ~17 (till kille ~17): Alltså, det var så pinsamt, jag var på en fest förra veckan och hade med mig några som jag inte brukar umgås med annars. Så efter någon timme eller så står de i köket, och vet du vad de pratar om?! Nationella matteprovet! Och det var JAG som hade med mig dem dit. Fatta pinsamt!

0 reaktioner på ”Sätt dina nya vänner på prov

 1. Miss Carbon skriver:

  Känns lite som att man kan se det här som att festen var så jävla tråkig att de fick sysselsätta sig själva. Att killen som tyckte att de var pinsamma är en sådan där typ som tycker det är skitkul att hålla på med samma enformiga supande år efter år ;-).

  Omväxling förnöjer!

 2. natas skriver:

  Andledningen till å gå på fest e å socialicera å hitta ett knull, :P simple as that..

 3. Maintooo skriver:

  Det va ju en rätt kul kommentar=) Haha

 4. Ems skriver:

  Ah, så går det när en samhälls- eller mediaelev försöker ”normalisera” naturarna. Det här stärker min teori om att min nördighet minskar antalet fester jag blir bjuden på. Det och att jag inte dricker alkohol.

  Hm… om x är lika med antal nördiga saker man brukar prata om (matte, tv-spel, grammatik), och y är mängden alkohol man dricker av den möjliga (det vill säga, den man kan få tag på) i procent… 20-(1,5x^2)+0=0. Kanske?

 5. pissenisse skriver:

  Nördigaste kommentaren jag hört på en fest är:
  ”Why did the chicken cross the road?”
  ”Because it had some residual calculus to perform on the other side”.

  Det värsta är att jag skrattade i ca 10 minuter åt skämtet och fortfarande småler när jag tänker på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>