Sugen på en dubbelmacka? 

X2000 mellan Stockholm och Köpenhamn

Tågvärden, en kvinna ~25, gör ett utrop till passagerarna: Ni som är lite sugna kan komma till bistron i vagn 5. (Kort paus) FIKASUGNA! Ni som är FIKASUGNA är välkomna till bistron.

Cred: Alexander

Vinnarrubrik av Per Persson

Bubblare:
Och till våra tyska resenärer; ”Wollen Sie ficken?” Av T
XXX2000 Av Zemlon
Hon sög på den en stund… Av Mikael Stenroos
Kaffe med dopp innan nästa stopp. Av Joe Nice

PREMIÄR FÖR NYA RUBRIKTÄVLINGEN
Från och med nästa gång blir rubriktävlingen lite annorlunda, och mycket mer spännande! I stället för att låta er besökare fundera på rubriker under en vecka, så kommer rubriktävlingen att köras i realtid under 30 minuter – genom Twitter! Klockan 20:00 på söndag publicerar vi en ny tjuvlyssning på tjuvlyssnat.se/rubriktavling/, och den som vill föreslå en rubrik gör det genom en tweet med hashtaggen #tjuvlyssnat. Efter en halvtimme plockar vi bort tjuvlyssningen, går igenom rubrikförslagen och väljer ut en vinnare och ett par bubblare. Sedan publicerar vi inlägget på Tjuvlyssnat.se – självklart med cred till den Twittrare som skrivit rubriken.

Flödet för hashtaggen #tjuvlyssnat kommer ni att kunna följa antingen på Twitter.com, i valfri Twitter-app eller här på sajten i våran Twitterwidget på förstasidan.

Så, ställ ett alarm – så ses vi live på söndag kväll!

16 reaktioner på ”Sugen på en dubbelmacka? 

 1. Komfortoperatören skriver:

  Fast det heter ju inte X2000 längre… rubriken är dock lysande!

 2. nikko skriver:

  Vi som inte har Twitter då? Det här var ingen glad nyhet :(

 3. Armon (jurg-fan) skriver:

  Håller med nikko.

 4. Floatpooper skriver:

  Kwittar la…men Flytis e ju gammalmodig så spänningen går honom förbi.
  *liten tår i ögat*

 5. Ubbelubb skriver:

  Vad blir nästa steg? Inloggningskrav hit via facebook?

 6. Emeric skriver:

  Gourmanterna blev plötsligt många den resan.

  Håller med övriga om rubriktävlingen. Det finns fler nackdelar än fördelar med detta. Visst är det kul att den som har bäst snabbtänkt humor vinner, så det ska vara, men många kommer varken orka eller hinna vara inne prick mellan 20 och 20:30 för att ge sitt bidrag, plus att alla inte har twitter och inte har några planer på att skaffa ett konto för en grej.

 7. Sofia skriver:

  Har inte heller twitter :-(

 8. Elias Kohage skriver:

  Bra initiativ med twitter-tävling! Att skapa twitter-konto och skicka sin första tweet tar ca 1 minut och 40 sekunder. Med nuvarande konkurrens tar jag väl hem det här så länge jag kommer på något. Det var dock några år sedan jag ens var bubblare så jag kanske inte ska ropa hej :).

 9. Kinastina skriver:

  Fan oxå! Twitter ä censurerat och förbjudet i Kina!

 10. Jennie skriver:

  Intresset för rubriktävlingen på sajten har tyvärr dalat de senaste månaderna. Vi har fått in få rubrikförslag och kände att det var dags att försöka blåsa nytt liv i tävlingen. Vi har därför valt att flytta den till Twitter vilket vi tror är det perfekta forumet för kvicktänkta och ordvitstande rubrikmakare.

  1. KajBu skriver:

   De twittar välan……

 11. Micke skriver:

  Och jag som inte använder twitter :(

 12. nikko skriver:

  Det tog då bort glädjen för mig. Ett uselt beslut att flytta tävlingen till Twitter. Kommer aldrig bli del i det ointressanta skvallerforumet. Jag är blott bara en deltagare och min åsikt betyder mycket lite. :(

  1. the jurg skriver:

   Hej!

   Allas åsikter spelar roll såklart. Men när det inte kommer in några bidrag till rubriktävlingen den vanliga vägen längre måste vi göra någonting. För det är så det ser ut, med väldigt låg aktivitet tyvärr.

   Twitter är dessutom perfekt forum för en rubriktävling och det öppnar upp för att många fler ska kunna delta. Det är synd att du dömer ut Twitter som ”skvallerforum” då det är mycket mer än så. Det tar dessutom bara en minut att skapa en profil och du behöver ju inte använda den till något annat är rubriktävlingen. Att ett fåtal gamla kommenterare får ta sig den minuten är något vi tycker är värt för att få så mycket nytt liv i tävlingen, och så många nya deltagare.

   Hoppas du ändrar dig och att vi ses nästa söndag ändå.

 13. janbanan skriver:

  twitter är för twats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>