Sur tant om söta saker

Coop Forum, Malmö

Det är tisdag och Coop har utförsäljning på lösgodis. Det är mycket folk som trängs vid godishyllorna.
Pojke ~4: Titta mamma! Så många människor det är som ska köpa lördagsgodis! Men det är väl inte lördag idag?
Mamman: Oj, så knasigt! Det är ju tisdag idag.
Kille ~25 (vänder sig mot pojken och hans mamma): Jag har inte tid att köpa godis på lördag så jag köper det idag istället och sparar det tills på lördag.
Pojken: Det var ju smart, faktiskt.
Kvinna ~60: Han ljuger och ska inte alls spara godiset tills på lördag för jag hörde honom prata i telefon tidigare. Han ska äta det ikväll och han har köpt chips som han också ska äta. Jag ska inte heller spara mitt godis. Jag ska äta det direkt när jag kommer ut från butiken.

17 reaktioner på ”Sur tant om söta saker

 1. bagarn skriver:

  Häxan Lösgodis

 2. Kelle K skriver:

  Lite typiskt Malmö. Alla engagerar sig i allt och alla. På sätt och vis är det charmigt. I Stockholm, vem skulle bry sig om nån annan köper godis??

 3. Andersson skriver:

  Haha, faktiskt riktigt roligt.

 4. Andreas skriver:

  Snitches get stitches. And some candy. But mainly stitches.

 5. Julia skriver:

  Hahaha. Så jävla onödigt och så roligt på samma gång.

 6. Undrande skriver:

  Det här har ingenting med tjuvlyssningne att göra, men kan någon berätta för mig varför folk säger jag har köpt (vad det nu är) när de fortfarande är i affären och inte betalat än? Borde de inte säga, jag ska köpa?

 7. Vänsterhäntas Dag skriver:

  Utförsäljning på lösgodis?

 8. Svarande skriver:

  Svar till Undrande:

  Because the future is now, not then. (I huvudet på många)

 9. André skriver:

  Vilken sur jäkla blick jag hade gett tanten. Killen är schysst och hjälper morsan, sen kommer hon och förstör…. En hurring hade suttit fint.

 10. farbrormalin skriver:

  Undrande: De är nog bara lite slarviga. De har bestämt definitivt att de ska ha grejen och plockat den från hyllan, så det är bara betalningen kvar. Då är det lätt att tänka ”jag har köpt”… tror jag då. :)

 11. Ellie skriver:

  Vänsterhäntas dag: Antingen har tjuvlyssnaren skrivit fel eller så var han i St Bernstorp där Coop forum gick i konkurs för några veckor sedan. Allt var superbilligt och hela butiken länsades på bara några dagar. Själv vände jag i dörren för jag orkade inte köa :)

 12. Anne skriver:

  Det här är ju som den gången jag öste på godis i största påsen och en liten tösabit med stora ögon sa att jag tog alldeles för mycket, skulle det bli något kvar åt henne? Jag tänkte såklart gå hem och godisfrossa men man måste ju lära småttingarna att godis är bara på lördagar så jag kände mig tvungen att vända mig om och förklara att det skulle bli stort kalas så jag köpte godis åt MÅNGA… Hon såg högst skeptisk ut. Ungjävel som gav mig godiskomplex.

 13. Ubbelubb skriver:

  Undrar om käringen stjäl leksaksbilar oxå?

 14. H. Bertelius skriver:

  Häxan Surtand snarare

 15. Zaphod skriver:

  i december går tanten säkert runt i leksaksaffärer och säger till barnen tomten inte finns :-)

 16. lilayoshi skriver:

  Det där var mest bara onödigt av godis Grinchen.. Killen försökte hjälpa mamman.. Förmodligen en MILF men ändå.. Credd till killen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>