61 reaktioner på ”Upp som en sol och ner som en pannkaka

 1. Alexandra Bjuvenstrand skriver:

  Jocke: Kan man inte uppfostra sina barn utan att trycka ned dem? Är det inte önskvärt att göra det? Förutsett att det nu var det som var avsikten med pappans kommentar, kan förstås även ha skett med glimten i ögat så att sonen förstod det. Framgår ju inte.

 2. Alexandra Bjuvenstrand skriver:

  jesper: Jovisst kan det vara så, förhoppningsvis är det så, men det kan ju tyvärr lika gärna vara så att pappan är en saddist som tycker om att trycka ner sitt barn. Träffade precis på en man som sa åt sitt (?) barn ”håll käften ungdjävel” på ett allt annat än ironiskt sätt, finns så mycket folk där ute som inte borde ha barn…

 3. Gus skriver:

  Om trettio år sitter pappan på något äldreboende och undrar varför sonen aldrig kommer och hälsar på.

 4. mina skriver:

  sådana där punchlines-repliker är astrista.

 5. Sima skriver:

  alltså. jag säger bara – VÄX UPP! Varför VARFÖR och VARFÖR måste ni ta det här på ett sånt jäkla seriöst sätt? Ni vet ingenting om dessa 2 personer och ändå har ni redan tagit ungen från sin farsa och låst in stackars mannen. This is supposed to be fun! De som ej fattar det borde ta bort den här sidan från sina favoriter…

 6. Kapten skriver:

  Nääää!!! Buhuhu.. ungen är säkert helt förstörd för livet. Buhuuu ge farsan en spark på pungen så hemsk som han är. Ouuäää!!
  Vilket gnäll. Men får skämta med sina barn. Jo, så som han gör oxå. Vilka äckliga moralpredikare det är här inne så fort det är en tjuvlyssning om barn. Ta inte allt så seriöst. Tror alla här inne är curligföräldrar.

 7. Anton skriver:

  Alltså, seriöst nu. Människor. Det är sjukt så dålig stämning det blir direkt, det där var den skönaste kommentaren på länge från en pappa. Dessutom så tror jag inte att en åttaåring tar illa vid sig, däremot skulle en femåring kanske göra det. Glappet mellan de två är rätt stort. Och att alla började hacka på Eva, kom igen! Det är ju för fan er det är fel på, inte pappan, chilla lite och förstå, det där är humor! =)

 8. axel skriver:

  fy f’n vad kul:-)
  skitrolig var denna tjuvlyssning!

 9. RETEP skriver:

  MEN HERREGUD!

  Så fjantigt, för helvete skärp er. Detta är en humor sajt, ungen är väl inte bäst i världen heller! Skulle bara vara dumt att få ungen att tro det!

  Så sluta tjata om att han var dum när han sa det, det är humor.

  3 minuter efter tjuvlyssningen så kanske kan förklarade för sin son att det var ett skämt, så han inte skulle ta illa upp, det vet vi fan inget om!

  Sedan så sitter ni här och säger att han inte skall komma och hälsa på sin pappa på ålderdoms hem med mera.

  SKÄRPNING!

 10. Andi skriver:

  Håller med föregående talare. Tror iaf att ungen är lite liten för att bry sig om en sådan diss :P

 11. karro skriver:

  haha! stackars unge. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>