Work it out?

Livskraft, Karlstad

Ett gäng glada tjejer ~16 kommer in på gymmet för vad som verkar vara deras första träningpass någonsin. De sätter sig vid bicepsmaskinerna.
Tjej 1: Vad tränar den här maskinen, tror du?
Tjej 2 (medan hon tränar): Armar tror jag, det ser ut så på bilden.
Tjej 1: Men herregud, jag vill ju inte ha tjocka armar. Det ser ju manligt ut. Vad ska jag göra nu?
Tjej 2: Ja, det har du rätt i. Jag hatar när tjejer har biffiga armar. Bäst vi inte rör de här något mer…
Tjejerna går snabbt vidare till benmaskinerna.

Cred: Erik S

47 reaktioner på ”Work it out?

 1. mar-yo skriver:

  haha de vill hellre ha tjocka ben?

 2. Anahita skriver:

  hoppas de stötte på en hjärnmaskin lite senare.

 3. Meli skriver:

  Men va faan, tjock av muskler? Har aldrig hört något så dumt. Pfft.

 4. Vänsterhäntas Dag skriver:

  Träning är inte bra. Undanflykter däremot…

 5. Happymealungen skriver:

  Det är bra att de tränar, hört att det hjälper mot järnbrist.

 6. emelie skriver:

  smarta tjejer det där! *not*

 7. Zeadar skriver:

  Undrar vad hur dom kommer att se ut när dom har jätte feta ben men nästan inga armar?

 8. Bitten skriver:

  #5: Hjärnbrist menar du väl?

 9. Annchen skriver:

  Jag håller med Vänsterhäntas dag! :)

 10. Suzanne skriver:

  Zeadar: Det är ju så många killar tränar fast tvärtom! Biffiga armar och bröstmuskler men små spaghettiben :-)

 11. bo-henning skriver:

  det jag alltid sagt.. farlgit att träna för mycket…

 12. dmg skriver:

  Är väl typisk tjejträning, trots att de knappt har någon testosteron eller protein i dieten så vet de att de kommer svälla upp och se ut som Arnold om de kommer i närheten av vikterna. Snabbt upp på löpbanden och trappmaskinerna istället.

 13. andye skriver:

  hihi,smarta tjejr:P

 14. Stina skriver:

  jomen man vill ju faktiskt inte ha för biffiga armar som tjej?

 15. axel skriver:

  Snyggt med fasta armmuskler, bättre än gäddhäng iaf

 16. Anton skriver:

  Stina: Så med din logik är det alltså så t.ex. en tjej med anorexi resonererar när hon inte äter på en vecka; Man vill ju inte bli tjock och alltså äter jag inte alls. FÖR stora armar får man nog inte av lagom mängd träning va?

 17. dmg skriver:

  14:
  Som tjej får man inte för biffiga armar av misstag. Lite muskler är aldrig illa.

 18. Julia skriver:

  Jag tycker ärligt inte att det är snyggt när tjejer har muskliga armar, fast det stoppar mig ju iofs inte från att träna Kung Fu..

  Vet inte riktigt hur en sådan åsikt kvalificerar en som idiot. Det är bara vad man tycker är snyggt på människor. Jag vet inte, om jag inte missade något för att jag kollar på film samtidigt så tycker jag inte att de här tjejerna var mer än möjligtvis lite milliblåsta. Möjligtvis centi.

  Däremot ser jag komiken i det. :D

 19. David skriver:

  Jag tycker inte att det här var speciellt roligt alls. Alla kommentarer om hjärnbrist och järnbrist vill jag också bestämt dissa. Jag tycker nämligen också att det är snyggare med tjejer utan stora biceps. Tyvärr är det ju så att jag är påverkad av ett patriarkatiskt samhällsideal och bla bla bla men det var ju inte kul iaf.

 20. Happymealungen skriver:

  #16 David: Du behöver inte oroa dig för dina suspekta kroppformspreferenser, det finns ändå inga tjejer på internet.

 21. dennis skriver:

  19# David: Tjejerna kommer inte få stora biceps om dom tränar dessa… Om dom inte äter väldigt mycket protein eller kreatin/kosttillskott…
  Tjejer får inte stora biffiga muskler även om de tränar i gym mycket.. De blir slanka

 22. TomasR skriver:

  Ehh, lite träning av armarna skadar nog inte. Styrka nog att lyfta tekannan utan att darra bör alla ha…

  Och nej, muskler blir inte större av träning, normal träning. Däremot lite fastare och mer distinkta. För att få en bula på armen får man träna massor. Massor.

 23. teddan skriver:

  Jag är likadan, jag vill inte ha en stor och biffig mage så jag tränar inte utan äter bara chips och feta såser.

 24. Em skriver:

  Hmm, mina armar är bara skinn och ben, så jag skulle gärna ta lite muskler, tack!

 25. Mattias skriver:

  Hellre en tjej med väldefinierade (vilket inte är samma sak som biffiga) armar än en med armar som är smala som sugrör och som ser ut att kunna gå av bara man rör vid dem.

  Vad många tjejer tyvärr inte fattar är att det krävs åratal av hård träning med tunga vikter i kombination med optimal kost för att de ska bli biffiga…

 26. Ekorre skriver:

  Det som var det roliga var ju att hon verkade tro att det nu var för sent för obiffiga armar. Och att hon var tvungen att titta på bilden för att förstå att det var armarna hon tränade.

 27. Sima skriver:

  för biffiga ska man ju helt inte ha men ingen har sagt att det är fel om en tjej har lite muskler iaf.

 28. labbe skriver:

  19# Em: börja träna då.

 29. Olle skriver:

  Vilka j**** spån! Hur snabbt tror de de får muskler egentligen? Antagligen hade det både krävts en tiodubbling utav träningen och en femdubbling utav proteinintaget över 2 år innan de, som unga kvinnor, får ”stora” biceps.

 30. TomasR skriver:

  Vad är det som sker med kommentaterna? De står i en ordning när man skriver sin kommentar och en annan när man tittar in igen? Typexempel på vad som skett för #28 (labbe) som svarar på kommentar 19 men nog menar nummer 24.

  Det som nu är kommentar 24 fanns förövrigt redan här när jag postade min förra kommentar (#22 nu)

 31. Karl skriver:

  låt mig klargöra för de som inte verkar förstå det att man inte kommer få biffiga armar om man råkar titta på en bicepsmaskin.
  både kost och träning måste klaffa för att man ska bli ”biffig”. ändå tar det åratal, även för en kille som till exempel vars hormonnivåer främjer muskeltillväxt på ett sätt som tjejer inte kommer i närheten av, dessutom krävs kcal+ för att öka nämnvärt i muskelmassa.
  man blir jämt lika j***a matt när det kommer tjejer och tror att de ska bli bodybuilders över en natt om dom lyfter vikter, haha. dom borde ärligt talat skaffa lite grundläggande kunskaper inom ämnet.

 32. Olivia skriver:

  kommentererna är roligare än själva inslaget. Så många som inte har någon som helst koll på vad det krävs för att bygga muskler. Hoppas ni avråder alla era flickvänner för att gå till gymmet för annars kommer landet bli översvämmat med muskulösa monster.

 33. Charlotta skriver:

  Det är inte snyggt med biffiga armar varken på tjejer eller killar enligt mig, är det verkligen snyggt när t-shirten stramar åt sådär runt armarna? Eller när killar knappt får plats i skjorta? Ne blä, däremot är det alltid snyggt med sunda solbrända kroppar med slanka muskler både på tjejer och killar… Varför överanstränga sig? Tar så mycket av våran dyrbara tid :)

 34. Meli skriver:

  33 # Charlotta – Mm, den där solariebrännan är ju jättesund. Mångfalden är väl det som gör oss vackra, att vi inget lika är =)

 35. Suzanne skriver:

  #33 Charlotta: Om killen knappt får plats i skjortan är det väl snarare att han har köpt en storlek för liten än att musklerna är för stora?? Nej, fram för mer muskler tycker jag, både på killar och tjejer!

 36. UpsideDown skriver:

  #34 Lite fel va? Det var faktiskt inget nämnt om solarier i Charlottas kommentar ;P Lite sol skadar faktiskt inte, trvärtom är det nyttigt.
  Däremot har jag inte något emot att killar gärna får vara lite (!) biffiga, tjejer också om det är vad de vill, men snyggast är väl ändå att inte vara helt otränad, eller att inte heller vara för tränad. LAGOM är bäst :)

 37. Oxido skriver:

  #31 Karl vilken tur att du klargjorde det, det var inte skrivet femtioelva gånger tidigare nämligen :-)

  Men alla ni som vet att man inte blir biffig av lite träning, ni är JÄTTEduktiga, jag lovar, vi andra är MYCKET imponerade av er stora kunskap :-)

 38. Julia skriver:

  Men shit alltså… Ni som skriver att man måste träna jättelänge och äta massa protein och BLA BLA BLA, där hade ni… FEL.

  Jag har tränat Kung Fu rätt länge, jag äter normalt och inte särskilt mycket protein, ännu mindre på senaste eftersom jag blivit vegeterian. Men jag har, utan biceps-maskiner och gazillioners ökad proteinkost armmuskler. Kanske inte som en jävla kanonkula, men så att det syns mer än jag skulle vilja.

  Så JO. Bara för att ni behöver träna i typ 15 år och äta massa proteintillskott och ”kcal+” betyder det inte att andra inte har lite skillz och kan få det lite lättare. Och jag är tjej.

 39. Julia skriver:

  Ursäkta, nu ser jag att jag, i min hast, gjorde lite stavfel. Det ska ju vara komma mellan proteinkost och armmuskler och kanonkula ska vara i plural. Jag orkar inte läsa igen så ni får ursäkta mig om det var utterligare några.

 40. Kalle skriver:

  #38 Julia
  Jag antar att du tränade i 10 minuter för att få muskler med?

 41. Julia skriver:

  Kalle: Nej, men jag tror faktiskt inte att tjejerna menade så. Om de t ex skulle till gymmet en eller två gånger under en lång tid och tränade den där varje gång skulle de förmodligen få starkare armmuskler, därför skulle de i framtiden undvika den. Att de gick därifrån hastigt kan ju ha lagts till för att utmärka komiken, men kan också tyda på att de inte var helt torra bakom öronen.

 42. Elii skriver:

  som många har sagt, men tydligen inte många tjejer förstått är att tjejer har MYCKET svårare att få synliga muskler än killar, tjejer blir bara slankare av att träna musklarna i kroppen.

  Så hellre slank än med gäddhäng på armarna va?!

  HAHA

 43. Elii skriver:

  Julia- sen kan det ju även bero på generna !

 44. Julia skriver:

  Elii: Ja, det har du alldeles rätt i, jag skämtade mest när jag sade att vissa hade skills och fick dem direkt.

 45. Anna skriver:

  Muskler är det snyggaste som finns, både på killar och tjejer. Själv tränar jag för att jag mår bra av det och för att få en mer fit, trimmad och mycket muskulös kropp.

 46. Hannaa skriver:

  Fast om dem vill gå ner i vikt så ska dem ijuförsig träna benen :) Tjejer brukar vilja väga lite. Medans killar vill väga mycket :P lite komiskt ;) Pusshej

 47. Whey skriver:

  Armodet vet inga gränser när tanken är förtjockad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>