20 reaktioner på ”Dagens dubbel: Smutskastning och ren kärleksförklaring i äkta tvättstugestil

 1. alexandra skriver:

  det här med att vuxna människor inte kan bete sig i gemensamma tvättstugor gör mig galen! jag och min sambo är bland dom yngsta som bor i vårt område (21 år) och har flera gånger fått säga till gamla kärringar att lära sig respektera tvättider!

 2. Andreas skriver:

  Men vadå? Vad är det som jag inte vill? Berätta, berätta! Jag kan inte tåla denna spänning. Ett öppet hot är det värsta av alla! Skall jag själv fylla i resten av lappen? Får jag välja vad som händer mig?

 3. J skriver:

  Alla tvättstugor borde förses med en varningsskylt som det står ”Varning: Här upphör civilisationen” på. I tvättstugan är det djungelns lag som råder.

  (Mvh: En som alltid fick sitta fyra timmar i tvättstugan för att vara säker på det inte var mina kläder som blev stulna nästa gång. Och ja, jag rensade alltid filtret i torktumlaren efter mig. Var förmodligen den ende i hela kvarteret som gjorde det…)

 4. Mats skriver:

  Dessa lappar kommer oftast från folk som inte förstår att de uppsatta tiderna gäller tvättmaskinerna och att torktumlarnas tider är förskjutna med ~1 timme. Dvs om man har två timmars tvättid från 15-17 så har man torktumlarna från 16-18.

  Har aldrig hört talas om någon som fått kläder stulna i tvättstugan faktiskt… vi är bara 15-20 lägenheter på våran dock, kanske är vanligare på ställen där det är hundratals olika som kan vara skyldiga.

 5. Samson Biceps skriver:

  Redan efter en månad separerade de. Hon gillade 40 grader och han 60 grader. + att han hade tumlat runt sent en natt och kom hem med läppavtryck på skjortan som inte gick bort med fläckborttagningsmedel.

 6. nikko skriver:

  @Andreas: Han/hon kanske ska klippa din toung, klippa ören. :)

 7. Vänsterhäntas Dag skriver:

  Bäst att se till att hän inte går tillbaka från skolan.

 8. Hannah - Id est skriver:

  Jag inser att hen bakom kommentaren på den sista lappen antagligen bara vill jävlas men jag tyckte att det var rätt gullig ändå. :)

 9. Bambij skriver:

  Känns som att han med den första lappen verkligen behöver gå i skolan…

 10. Kapten Zoom skriver:

  Särskrivningsepidemin dödar samhället.

 11. Tord skriver:

  Tvättstugeturken…??

 12. watchman skriver:

  Jag försökte använda klocka, men kläderna blev inte rena.

 13. Burg skriver:

  Vem var det som tvätta? Vem var det som tvätta?

 14. Sheppard skriver:

  Blir ju inte lite sugen på att sätta upp en skylt ovanför tvättstugedörren med texted ”Abandon all hope, ye who enter here”.

 15. Bella skriver:

  Ett fall för Magnus af Frodenkvist?

 16. Lilli skriver:

  Älskar öppna hot. Speciellt anonyma, jävla fegis!
  Typiskt svenskt också, dom har lätt att gnälla men svårt att stå för det. Och sedan, en halvtimme hit eller dit, är det så fruktansvärt? Helt okej när det börjar närma sig timmen (speciellt om man som i våran tvättstuga bara har 3 timmar på oss)

 17. Sebbe skriver:

  Har SFI har börjat med arga lappen kurs?

 18. Lagge skriver:

  De flesta tvättstugor har ju regler som säger att man får köra över med 20-30 minuter, så länge tvättmaskinen är tom och ren när nästa person ska använda den!

 19. jag skriver:

  Hälsningar Laserturken.
  (på den översta, that is)

 20. Fagge skriver:

  kul att man har mycket tid på sig :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>