33 reaktioner på ”Det är väl delvis därför som man får salmonella av dansk kyckling

  1. Damon skriver:

    Hmm, antingen är det en déjà vu , eller så har en liknande bild varit med förut insåg jag precis. Äh, det är sommar!

  2. Gurra skriver:

    Rå kyckling som är så gott! Mumma!

  3. Johanna skriver:

    Rawfood, ingen som hört talas om det? ;-)

  4. Marcus skriver:

    Bra att kycklingen serveras med pensel också…

  5. Lottis skriver:

    Ser fräscht ut.

  6. UDDEVALLAREN skriver:

    jag förstår inte det roliga??? kyckling, marinad och krydda till kycklingen för att lägga den på grillen… var i e det roliga??? :S

  7. jamarn skriver:

    och här går människor och undrar varför fågelinfluensa sprids så snabbt :/

  8. Akranis skriver:

    Vem äter med en pensel?

  9. pengi skriver:

    Jag har heller aldrig ätit kyckling med pensel? :P

  10. Blärp skriver:

    Jag är helt övertygad om att idén med ”Serveringsförslag” kommer från USA där nåt företag fått hosta upp en massa cash till nåt trailertrashfetto som inte fattar att hennes TV-Dinner inte kommer med tallrik, bestick och grön kvist på toppen.

  11. anna-lena skriver:

    haha det är ju ”borsten” till fregadskycklingen :D

  12. Vänsterhäntas Dag skriver:

    Och så lite osköljd ruccola och en rå dansk äggula. Om ni vill mig nåt så knäböjer jag inför toaletten.

  13. manet. skriver:

    Penslen är ett utmärkt ”pilla bort glasbitar verktyg” det är bara en tidsfråga innan all kyckling serveras med pensel.

  14. Angelique skriver:

    Jo men klart.. rå kyckling skulle man ju absolut äta.

  15. Henrik skriver:

    Lika gott rå som tillagad misstänker jag?

  16. Kenny skriver:

    Fan, det ser riktigt mumsigt ut måste jag säga! Blir nog det till nästa date! Då borde man ju få ligga… ;)

  17. Thyllz skriver:

    ”6. #
    UDDEVALLAREN skriver:

    jag förstår inte det roliga??? kyckling, marinad och krydda till kycklingen för att lägga den på grillen… var i e det roliga??? :S”

    Förstår du fortfarande inte det roliga så kan jag upplysa dig om att det roliga med bilden är att det står ”serveringsförslag”. Med andra ord föreslår de att man serverar kycklingen som den är på bilden. Alltså RÅ och med en pensel och någon form av marinad som sås…

  18. Wildheart skriver:

    You´d better try the salmon, Ella…

  19. Tomas P skriver:

    Jag tror den är färdiglagad… låter man bara den ligga i frysen tillräckligt länge så dör -alla- bakterier och det är bara att stoppa i sig!

  20. Alexander skriver:

    Jag skulle vilja ha receptet till ”såsen”.

  21. pappabloggen 2 skriver:

    PERFA, bara att gå rakt ut o raka sig sig efter middagen!

  22. Marcus skriver:

    En kompis la upp den där och jag noterade att det var sant och inget Photoshop-jobb :-D Blev tvungen att fråga Axfood vad dom egentligen menar. Såhär svarar dom:

    ”Reglerna säger att man måste skriva serveringsförslag, så fort det visar något annat än det som finns i förpackningen, för att inte vilseleda. Man ska ju inte äta rå kyckling, men påsen innehåller inte heller någon pensel och ingen tallrik. Synpunkterna på vårt bildspråk är framfört till designansvarig.”

  23. Marcus skriver:

    eh.. la upp den där på Fejjan. Skulle det stå :)

  24. Jay skriver:

    @ Wildheart: Déjà-vu! O_O

  25. Wildheart skriver:

    #27 Jay: Japp, men vissa saker tål upprepning

  26. Jäm skriver:

    Hahahahaha ser ju gott ut.

  27. Jay skriver:

    #28 Wildheart: Déjà-vu! O_O

  28. Psychoria skriver:

    Men det är ju farligt att sola vet ni väl.

    Kycklingen kör med frysbränna istället numera, det är det som är Eldorados affärsidé.

  29. Din mamma skriver:

    Hur f*n tänkte de nu!?

  30. Martina skriver:

    Äh. Kycklingsushi. Det nya…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>