31 reaktioner på ”En uppfiskande nyhet i frysdisken

  1. PP skriver:

    Blir det Pike Cream på engelska? :)

  2. Frazze skriver:

    Hmmm… Tar fiskpinnar till en ny nivå.

  3. Tomas skriver:

    Ökar förmodligen ‘hänget’ lite….

  4. Astarkvedja skriver:

    Fishsicles: The best of two worlds.

  5. Floatpooper skriver:

    Jag föredrar ärtsoppsisis.

  6. Vänsterhäntas Dag skriver:

    Fy farao vad äckligt med en gädda i glassen.

  7. P.S skriver:

    Man kan ju undra om det kostar 5 kr just för att det är gäddglass?

  8. ZubMessiah skriver:

    Äntligen Icas svar på GBs efterfrågade marulkssorbet!

  9. FilipWho? skriver:

    Helt omöjligt är det ju inte. Jag menar vem hade trott att kaviar med banansmak skulle vara gott? Men det var det! :) Säger dem…

  10. Omnivor skriver:

    Den är väl gjord på färsk mjölke?

  11. Psychoria skriver:

    Gäddglass- som hittat!

  12. Nathalie Bertling skriver:

    I get eaten by the worms… and weird fishes…

  13. Wildheart skriver:

    ”Gäddan lurar i glassen”

  14. Glenn skriver:

    BBBBWWWUUUAAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

  15. Andreas 2 skriver:

    Gäddglasspinnar, mmm… Inget bättre än att på en varm sommardag gå runt med en fryst halvkilosgädda som petats på en pinne.

  16. Vänsterhäntas Dag skriver:

    Vildis: :-DDD

  17. mia skriver:

    Ja, om Glassmagasinet i Visby serverar sillglass vid midsommar så varför skulle inte ICA kunna sälja gäddglass?
    (Detta enligt Glassmagasintets egen hemsida, http://www.glassmagasinet.se/sida1.html )

  18. MadMan skriver:

    9 FilipWho? ”De”, inte ”dem”.

  19. Prodigal Daughter skriver:

    Det var ju tur att det inte stavades fel till kulglass, tresmak eller banana split. Hade definitivt inte blivit något annat än perverst och läbbigt.

    Däremot var det enormt bra att det stod ”jämförpris”, jag hade aldrig kunnat räkna ut vad literpriset blev annars.

  20. Jo. skriver:

    Kolla i något konversationslexikon från början av 1900-talet, där finns ”köttglass”.

  21. Ullis skriver:

    #10 Omnivor:
    Eeewwww! :)

  22. namn skriver:

    Inte sa konstigt ända.. Jag har ätit räkglass, sa varför inte gäddglass?

  23. hattori skriver:

    @omnivor: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

  24. Petra skriver:

    Jag såg ”torskfil” på Prisextra för ett tag sedan, så fiskbranchen och mejeribranchen tycks alltså ha flera samarbeten på gång.

  25. Burg skriver:

    Han gedde mig en gäddglass, men jag nappade inte

  26. PP skriver:

    #13 Wildheart: *asgarv*

  27. Jim skriver:

    Rubriken är så sjukt bra! Cred till den :D

  28. roadrunner skriver:

    @Burg 25 : Så du högg aldrig på den kroken? (Tja, jag är ju inte fena på kommentarer…)

  29. Lucarioräven skriver:

    Roadrunner: *ASG ASG ASG*

  30. leffe skriver:

    Testade fiskglass i Thailand, smakade nästan som vanlig vaniljglass men med lite skum eftersmak.

  31. margareta skriver:

    Introduktionspris på en ny intressant produkt! Surströmmingsglass nästa! (Det finns ju surströmmingsost, så varför inte?!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>