9 reaktioner på ”Ibland kan det löna sig att missuppfatta

 1. Patrycia skriver:

  Jag fattar verkligen inte… Kollat på bilden i en timma nu, fattar inte vad de menar.

 2. Say what skriver:

  SD fick 13% i riksdagsvalet. Personerna bakom den här FB-sidan vill antagligen inte förknippas med det och därför ändrade de erbjudandet.

 3. Bo Ek skriver:

  Det roliga är väl att 13% är ungefär Sverigedemokraternas valresultat. Då kan man tro att rabatten är för att fira Sverigedemokraterna.

  Det gäller i framtiden att hålla ordning på alla olika procenttal Sverigedemokraterna får i olika val, så man inte av misstag använder de siffrorna.

 4. Ubbelubb skriver:

  Jfr. SDs valresultat.

 5. Micke skriver:

  Det där är bara larvigt. Sandlådenivån är tydligen överallt.

 6. Salmanassar skriver:

  Okej, SD är ett missnöjesparti med ursprung i extremhögern. Men ska de utmärkas för det ännu? Vi måste minnas att många idag etablerade partier börjat sin bana från någon extremsida. V: radikal kommunism; M: aristokratiskt parti som ansåg att rösträtt skulle kopplas till förmögenhet, dessutom skulle kvinnor i n t e ha rösträtt; C: brunskjortesympatisörer under andra världskriget; KD: extremt religionsparti… och så vidare.

  Hur som haver, att hålla reda på SD’s valresultat? Störtlöjligt. Nej, följ de parlamentariska reglerna, släpp in SD i riksdagsarbetet och ta den obekväma och svåra debatten med dem. Då skiner deras enparti-karaktär igenom och alla inser att de inte har något annat på agendan. Upp som en sol – ned som en baja-maja!

 7. Matte skriver:

  Hur fan orkar folk vara så in i helvete barnsliga? Och SD fick 12,9% i valet… INTE 13%… Jävla idioter!!!

 8. Patrycia skriver:

  Jag tolkade rabatten som att de haft 1,3 milj ordrar, därför vart det 13%.
  15% skulle bli på 1,5 milj ordrar.

  Allting kretsar inte runt politik, kan folk sluta vara så besatta…

 9. Rolle skriver:

  Ganska mycket astrologi över det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>