0 reaktioner på ”Jo, de är på väg från husvagnen till en musikal…

 1. Johan J skriver:

  Jag är verkligen för gammal som fattade bägge referenserna i rubriken…

 2. Andy skriver:

  @Emma (#98):

  Du klagar på att människor skriver kommentarer i stil med ”Haha! Fan va kul! =)”. Med trista människor som dig är det väl ingen risk. Jag tycker det är minst lika drygt när folk lämnar en generisk negativ kommentar som en dito positiv.

  Min behållning av sidorna är förutom -lyssning/-tittning att läsa kommentarer som de av ex. HMU och jurg samt att argumentera med såna som dig. Erkänn att du tycker om att argumentera mot såna som mig annars hade du inte orkat posta öht.

 3. Emma skriver:

  #102 Andy: Jag tycker inte om att argumentera petitesser och blir snarare på dåligt humör, så egentligen borde jag lära mig att hålla tyst. Men jag har för svårt att tolerera personangrepp, samt att bli missförstådd av folk som inte ens verkar anstränga sig för att förstå.

  Jag klagar inte på att folk skriver ”haha”, etc. Jag framförde åsikten att jag inte tycker att det är givande när folk BARA skriver ”haha”, etc.

  Du klagar på att jag klagar. Jag klagar på att du klagar på att jag klagar. Alla uttrycker vi uppenbarligen vår åsikt, vad finns det för mening med att säga att någon klagar? Försöker du få ett övertag genom att få mig att framstå som gnällig?

  Min ”fördomsfullt och tråkigt”-kommentar kanske kan uppfattas som generisk, men det var inte allt jag sade. Fick ju mothugg på resten och det var helt okej tills det spårade ur och nu är jag plötsligt trist. Jag och ”såna som mig”.

  Finns det fler än Andy som vill passa på och göra personangrepp? Jag kan inte svara för ”såna som mig”, men själv tar jag inte särskilt illa upp, och det här är ju internet så jag är ett lätt mål.

 4. Jan Lindgren skriver:

  Bilden var inte så kul men #19 ludvig fick mig att skratta.

 5. Paatau skriver:

  Ebba von sydow släng dig i väggen!

 6. Andy skriver:

  @Emma (#103):

  Du kallar det för personangrepp för att jag riktar mina kommentarer mot din person istället för gruppen du representerar (de som klagar). Sen tvärvänder du och parafraserar mig för att jag tilldelar dig en grupp om än i en väldigt abstrakt mening (”såna som dig”).

  De som skriver ”Haha! Fan va kul! =)” har lika stort existensberättigande som dig och dina gelikar och de har vi som klagar på er i sin tur också. Vill ni att min kategori försvinner finns det en enkel lösning; sluta klaga så har inte vi nåt att klaga på…:D

  Jag fortsätter gärna diskussionen men jag känner att du verkar ha tröttnat. Väl mött nästa gång.

 7. Miss. E skriver:

  orka

 8. caroline skriver:

  Den här var ju jätterolig ju! Jag är 16 år och jag fattar, hur kan alla vuxna(?) människor här inte fatta? Det som menas här är inte att mannen har rosa byxor (även om det också är roligt) utan att dom matchar varandra. Givetvis förs tankarna till husvagnsfamiljer där föräldrarna har matchande träningsoveraller (enligt allas fördomar iallafall). En av de roligare tjuvtittningarna hittills, mer sådant uppskattas!

 9. Bambikill skriver:

  Det var inte roligt. Det var sorgligt. Jag grät nästan. Och kräktes. Och kände att jag vill skjuta någon. Nästa person som går emot mig med strumpor i sandaler räcker bra. Eller som har för korta byxor. På ett fult sätt.
  Jag kommer att få mardrömmar. Elakt att lägga in sådant.

 10. Fotografen skriver:

  Wow! Vilken polemik min bild utlöste. Resultat!

  Jag tänkte väl att det var som flera sagt en äkta tjuvtitt, och rolig.. tja, det var kul att se dem på stan. Om det sen gör sig på bild får stå för betraktaren. Jag roades och rördes personligen av att detta relativt unga par (35-40) verkligen tänkt till den morgonen med denna utstuderat synkroniserade klädsel, och så gick de i takt också…

  Och nej, jag bad inte om lov, eftersom de inte startat denna siten då, och jag hade inga planer på att använda den till något. Det känns som en ganska hopplös uppgift att lokalisera dem nu, såhär två år senare. Ska jag skämmas, eller tycker ni som jag att deras nackar är ganska anonyma? Man skulle ju kunna säga att kläderna skriker efter uppmärksamhet, men det är kanske bara jag.

  Hare gött.

 11. Fotografen skriver:

  Och gatukonst! Kudos tjuvtittat!

 12. Knurt skriver:

  Herregud Lisa. din kommentar stämmer inte.ö En man kan inte tvinga på en kvinna kläder, då får han spö. tvärtom går dock

 13. Anna skriver:

  Var det extra-erbjudande på kappahl? tag två betala för en? haha

 14. Love skriver:

  Tragiskt, därför är det så kul! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>