0 reaktioner på ”Månadens riskyrke: Tidningsbud

 1. Daniel skriver:

  OMG rättshaveristhandstilen!

 2. DAM skriver:

  HAHAHA! Hur många fattar?

 3. Sara skriver:

  Det skulle kunna vara min mormor… Hon bor i Uppsala, och hennes handstil påminner väldigt mycket om den på bilden. Fast å andra sidan hatar hon hundar. Så det är nog inte hon?

 4. äppelpäppel skriver:

  UNT ???

 5. ankakanka skriver:

  Åhnej… nu undrar jag bara varför de inte kunde lägga ner tidningen tidigare.
  Var det att hunden skrämde tidningsbudet eller åt den upp tidningen? Eller kanske t om en helt annan förklaring.

 6. Vänsterhäntas Dag skriver:

  HAHAHAAA! Konfettitidning ahoy!

 7. En som inte kan skriva skriver:

  Förstår ej detta.

 8. mia skriver:

  hur kommer det sig att alla sura lappar är skrivna med samma handstil? Lapparna i min tvättstuga (i Linköpin t o m, långt från uppsala) är absolut skrivna av samma person :)

 9. PiaS skriver:

  Haha!! :D

 10. Only one John Terry skriver:

  #4:UNT = Uppsala Nya Tidning

 11. Carolina skriver:

  #5 förmodligen rev hunden sönder tidningen då den trillade in genom brevinkastet… förmodar att detta är på en lägenhetsdörr och att personen som bor i lägenheten bara var hundvakt under en tid…

 12. Daniel skriver:

  ”hur kommer det sig att alla sura lappar är skrivna med samma handstil? Lapparna i min tvättstuga (i Linköpin t o m, långt från uppsala) är absolut skrivna av samma person :)”

  Se mitt inlägg ovan, #1.

 13. Xer skriver:

  *host* för att vara liite rolig:
  är ju tidningsutdelare sååå…

  kanske UNT-människan var rädd om sina fingrar? krävs ju liiite fingeruppofringar om man ska lyckas pokea ner tidningem genom inkastet.. en och annan finger har man la sj offrat åt en hungrig liten hund när man försökt samma sak sj på jobbet.

 14. Wuj skriver:

  #8: För att alla arga lappar skrivs av gamla människor. Jag lovar, det är så! Och gamla människor skriver så, det gör min mormor. .__.

 15. Samara skriver:

  Varför ser jag framför mig en hund som sätter sig bakom ratten på en bil och kör iväg ? hihihi

 16. Maja skriver:

  Det är livsfarligt att dela ut tidningar/post i vissa lägenheter där det finns hund. Extrajobbar på posten och i somras fick jag peta upp locket och försöka pricka inkastet genom att kasta posten, för att inte få hela handen uppkäkad av hunden som bodde på andra sidan dörren.

 17. Mell skriver:

  Ja, gamla människor skriver sådär när de försöker att inte skriva skrivstil!

 18. Andreas skriver:

  Maja: Jag vet det, och har full förståelse för tidningsbudens ovilja att hälsa på ilskna hundar. Jag har själv två små bestar som säkert skulle vilja ta en ordentlig tugga av tidningsbudens fingrar, men vi prenumererar inte på någon tidning så tidningsbuden går säkra. I alla fall i våran ingång. :)

 19. L-OY skriver:

  Eftersom tidningsbud och hundar är verksamma/vakna på natten, men inte husse och matte, brukar vissa hundägare skriftligen be tidningsbudet att lägga tidningen utanför dörren för att slippa bli väckta av en extatisk hund när tidningen droppar ner.

 20. Tjott skriver:

  Som brevbärare för länge sedan var jag med om en arg (eller lekfull) katt som alltid satt och väntade på att man skulle komma. Gällde att se upp, han nådde ju ut en bra bit genom brevinkastet med tassen men aktade man sig var det rätt kul att retas med honom, slänga in ett brev i taget och se katten ”döda” dem…

 21. 5minutesfame skriver:

  ”… Hunden har åkt hem” haha han var väl trött på tidningar och vatten, who could blame him? :)

 22. Johanna skriver:

  Precis sådär skriver min mormor också! ;P

 23. Stunning skriver:

  #20, vad sade husse och matte om det?

  Men det är faktiskt sant att gamlingar skriver sådär. Farfar skriver exakt likadant.

 24. Mattias Ö skriver:

  Haha, pricken över andra i:et i ”tidningen” hamnade för snett xD

 25. ankakanka skriver:

  Ok alla brevbärare som delar ut post hos mig.
  Jag har varken hund eller katt så hos mig kan ni stoppa ner posten ordentligt inte lämna halva utanför.

 26. Kim skriver:

  Håller med Maja, förmodligen var den en jävligt ilsken hund som försökte hoppa ut ur brevnedkastet, jag lovar att det finns såna hundar, jag jobbar som brevbärare och det händer nästan varje dag att man håller på att bli av med fingrarna!

  Och bara så ni vet så lägger vi som jobbar på posten ner breven i lådan det är andra företag som typ citymail som låter breven hänga ^^

 27. Johanna skriver:

  Undrar mest var hunden har åkt… Känns mest som en omskrivning för att han åkt ”för gott”….

 28. Mickiz skriver:

  Har vänner som jobbat som brevbärare och har hört historier om både ilskna hundar och katter som sticker upp en nos eller klobeklädd tass i brevinkastet.

  En av mina brevbärarvänner berättade att han blivit så illa riven av en katt att ägarnas post och hallmatta blev alldeles blodig, dagen efter hade de satt upp en lapp på sin dörr med texten ”Stackars brevbäraren!”

 29. Romby skriver:

  Delar själv post och har fått en liknande… Men före det fick jag ju en annan lapp som det stod ”Hej brevbärare, lägg posten på mattan utanför dörren. Är hundvakt och hunden tuggar sönder min post om jag inte är hemma”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>