13 reaktioner på ”Mmm… kanske med en nybakad moisissure till

 1. Högerhäntas Dag skriver:

  Rakvatten till också?

 2. Ubbelubb skriver:

  Den enda härförare jag känner till som fått en sallad uppkallad efter sig är Julius Caesar så jag antar de syftar på Caesarsallad.

 3. vänsterfotades dag skriver:

  ubbelubb; eller så försökte de skriva ”härlig” men misslyckades lite grann.

 4. Hånken skriver:

  Det står ju såklart ”Hårig” så det är väl en massa Kiwi i salladen :-P

 5. Arne Anka skriver:

  @Ubbelubb; Caesar sallad är uppkallad efter Caesar Cardini, en restuarang ägare som hade restauranger i både Mexico och USA. Den har inget med Julius Ceasar att göra över huvudtaget.

 6. Andreas skriver:

  Kund: Ursäkta, men det finns ett salladsblad i hårsalladen ni gav mig. Uh, vad äkligt. Oacceptabel nivå på hygien.

 7. Annapanna skriver:

  Är frisörer mer toleranta mot hår i maten?

 8. Ubbelubb skriver:

  # 6 Annapanna: Bara när de tar arbetslunch.

 9. Angry Nerd skriver:

  Jag tycker att vi missar det viktigaste här! Om vi bortser från att felstavningen och de stora prickarna över Ä får det att se ut som de säljer ”hårig” sallad (vilket är jättekul, ha ha) så sitter det någon jävla tomte som vill beskriva sin plocksallad som ”härlig”.

  Tidigare har bara mäklare och inredningstidskrifter missbrukat ordet”härlig” (men de gör det å andra sidan desto mer; vad fan är härligt med en toalettborste i matt aluminium – eller kanske ännu mer oroväckande, vad fan gör de med den som är så härligt???), men i och med fallande bostadspriser hade man ju kunnat hoppas att dessa vidriga släkten skulle dö ut! Ska nu snabbmatsförsäljarna plocka upp ordet? Det var illa nog med McDonalds ”I’m loving it”, ska vi få erbjudanden om ”Härliga McNuggets nu?” En ”ljuvlig whooper” kanske? Vad blir nästa grej, ”sensuella köttbullar med potatismos”? Okej, just ”köttbullar” kan säkert vara lite sensuella beroende på hur man tolkar ordet…

  Den håriga salladen börjar iallafall låta rätt lockande i jämförelse!

 10. Gromit skriver:

  Angry Nerd: I agree!

 11. 3mm@ skriver:

  #Angry Nerd
  Haha du du gör verkligen skäl för ditt namn:)

 12. Angry Nerd skriver:

  3mm@, då skulle du höra mig raljera om att det vore bättre för företaget att anställa folk som är smarta nog att använda en riktig telefon, än att köpa ”användarvänliga” iPhones till hela personalen. Ren nerd-rage :) Men jag fick som jag ville, vi skaffade HTC-telefoner!

 13. Farbror Blå skriver:

  @Arna Anka
  Men vem tror du Hr Cardini är uppkallad efter :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>