7 reaktioner på ”När konditorn ville bli av med sin dotter…

 1. Josefine skriver:

  Är det bara jag som inte fattar vad det är de menar egentligen? Jag förstår ju det humoristiska i det hela och vrf bilden blivit publicerad här, men jag förstår inte vad bageriet skyltar om att man kan beställa. Är det ngn slags bakelse? Är det felstavat? Vad är en ”vegan” i bageri-världen?

  1. Micke skriver:

   En vegan är en person som inte äter animaliska produkter, så beställer du en vegan så får du en människa (nåja, något människoliknande åtminstone). Till skillnad mot om man beställt något veganskt, som är en produkt utan animaliskt innehåll så som till exempel vanliga mjölkprodukter eller ägg vilket de skulle kunna sälja på ett bageri liksom de har glutenfritt/sockerfritt för att tillfredsställa fysiska som psykiska funktionsnedsättningar.

   Inga kärnfysiker i den här kön…

 2. Karolina skriver:

  Va, jag fattar inte…

 3. Sweydia skriver:

  Antar att man kan beställa veganska bakverk (gjorda utan ägg, mjölkprodukter mm).

  1. pissenisse skriver:

   Sweydia, Jupp! Äntligen någon som fattar att bara för att det är vegetariskt så är det inte nödvändigtvis veganskt. I princip alla bakverk innehåller smör, mjölk, grädde och ägg, eller några av de ingredienserna.

   Nu är jag ju inte på något som helst sätt vegan, jag äter böde död gris, död ko, död orm etc, men jag tycker ändå att det idå och då är kul att laga en helt vegansk rätt. Det som jag tycker är svårast att ersätta är just grädden. Soja-grädde är inte riktigt detsamma.

   1. Sweydia skriver:

    Hej! Hur smakar orm?

   2. Kuf skriver:

    Orm smakar ungefär som penis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>