34 reaktioner på ”Skadeglädje är den enda sanna glädjen

 1. Damon skriver:

  Tycker ni sån här bilder ska läggas upp på tjuvtittat? Vi kanske ska bredda sajtens innehåll lite för att få upp mer material.

 2. Vänsterhäntas Dag skriver:

  Det tycker jag absolut! Det är förvisso ingen tjuvtittning men det passar ändå.

 3. Floatpooper skriver:

  MUUohahaha…

 4. Liggliluff skriver:

  Sådana här bilder kan jag hitta vart som helst. Det som gör tjuvtittat speciellt är dess mer unika utbud. Jag följer denna sajt just därför. Jag tycker inte detta material passar.

  Jag vill inte att Tjuvtittat ska bli en av alla andra, annars kommer jag inte orka följa denna sida längre. Och det vill jag ju inte ska hända =(

 5. koffa skriver:

  Håller med Liggiluff, tjuvtittat behöver inte bli nr. 3 i 4chan/reddit-internet centipedekedjan…

 6. Jessica skriver:

  Håller med Liggliluff och koffa, jag vill se unika tjuvtittningar vill jag bara se ”roliga” repost bilder så kan jag gå in på 9gag eller vilken annan sida som helst. Inget sånt!

 7. NN skriver:

  Jag håller _inte_ med Liggliluff och koffa! En rolig bild är alltid en rolig bild, och bara för att tidigare nämnda personer redan har sett dem betyder inte att de inte kan publiceras igen. Om man inte ska få publicera vissa saker kommer det snart inte gå att publicera någonting!

  Vansinnigt roligt!

 8. Misse skriver:

  Är inte säker på vad som menas med ”såna här bilder”, personligen tycker jag inte det gör något om bilden finns någon annanstans också, men just den här bilden tycker jag inte var särskilt rolig alls. Annars håller jag med dem som säger att det inte finns något att be om förlåtelse för! Det är väl ingen som kan kräva att du ska lägga ner mer tid än du vill och orkar. /Trogen läsare

 9. Zorkel skriver:

  Tycker denna bilden var suverän, och passar in helt utmärkt bland utbudet. Aftonbladet är väl en kategori ungefär som denna bilden i min mening. Sen finns det ju alltid folk som tycker bild A är hur kul som helst men som jag finner menlös medans, jag kan finna bild D kul men som vissa tycker är menlös. Men humor som humor, kan aldrig bli förmycket av det.

  //Mikael

 10. Glufsglufs skriver:

  Är inte tanken att denna sida ska få upp grejer först i orginal så att andra kan lägga upp i efterhand och bilderna sprids, inte att denna sida ska bli stället där kopiorna hamnar?

  Bara en tanke…

 11. asdf skriver:

  Eftersom bilden är manipulerad passar den rätt bra här, behöver bara annan vinkling.

 12. Ubbelubb skriver:

  Eftersom bilden kommer från en tidning jag inte betalt för bör det väl klassas som en tjuvläsning. Mer sånt.

 13. g skriver:

  Minen på nötkreaturet (Stut, Ko, Kviga,Tjur etc) är obetalbar.
  Jag ser gärna sådana här bilder här. Jag tycker det är bättre att det dyker upp nya bilder även om inte alla är topklass, än att det inte händer något.

 14. maria skriver:

  Jag tycker sådanahär bilder är okej, så länge de inte helt ersätter de mer regelrätta tjuvtittandena. Men som någon redan sagt tycker jag att det är bättre att det kommer upp bilder regelbundet men alla inte är helt fantastiska, snarare än att det går en månad utan några nya bilder alls.

  Och minen på den där kossan… underbar :)

 15. Wildheart skriver:

  KOmmer du inte loss? Då får du väl sto där och va lack.
  Visst platsar såna här bilder.

 16. Hannibal Hayes skriver:

  Eftersom bilden är ”fotoshoppad” är det ingen tjuvtittning även om den varit i en tidning. Kor kan inte le på det viset, och har inte tänder i överkäken.

 17. Annacarin skriver:

  Bara inte bilderna börjar bli rena montage.

 18. undrande skriver:

  Upphovsmannarätten?

 19. NN skriver:

  #13 Hannibal Hayes

  Jag är tämligen övertygad om att åtskilliga bilder som publicerats här genom åren, och som du och jag och många fler, har skrattat gott åt har varit ”fotoshoppade”, så jag bryr mig inte om det. Photoshop finns _överallt_, det verkar bara vara somliga som inte förstått det.
  Så länge inte någon oberoende expert har fått möjlighet att undersöka de obearbetade originalfilerna utgår jag ifrån att alla bilder är ”Terjade”.

 20. Jossan skriver:

  Jag avlider!
  Så himla rolig bild även fast den är photoshoppad!

 21. Twostairsup skriver:

  Fler bilder så man inte behöver vänta så länge. Det gör mig ingenting att fler bilder som den här blir publicerade!

 22. Nisse skriver:

  Den här bilden fick mig att skratta på riktigt. Jag tycker att det vore kul med lite bilder av den här typen på tjuvtittat.

 23. Angry Nerd skriver:

  Om bidragen till tjuvlyssnat började tryta, skulle vi börja lägga upp påhittade tjuvlyssningar då? ”Roliga” citat från folk som bara säger det för att de hoppas att det ska bli gillat online?

  Jag föredrar en låg uppdateringsfrekvens med ”riktiga” tjuvtittningar hellre än en daglig dos av montage och photoshopade bilder.

 24. Drummel skriver:

  Kommer alltid föredra ”Riktiga” tjuvtittningar, eftersom andra bilder finns överallt annars.

  Men så länge som ni visar vilka som är fejk eller riktiga inskickade så är det bara roligt.

 25. Jock skriver:

  Så bra Wildheart…

 26. ak skriver:

  Skrattade mer än på länge åt denna bild, den platsar självklart här! Superrolig bild ju! Gör väl inget att den finns på flera ställen, hur mycket fritid har folk? Hinner de surfa runt på hela internettet och se alla bilder så det blir jobbigt att se samma två gånger?

 27. MarySaintMary skriver:

  Fast frågan handlade väl inte om ifall bilden var rolig eller inte, utan om det är ok att börja publicera ”random roliga bilder som florerar på nätet” snarare än regelrätta tjuvtittningar? Spontant säger jag nej, 4chan/reddit/9gag och i förlängningen Facebook & Twitter gör redan det jobbet.

 28. ak skriver:

  @MarySaintMary: jag förstår att om man tänker att Tjuvtittat har en specifik definition på vilka bilder som kvalar in här blir det kanske tokigt ibland. Personligen tycker jag definitionen är att det är en ”rolig/underhållande bild” och det gör inget om den funnits ett tag eller om den finns på annan plats också. Men kanske det finns en definition på vad Tjuvtittat-bilder ska vara, som jag missat? Frågan är ärlig och inte otrevligt menad, upplys mig gärna!

 29. Mslane skriver:

  1. Lärde mig nåt nytt pga bilden, att kor inte har framtänder i överkäken. 2. Alla ni som ger tummen ner till denna bild. Bidrar ni kontinuerligt med material/tt:ningar? 3. Hellre fler roliga bilder än inga alls. (även om denna mer var lagom rolig)

 30. Omnivor skriver:

  Det är i alla fall inte så bra att det håller i en vecka…

 31. Wildheart skriver:

  Ja, det känns som att det är viktigare med dagliga upplägg av bilder även om dom inte är jätteunika.
  Det är nog fler än jag som tycker att detta konylle börjar bli tjatigt…

 32. Sara skriver:

  det är ju inga framtänder på bilden det är ju mulen! det är klart att kossan kan se ut så om det råmar ser den precis ut så.. jätte rolig bild!

 33. Lisa skriver:

  Bilden är ju mer aktuell än någonsin ! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>