Annonsera

adstats

Är du eller ditt företag intresserade av att annonsera på vår sajt? Tjuvlyssnat.se har mer än 50.000 besök varje vecka, och vi har efter en omfattande läsarundersökning fått veta att den genomsnittlige Tjuvlyssnat-besökaren är:

”En tjej i 25-årsåldern. Hon bor i en storstad, oftast i en av de tre största, och är singel utan barn. Hon studerar eller har studerat på universitet. Hon gillar att ta del av det som händer i det offentliga rummet och är rätt intresserad av skvaller och mode. Hon anser sig vara rätt inne och hänger gärna på olika trender. Hon planerar att handla på nätet inom en snar framtid och är nyfiken på vad nätet har att erbjuda.”

Det är över 10.000 personer som svarat på enkäten. Mer exakta detaljer: 65% kvinnor, medelålder 25.7, 74% bor i stad/tätort, varav 59% i de tre största städerna, 54% har universitets eller högskoleutbildning, 40% är studenter, 50% singlar, 85% har ej barn.

Ungefär en tredjedel av besökarna på Tjuvlyssnat.se läser sajten i mobila enheter.

Vi har många roliga lösningar för annonsering och har även stöd för våra annonsörer hos läsarna som vet att annonseringen är nödvändig för sajtens överlevnad. Dessutom stöttar vi med jämna mellanrum olika välgörenhetsorganisationer som läsarna får rösta fram.

För att få mer information om annonsering på Tjuvlyssnat.se, kontakta oss på annonsera@tjuvlyssnat.se.

+46 – 8 – 570 339 00