God Jul & Gott Nytt År

Tjuvlyssnat vill önska alla läsare en riktigt God Jul & ett fantastiskt Gott Nytt År! Vi kommer att ta några dagar julledigt men återkommer under mellandagarna med nytt och fräscht material. Skulle humorbehovet bli för stort mitt bland julskinka, Kalle Anka och Aladdinchoklad kan du alltid surfa in på Tjuvlyssnat.se för att Slumpa fram en skrattfest (se huvudmenyn). Du kommer säkert att upptäcka en hel del missade tjuvlyssningar och en och annan favorit i repris.

På sociala medier fortsätter vi under hela julen att förse er med gamla godingar ur vårt stora arkiv. Och du, glöm inte att skicka in dina text- och bildbidrag till oss även under julledigheten. Spetsa såväl armbågar som öron ute på mellandagsrean och lämna hörlurarna hemma när du ger dig ut i kollektivtrafiken med alla förhoppningsfulla julfirare.

God Jul och Gott Nytt År från oss alla till er alla!

2 thoughts on “God Jul & Gott Nytt År

  1. Gösta Stark says:

    Tack för att du påpekade möjligheten att slumpa fram arkiverade lyssningar. Inte för att jag tror jag missat någon gammal tjuvlyssning, men vissa är så roliga att de tål att läsas både en och två gånger. God Jul och Gott Nytt år, Tjuvlyssnat och alla glada kommentatorer!

  2. Wildheart says:

    Gott Nytt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *