I love Michael Cera

Det är inte ofta som man blir lycklig av reklamen som rullar på Tjuvlyssnat (förutom när alla räkningar ska betalas), men idag drog jag på smilbanden rejält när jag fick se annonsen för filmen Juno rulla i högerkant. Inte nog med att den är tokhyllad, en av huvudrollerna spelas av Michael Cera, som är min absoluta favorit bland unga skådisar just nu.

Alla som hängde med i den fantastiska serien Arrested development, där han spelade George Michael (ja, alltså inte han som har grymma ballader) vet vad jag pratar om. Idioterna på TV4 må ha förstört serien här hemma – jag letar fortfarande med ljus och yxa efter dåren som döpte om serien till ”Firma Buffel & båg” ”Firma Ruffel och Bygg” – men det är bland de smartaste sit-coms som någonsin har producerats! I princip alla karaktärer är härligt skruvade, och George Michaels kärlek till kusinen är lika konstig som komisk. Även pappan i serien, har en roll i den aktuella filmen.

Michael Cera har också spelat huvudrollen i Superbad, eller Supersugen som den heter på svenska, en bättre high school film för alla som missade den, skapad av gänget bakom fina Freaks and Geeks! Och det är det Michael Cera är: En underbar nörd. Han är allt vad vi trodde att Zach Braff var. Han är dorky, rolig och i mina ögon fantastiskt het! Nu går jag och tältar utanför biografen!

Ps. Vissa tycker kanske att det är ”omoraliskt” att göra reklam för reklam på sajten, men kärleken är blind!


Michael Cera ”får sparken” från filmen Knocked up

30 thoughts on “I love Michael Cera

 1. Isabelle says:

  Hey, ”Firma Ruffel och Bygg” hette den faktiskt! Inte för att det gör saken bättre, totalbojkottade den i två år enbart p.g.a. den översättningsmissen, men älskar den nu. Fast på engelska,

 2. André says:

  Michael Cera är skithet! Jag ville vara ensam om att tycka det.. Jag har tom. nästan köppt en sån ful tröja som han har i superbad som han säger är en viktig tröja för honnom.

  Jag har tom. tittat på tecknade serier med hans röst.

  I love Michael Cera, I!

 3. Lollo says:

  jaha… jag säger samma som #1. jag totaldissade serien bara på grund av det svenska namnet, tyckte det lät som skit och kunde inte förstå hur det kunde vara bra.

 4. Daniel says:

  Får man fråga ungefär hur mkt pengar ni tjänar på era annonser varje månad?Blir det någonting över när räkningarna för trafiken är betalade?

 5. Damon says:

  Daniel: Lite off topic men ok. Vissa månader blir det pengar över, ibland går det back, men med boken går det runt. Media hypar bloggar något otroligt och pratar om att de är värda många miljoner, samtidigt som många företag fortfarande är skeptiska till Internetannonsering och många läsare skyr reklamen!

  Så se till att klicka på Juno-bannern nu god damn it! ^_^

 6. Sure Sture says:

  Har ni reklam? Haahaha, vet inte jag någonting om. Sånt skit blockeras bort av min l33ta mjukvara. Jag njuter av er sajt helt gratis.

 7. Ricard says:

  Jag uppmanar alla som inte sett Arrested Development, gör er själva en tjänst och köp alla 3 dvd-boxarna som finns. Maken till detaljerad serie finns inte. Lost? Pfft, inget i jämförelse.

 8. M says:

  Jag drömde om dig Damon. Du satt i en tunna helt fylld med vatten, och såg sur ut. När man sa nåt lät du arg och så sa du nåt i stil med; ’kan man aldrig få vara ifred, paparazzis överallt, tillochmed när man är hemma’.

 9. NN says:

  Såg Juno på Lucia, riktigt bra film faktiskt (nej, jag laddade inte ner den, den var med på lucia movie night som sf ordnar).

 10. Therese says:

  Åååh Freaks and Geeks! Det är lätt en av de bästa serierna som nånsin sänts.
  Tyvärr blev jag besviken på Superbad, men Michael Cera är ändå grym.

 11. Damon says:

  M: Påminner om förra helgen faktiskt! Fast det fanns ingen tunna och inga paparazzis. Inget vatten heller…

 12. Jurg says:

  är det bara jag som väntar på Mafs blogginlägg? han/hon har ju byggt upp en del förväntningar. Annars är det dött igen på den fronten. precis som i eskilstuna. Varför skriver ingen och tipsar? =( the_jurg@hotmail.com

 13. Telepatetisk says:

  Tack Damon, nu har jag börjat kolla på Arrested Development, mitt liv är lite bättre nu faktiskt!
  :D

 14. Utkastad says:

  Freaks and Geeks måste ju vara en av de skönaste serierna någonsin. Synd att det bara gjordes en säsong.

 15. Maf says:

  Jurg: Jag är alldeles för rädd att bli dissad. Antingen av Damon (och hans tappra följeslagare Marie den Markanta, Jennie den Jätteintressanta och Petter.) eller så att inlägget publiceras men kommentarerna blir så negativa att jag snart kan förvänta mig Hans-Göran Aro stå där utanför min dörr argt nynnandes på en populär Tommy Nilsson-låt.

 16. Maf says:

  Och jag bor i Eskilstuna förresten, men kan ju meddela att jag inte vet vad som händer där ute eller vad som finns att göra här. Jag sitter nämligen inne på tjuvlyssnat 24/7. Har läst varje tjuvlyssning över 600 gånger och kan stoltsera med att kunna alla rubriker utantill på arton olika språk. Anser dessutom att Damon Rasti inte är nåt mindre än ett nutida geni, vars storhet du numera kan mäta med legender som Alfred Nobel och Idol-Danny. Med mera så är jag ÖVERTYGAD om att Petter inom kort kommer bli det nya Beatles! Till sist vill jag passa på att berätta att jag blev stolt förälder till två klockrena knoddar i veckan. Lille Happymealungen och lille Armon (Jurg-fan) mår enligt säkra källor mycket fint.

 17. Maf says:

  Sen steg ängeln Gloria ner, uppenbarade sig för Damon och återgav hela händelsen, skrev FEJK! på hans panna och sa att han skulle anteckna allt hon sagt och framföra det för folket. (Men de hade inte räknat med att jag skulle stå där bakom och tjuvlyssna på dom och därmed hinna FÖRST!)

 18. Maf says:

  se där, jag spårade ur, men det gör ju inget.. ingen vet vem jag är, typ

 19. emma says:

  hallå my fellow michael cera worshiper (?)! :) trodde jag var ensam! :p måste också tala om att juno var en besvikelse, tycker jag iallafall. men eftersom du, precis som jag, tycker han är typ bäst så kolla in http://www.clarkandmichael.com, sjukt kul serie som han tillsammans med clark duke gör. :)

 20. Damon says:

  Kom igen nu Maf, det där är bara undanflykter. Upp till bevis!

 21. At says:

  Killen var ju helkass! Och sen säger han att det var toppklass etc.. Pinsamt värre ju.

 22. MA says:

  # 21 At: Klippet är på skoj. Michael Cera är grym.

  #19 emma: Jag trodde samma sak :) Håller med om Juno, såg den som av en händelse idag faktiskt. Fint namn du har btw :P

 23. Hoc says:

  har den här sidan dött helt :'(

 24. Emma says:

  Jag gillar också Michael Cera skarpt, såg Superbad härom dagen och han förgyllde hela filmen. Jag måste erkänna att jag har en stark förkärlek till nördiga killar.

 25. b says:

  Cera rox =) det gör denna sidan med Hoc! den som väntar på ngt gott ;)

 26. Jonte says:

  Jag tycker länken till den här bloggen borde ligga på tjuvtittat oxå, lite jobbit att backa för stt trycka sig hit om man tar sidorna i ordningen Tjuvlyssnat, Tjuvtittat, Bakom rubrikerna…

 27. Therese Åberg says:

  när kommer det ett nytt inlägg i bloggen då?

 28. Happymealungen says:

  #27: Therese Åberg: Ta’t lungt, det har varit värre torka än det här. Nya inlägg kommer alltid förr eller senare.

 29. kelly says:

  Damon Damon… Skrev du fel när du skrev ”Firma Buffel och Båg” eller är du bara helt och hållet hjärntvättad av alla case från juridiken där de föröker lätta upp stämningen med ”fiffiga” namn? :P

 30. Jenny says:

  Hallo. Jag fattar ingenting.. Det klippet på Michael Cera i Knocked up, är det bara på skoj? Eller har han typ provfilmat oså? Fattar nada. Blev han sparkad? Haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *