Läget?

This just in: Sveriges tråkigaste humorduo, Kjell och Per, slutar sända Sveriges tråkigaste humorprogram Läget.

PS. En kommentator (”Anders”) skriver om det hela: ”Enda anledningen att kolla på 7:an försvann. Ett av få svenska program jag anstränger mig att försöka hinna kolla på. Hoppas att jag ser er i framtiden.”
Now that’s what I call roligt.

20 thoughts on “Läget?

 1. Eunos says:

  Och vem i Tjuvlyssnatgänget har skrivit in detta?

 2. Snape´s on a plane! says:

  ”under Blogg av Tjuvlyssnat”
  Betyder det att alla är överens?

 3. Happymealungen says:

  Kom fram nu, är den som skrev detta livrädd för att dom dra tråkiga skämt om honom/henne?

 4. JOGR says:

  ”come clean nu petter”

 5. olw says:

  Kan det vara så att allihopa kan lösenordet till användaren ”Tjuvlyssnat” och de använder den som en sorts anonymt konto.

 6. PiVo says:

  Nyss så skrev någon av er ett helt inlägg om att ni inte skrev sakerna tillsammans, utan att ni gjorde det var för sig, ju. Någon form av gissningslek denna gången?! =)

 7. Träsk says:

  Roligaste jag sett med Kjell var när han lekte dator-dum och ringde supporten. Sajber tror jag programmet hette.

 8. Klara says:

  Era inlägg är way to långa för att någon ska orka läsa dem… de är säkert super roliga men, en typ 4 m lång uppsatts ger lätt ett skräckinjagande intryck…

 9. Eunos says:

  8. Klara: Hur i hela Hagfors lyckas du få detta inlägg till fyra meter (!)? Har du extremt liten skärm (modell mobil -99) och teckenstorlek på störst? På min skärm är detta inlägg max 5×10 cm stort.

 10. 07/08 says:

  Det inlägg jag tror Klara i första hand syftar på är ”En kärlekshistoria”, inte de senaste inläggen…

 11. Happymealungen says:

  Som sagt: ”come clean nu Petter.”

 12. Solsara says:

  Älskar de långa inläggen, går alltid och hoppas på att någon på Tjuvlyssnat ska skriva ett riktigt långt och roligt blogginlägg. Har för övrigt inte sett Läget, men om det är i stil med HippHipp så tycker jag att det är bra att de la ner programmet.

 13. Happymealungen says:

  #12 Solsara: Med risk för att verka skånsk vill jag hävda att hipp-hipp fläckvis är riktigt kul, jämfört med ”läget” spelar dom i en helt annan division.
  ”Vill bara säga att jag har inget emot skåningar, men jag måste säga att ibland så kan dom vara ganska skånska” / Eddie Izzard (typ)

 14. Solsara says:

  #13 Happymealungen: Jag har sett ett antal program med en HippHipp-tokig vän och det enda jag tyckt var roligt var när en tjock man poppades till ett popcorn på stranden. Allt annat är för mig obegriplig humor, särskilt brandmanschefen med sin oförståeliga dialekt. Jag sitter som ett frågetecken framför TVn varje gång han dyker upp.

 15. Träsk says:

  Happymealungen: Izzard är min absoluta favorit! Du gled upp 10 snäpp på min ”gilla” skala. :P

 16. Klara says:

  jag menar inte detta inlägg, haha, utan de andra!

 17. Petter says:

  Hmm bra eller dåligt att så många (eh, två) tror att det är jag som skrivit? hursom, det var det inte, även om jag helt är med på inlägget. Läget, det ytterst lilla jag orkade se, var skrämmande dåligt.

 18. Damon says:

  Jag skulle skriva vad Petter skrev..
  Enligt säkra källor på Aftonbladets web (vår förra webmaster jobbar där nu) är kommentator ”Anders” Kjell Erikssons alter ego…Vilket innebär att Kjell Eriksson hoppas se sig själv i framtiden. Vilket innebär att han inte har en spegelbild. Vilket innebär att han inte har en själ?

 19. Happymealungen says:

  Petter+Damon: allright, men vem tror ni skrivit det då? Eftersom risken för en skräckinjagande återgällning är ganska liten och det inte är särskilt kontroversiella åsikter är det ju konstigt att skriva anonymt. Vem är mest fegis?
  Träsk: Izzard är kungen/drottningen, he can kill everyone on this forum with a plate, if he so choosed!

 20. Marie says:

  det petter och damon säger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *