Ny kategori på Tjuvlyssnat.se

Som ni kanske redan har märkt har vi börjat publicera inlägg som innehåller roliga bilder, texter och videoklipp från andra delar av nätet. Dessa ingår i vår nya kategori som vi har valt att kalla Tjuvlänkat. Där kommer vi att tipsa om underhållande material som vi hittar och som vi gärna vill dela med oss av till er besökare. Det kan vara klassiker, memes, wins, fails – ja, här finns det plats för mycket! Självklart kommer kategorierna Tjuvlyssnat och Tjuvtittat att rulla på precis som vanligt och där uppdaterar vi med alla de roliga, tänkvärda och tragikomiska bidrag som ni besökare skickar in till oss.

Kom ihåg; delad glädje är dubbel glädje!

11 thoughts on “Ny kategori på Tjuvlyssnat.se

 1. Ubbelubb says:

  Hennes humör var inte på topp, så det var ingen ”Luv is in the air”.

 2. Hubba-bubba says:

  Ni behöver ju inte medvetet göra den här kassa sidan ännu sämre.

 3. Queen Tiara says:

  Hmm, inte helt säker på att det kommer bli en höjdare (finns ju så många andra sidor som lägger upp just sådana bilder), men det är värt ett försök. :) Min fråga är då bara: Är det bara ni som hittar och lägger ut tjuvlänkade bilder, eller får vi skicka in sådana?

 4. sofia says:

  Dålig idé. Det finns redan tusentals sidor som gör detta. Om ni vill stå ut så håll er till tjuvtittningar och tjuvlyssningar.

 5. J says:

  Vore bra om det gick att ta bort denna del så det bara blir tjuvlyssnat/tittat så man slipper bilden på saker man såg första gången för två år sedan. Dessutom går ju jag in på lyssnat/tittat för att se just lyssnat/tittat som jag inte ser på andra håll. Dessa bilder är ju grejen med att de finns på annat håll så det vore bra om man kunde filtrera bort det.

 6. J says:

  Går det att filtrera bort denna kategori? Jag vill ju ogärna att bilder som man såg redan för två år sedan inte ska ta alltför mycket plats på sidan så jag måste leta efter tjuvlyssningarna. När jag går in så vill jag ju se just lyssning/tittning som gör sidan unik och som jag inte får på annat håll. Inte det som poängen med är att man redan sett.

  Så ett filter för att filtrera bort denna kategori vore himlans bra.

 7. Brandgul says:

  Urusel idé.
  Varför inte en kategori med kattbilder? De tycker jag är svåra att hitta på internet…

 8. Gösta Stark says:

  Jag är inte så förtjust i idén att ta sina roligheter från andra håll på internet. Det som gör Tjuvlyssnat stort är ju att materialet alltid är nytt och unikt (samt, förstås, kommentarsdelen). Jag vet inte hur många jag rekommenderat Tjuvlyssnat till just för dess egenskap att ständigt ha originell och unik humor som ej går att hitta på andra platser. Jag tycker J har en poäng med tanken att lägga klippen på en separat site. Den kan man ju besöka när man vill ha bara litet kul, eller ett inte alltför gott skratt.

  1. Brandgul says:

   Tjuvtittat.se var en separat sida i början men den gick så dåligt så den las ner och blev en kategori här istället.
   Fanns även en roliga videor-sida som också las ner eftersom även den var en sämre version av alla andra sidor i exakt samma nisch

 9. TM says:

  Jag håller med ovanstående om att det känns onödigt att göra så. Det är sällan det kommer ut nya bilder en inte redan sett och vill en se sådana finns det massvis med sidor som erbjuder detta.

  Det känns som att det fina och roliga med Tjuvlyssnat kommer att försvinna bland alla tråkiga och gamla bilder och det inte längre kommer kännas värt att bläddra runt på sidan.

 10. Murdocka says:

  Jo, jag har märkt förändringen. Själv anser jag att förändringar skall ske till det bättre. Detta är skräp, och gör att sidan lämnar favoritlistan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *