Nyheter & uppdateringar

Nu är det äntligen dags att återinföra rubriktävlingen! Efter några veckors uppehåll i samband med vår nylansering dammar vi nu av denna uppskattade tävling där ni läsare får vara med och ge rubrikförslag på en utvald tjuvlyssning. Kanske har du tänkt: ”Det där kan jag minsann göra bättre.” Nåväl, nu är det upp till bevis! Här hittar du veckans rubriktävling. Nästa torsdag väljer vi en vinnare och några bubblare. För närvarande återvänder rubriktävlingen i ett välkänt format men vi har stora planer på gång för denna så håll utkik!

I denna kategorin, Bakom rubrikerna, kommer vi fortsättningsvis att bjuda på utvalt material från inkorgen. Det kan vara bidrag som vi valt bort av olika anledningar men som vi ändå vill dela med er. Här bjuder vi både på vandringssägner i nya tappningar och tjuvlyssningar med det där lilla extra… I ”Bakom rubrikerna” är allt tillåtet.

Missa inte ”Slumpa”-funktionen (se huvudmenyn). Med den kan du slumpa dig fram till alla fantastiska tjuvlyssningar och tjuvtittningar som vi har publicerat genom åren. Perfekt som tidsfördriv i till exempel kollektivtrafiken. Vi har över 6000 (!) inlägg i arkivet så vad väntar du på? In och slumpa! Kanske hittar du en nygammal favorit i arkivet.

Vi passar även på att möblera om lite i layouten och plockar bort sidokolumnen. Länkarna som fanns där kan nu nås här.

Glöm inte att skicka in dina tjuvlyssnade konversationer och Tjuvtittatbilder till oss (klicka här för att komma till bidragsformuläret). Kom ihåg: Delad glädje är dubbel glädje!

914 thoughts on “Nyheter & uppdateringar

 1. 3mm@ says:

  Då anställer man en kock. Eller köper hämtmat. Eller lagar maten själv.

 2. Emeric says:

  De två förs*a alternativen är för dyra och det sista tar för lång tid

 3. 3mm@ says:

  Så hur gör du då?

 4. Emeric says:

  Jag får laga maten själv ändå. Men jag orkar inteeee :(

 5. 3mm@ says:

  Kan vi inte ha en deal att jag lagar mat till dig om du diskar min disk? För jag orkar verkligen inteee. (911 kommentarer här idag den 11 september… En tillfällighet?)

 6. Emeric says:

  Tror att vi har en överenskommelse. Skönt!

 7. 3mm@ says:

  Så bra! När kommer du hem till mig och diskar? Står lite och väntar på dig i diskhon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *