Nyheter & uppdateringar

Nu är det äntligen dags att återinföra rubriktävlingen! Efter några veckors uppehåll i samband med vår nylansering dammar vi nu av denna uppskattade tävling där ni läsare får vara med och ge rubrikförslag på en utvald tjuvlyssning. Kanske har du tänkt: ”Det där kan jag minsann göra bättre.” Nåväl, nu är det upp till bevis! Här hittar du veckans rubriktävling. Nästa torsdag väljer vi en vinnare och några bubblare. För närvarande återvänder rubriktävlingen i ett välkänt format men vi har stora planer på gång för denna så håll utkik!

I denna kategorin, Bakom rubrikerna, kommer vi fortsättningsvis att bjuda på utvalt material från inkorgen. Det kan vara bidrag som vi valt bort av olika anledningar men som vi ändå vill dela med er. Här bjuder vi både på vandringssägner i nya tappningar och tjuvlyssningar med det där lilla extra… I ”Bakom rubrikerna” är allt tillåtet.

Missa inte ”Slumpa”-funktionen (se huvudmenyn). Med den kan du slumpa dig fram till alla fantastiska tjuvlyssningar och tjuvtittningar som vi har publicerat genom åren. Perfekt som tidsfördriv i till exempel kollektivtrafiken. Vi har över 6000 (!) inlägg i arkivet så vad väntar du på? In och slumpa! Kanske hittar du en nygammal favorit i arkivet.

Vi passar även på att möblera om lite i layouten och plockar bort sidokolumnen. Länkarna som fanns där kan nu nås här.

Glöm inte att skicka in dina tjuvlyssnade konversationer och Tjuvtittatbilder till oss (klicka här för att komma till bidragsformuläret). Kom ihåg: Delad glädje är dubbel glädje!

1 016 thoughts on “Nyheter & uppdateringar

 1. Marie K says:

  Vad är det som får dig att tro att 3mm@ och jag är vanliga människor?
  Vi har hängt här i massa år, på en sida som är helt död förutom våra kommentarer.
  Vi är som du Emeric, helt ovanliga och därför skulle vi vara förtjänta av att få ett ex av din bok för att göra reklam för den helt enkelt ;)

 2. Emeric says:

  Vänta när har jag sagt att jag tror ni är vanliga människor? Står inget om det i de senaste kommentarerna jag skrivit.
  Men det är möjligt att jag hittar ett hybridförlag där jag själv måste stå för en del av finansieringen och då blir det ju jobbigt för mig att ge bort gratisex hit och dit för det blir svårare för mig att gå med vinst :(

 3. 3mm@ says:

  Men tänk så många vi kan föra din bok vidare till om vi får ett gratis ex av dig? Blir ju annars svårt att tipsa om en bok vi inte läst. Du får tänka att vi är influencers.

 4. Emeric says:

  Aha det är där problemet ligger! Ni är alltså inte villiga att betala 150-200 kr för att läsa mitt verk?

 5. Emeric says:

  Hallå, var tog ni vägen??? Jag har skrivit bokkontrakt! Det här händer verkligen!

 6. 3mm@ says:

  Grattis!!!!!
  Så roligt!!! (Menar det verkligen!) På vilket förlag? När kommer den ges ut framåt?

 7. 3mm@ says:

  Grattis igen! Blev löjligt glad faktiskt.

 8. Emeric says:

  Tack!!! Jag är också löjligt glad! :D
  Den kommer ges ut på Visto förlag, datum inte spikat än. Beror ju också lite på hur snabb jag är på all redigering osv. Men förhoppningsvis innan bokmässan nästa år.
  Visto är också ett hybridförlag, dvs jag hjälper till att finansiera utgivningen. Därför kan jag inte ge bort massa gratisex hit och dit då jag behöver gå med vinst. Så sluta tjata ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *