35 thoughts on “Ok, vem var det som tog hårskämtet lite för långt?

 1. Happymealungen says:

  Jag sa ju innan att jag gjorde det, antar att du missade det. ber om ursäkt och redigerar bort det på momangen om det var en känslig punkt

 2. Happymealungen says:

  Sådär, samma gamla tråkiga presentation nu.

 3. Damon says:

  Hpu: Jag missade det, men jag skrattade mest. Du får låta det stå kvar ett tag till, annars fattar ju ingen annan inlägget =)

 4. Happymealungen says:

  Allrighty, Lägger tillbaks det igen. Wikipediamoderatorerna måste hata mig.

 5. Sean.P says:

  Och hur kommer det sig att Damon hittade till den? Sökte du efter ditt eget namn? Är du så självsäker att du tror att du är en kändis?… vilket du är, men ändå.

 6. Robin says:

  Klart man googlar sig själv! Har man en såpass välbesökt blogg som Tjuvlyssnat-crew är det väl närmast ett måste…

 7. Yorik says:

  Som Wikipedian ogillar jag detta, och jag tänker därför tyvärr ta bort det. Emellertid fungerar ju Wikipedia som så att alla ändringar lagras, så om du, Damon, vill att folk ska fatta det här inlägget är det lätt ordnat. Följande länk går permanent till hur sidan såg ut innan jag tog bort det där om ditt hår:

  http://sv.wikipedia.org/w/index.php?title=Damon_Rasti&oldid=5509731

 8. fride says:

  fattar inte vad de hade medd håret att göra? stod ingenting om hår?

 9. xid says:

  Sett den redan? Jag trodde alla visste om den länken :D

 10. Drina says:

  #7 Yorik

  Vadå ogillar? Så länge som det är sant (vilket det är) så hör det ju hemma på wikipedia.

  Trist gjort av dig.

 11. Damon says:

  Jag tyckte det var en rolig grej att skriva, du har mitt stöd HPU! Och nej, jag ser mig inte som kändis, men kom igen, ni har väl alla googlat er själva?

 12. Kristoffer Darj says:

  När jag googlar mig själv får jag upp tjuvlyssnat.
  Jag är väl en wannabe helt enkelt :)

 13. Ketake says:

  Jag tycker att det är både relevant och roligt att ha det på ”din” wikipedia sida.

 14. Yorik says:

  Jag vill inte på något vis framstå som en paragrafryttare, och ej heller som en humorbefriad torrboll, om det går att undvika. Saken är bara den att det inte var encyklopediskt, och även om det var roligt så bör faktiskt Wikipedia hållas seriöst. Ledsen att förstöra det roliga.

 15. Sockret says:

  Hahaha… Fan va du är skön Happymealungen!

 16. Sockret says:

  Och Damon, klart du ska spara det! Du är ju snygg ju, stå för det:)

 17. stinis says:

  argh… tjuvlyssnatbloggen hatar mig :'(

 18. Petter says:

  stinis: Hehe, det var mycket besynnerliga meddelanden. Som mest tror jag det var ett citattecken som hängde löst i luften. och sen var det tomt. försök gärna igen om det var något annat du ville få fram.

 19. Sean.P says:

  Haha take it easy va? Det var ett skämt Damon ;)

 20. Att Älska Alex Schulman says:

  yorik….wikipedian? lol. får väl referera till Alex Schulmans blogg nu: http://blogg.aftonbladet.se/14002/perma/442765/ ,

  happymealkungen – du är allt rolig du :D

 21. Drina says:

  Yorik (#14 den här gången)

  På vilket sätt är det inte encyklopediskt?
  Om en person är ”känd” för att vara grundare till en stor humorsite och sen även blir omtalad (dvs känd) för sitt speciella hår, är inte detta då fakta och värt att encyklopedera (totalt påhittat ord tror jag men du fattar kanske vad jag menar)?

  Om en person som är känd för att vara skådespelare plötsligt börjar spela in musik (har hänt ganska många gånger) men du inte tycker att musiken är nåt att hänga i julgranen, tycker du då att det är rätt att radera musikbiten ur dennes wiki-sida?

  Förklara gärna så att jag vet vart gränsen går.

  Btw, om du vill ha tips på hur du kan undvika att framstå som en paragrafryttare/humorbefriad torrboll så är det bara att hojta till. Jag står till din tjänst!

 22. britta says:

  yorik: hållas seriöst? är wikipedia inte redan alltför opålitligt för att kunna kallas helt seriöst.

 23. E says:

  Sugit att den är ändrad!

 24. Dvard says:

  #20
  Det kan ju förstås bero på att det är skrivet som ett skämt och att Damon faktiskt inte direkt är känd för sitt hår förutom efter den senaste posten som också var ett skämt?

  Är man musiker och är känd för musik (duh, men det finns folk som doherty och winehouse också) så är det en ganska annan sak, inte sant?

  @Yorik: Wikipedia en encyklopedi på samma nivå som Nationalencyklopedin och Britannica med flera, bara gratis och mycket mer lättillgänglig. Det är information och inte skämt som ska vara med, alltså är du ingen torrboll.

  Det står ju iofs folk fritt fram att lägga in det på http://uncyclopedia.org/index.php?title=Damon_rasti&action=edit, som bokstavligen talat finns till för sånt här.

 25. Kristina says:

  Nån som har ett tips till en stackare som bor i Kina? Wikipedia är censurerat och alltså oåtkomligt här. Nån som vet hur man tar sej förbi blockeringen?

 26. Klas-Kristian says:

  Drina (#20): Problemet här är väl att Damons frisyr inte är det han är känd för. Skulle tro att Damon för de flesta som känner till honom är ”tjuvlyssnat-killen” , inte ”han med Kramer-frillan”.

  Känns lite som att lägga till på t.ex. Ingvar Oldsbergs Wikipedia att han är tunnhårig. Visst, det stämmer, men det känns ändå inte relevant.

  Liknelsen med skådisar som satsar på musik förstår jag inte riktigt.

 27. Olle says:

  #25 Kristina:

  Googla ”Damon Rasti wikipedia” eller något liknande så att du får upp länken, men klicka på ”Cached”-länken undertill istället

 28. Eunos says:

  #25: Du kan ju prova att använda exempelvis http://www.skolproxy.com/ för att ta dig förbi sådant?

 29. BettyB says:

  #14 Yorik: Och ändå var det just så du lyckades framstå, speciellt det senare.

 30. Kristina says:

  Tack Olle #25! Men tyvärr funkar inte det heller, censuren är benhård! Så här sitter jag och är nyfiken….

 31. PiaS says:

  Kristina, det står såhär på wikipedia, den mer omtalade versionen, den med håret ;) :

  ”Damon Rasti, ledare för kårpartiet Damons lista, grundare av webbplatsen Tjuvlyssnat.se och tidningskrönikör. Ett av Damon Rastis mest utmärkande kännetecken är hans säregna frisyr, den har ofta liknats vid håret hos karaktären Kramer i TV-serien Seinfeld.”

 32. H says:

  #29:

  Så här stod det:

  Damon Rasti, ledare för kårpartiet Damons lista, grundare av webbplatsen Tjuvlyssnat.se och tidningskrönikör. Ett av Damon Rastis mest utmärkande kännetecken är hans säregna frisyr, den har ofta liknats vid håret hos karaktären Kramer i TV-serien Seinfeld.

 33. Happymealungen says:

  oj, nu traffade avforingen flakten.
  (sorry for osvenskt-tangentbord)

 34. Kristina says:

  PiaS och H, tack för att ni stillade min nyfikenhet. Nu kan jag släppa detta och gå vidare med mitt eget liv. Tur att det inte är mitt hår som diskuteras på webben, det skulle vara en alltför sorglig historia!

 35. Nudeln says:

  Surfa på de hemsidor som skolan eller jobbet blockerat genom att låta ladda hem materialat till sin server och sedan slussar det vidare till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *