Redaktionen får tillökning

Den 1 april 2013 gjorde vi en omstart och nystart av Tjuvlyssnat med vår ny(gamla) redaktion. Idag, på årsdagen av nylanseringen, kan vi stolt presentera tre nya redaktionsmedlemmar! I januari sökte vi efter redaktörer och idag får alltså Tjuvlyssnat Crew förstärkning i form av Johan, Albin och Theres. Så här presenterar de sig med egna ord:

JOHAN
Johan Axelsson Olander, förkortat Jaxe, sedan 2007 stadgad i Helsingborg efter att i bakvänd ordning avverkat Haninge, Göteborg, Sala och Bromölla. Skribent och kognitionsvetare som idag jobbar med digital kommunikation, projektledning och webbredaktion, eftersom jag varken blev rockstjärna eller skrev Harry Potter. Nu är jag redaktionsmedlem sedan 2014 vilket är nästan lika bra.

ALBIN
Albin Olsson heter jag och är en skådespelare från Sävedalen utanför Göteborg, men nuförtiden bosatt inne i Göteborg. Jag har kommenterat och skickat in bidrag till Tjuvlyssnat i många år, och har nu fått äran att ingå i redaktionen. När jag inte jobbar med Tjuvlyssnat redigerar jag på Wikipedia, skådespelar, äter chips och hjälper min fru Josie att slåss mot daleks. Min blygsamhet hindrar mig från att nämna mina skådespelarprestationer i TV-serien ”För alla åldrar” där jag bland annat spelade ”Lilltjejen” och diverse dialektala kunder.

THERES
Jag heter Theres, är en av de nya redaktionsmedlemmarna och minstingen i Tjuvlyssnatfamiljen. Journalistikfreak som älskar att skriva om allt, men rubriker ligger mig kanske varmast om hjärtat. Är känd bland mina vänner som tjejen som skapar rubriker.

Då kickar vi igång april med en dubbelt så stor redaktion och med en massa härliga, bittra, skrattretande, galna, sockersöta och dråpliga inlägg som väntar runt hörnet.

Skicka in era egna tjuvlyssningar och bilder till oss via vårt Skicka bidrag-formulär. Glöm inte att du även kan följa oss på Twitter @Tjuvlyssnat_se och på Instagram @tjuvlyssnat för din dagliga humordos!

One thought on “Redaktionen får tillökning

  1. Wildheart says:

    Välkomna!
    (Precis som om jag bor här…:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *