Tjuvlyssnat and the city

För första gången i världshistorien har en tjuvlyssning skickats in av två personer oberoende av varandra. Den första inkom i måndags och den andra igår. Vi visste att många unga tjejer diggade sajten, så kanske var det inte så oväntat att det var i den här miljön detta skulle ske. Det visar också på hur olika vi kan uppfatta och komma ihåg samma situation. Vilken av versionerna föredrar ni?

Biograf i Göteborg

Några tjejer ~16 kollar på Sex and the city. Det är under det lyckligaste/sorgligaste delen av filmen.
Tjej 1 (storgråtandes till sin kompis): Varför kommer det där aldrig att hända mig? Varför händer sånt bara på film?!
Hela biografen skrattar.

Cred: X

Bergakungen salong 1, Göteborg

Filmen är Sex and the city, och vi är mitt inne i det mest romantiska i hela filmen. Salongen är nästan helt knäpptyst, man hör någon snyfta. Fem tjejer ~16 har tidigare under filmen skrattat väldigt högljutt.
Tjej 1 (till tjej 2 halvskrikandes med gråtsprucken röst): Det där kommer aldrig hända mig!
Tjej 3, 4 och 5 viker sig dubbla av skratt och ingen i salongen lyckas hålla sig för skratt och det romantiska ögonblicket i filmen försvinner då de kommande fyra minuterna spenderas med att tjejerna inte kan sluta skratta.
När filmen är slut och ljuset tänds, vänds all blickar åt det håll tjejerna satt och tjej 3, 4 och 5 fnissar fortfarande.

Cred: Filmsugen

982 thoughts on “Tjuvlyssnat and the city

 1. Emeric says:

  Grattis Marie!!

  Nej då, din katt behöver bara lite tid för att vänja sig vid den nya katten. När det väl har hänt är det dags att skaffa en tredje. Och så vidare

 2. 3mm@ says:

  Kommer inte hända… Du får skaffa en massa katter istället ;)

 3. Emeric says:

  Det är vad du tänker just nu. Innan du vet ordet av har du redan 10 katter i din lägenhet :)))

 4. 3mm@ says:

  Usch vad tragiskt det låter… Får bli ditt livsöde istället.

 5. Marie K says:

  Tack! =)

  Alla de som har flera katter har väl någon gång börjat med bara en katt…

 6. Emeric says:

  3mm@ har en katt, jag har ingen katt. Vi vet redan där hur det kommer sluta, det är enkel matematik.

 7. 3mm@ says:

  Min katt är kastrerad så är ingen risk för att det kommer bli några kattungar här. Men om ni skulle vilja skaffa katt så har jag en massa tips på söta kattungar. Dessutom skulle jag kunna tänka mig att låna ut min katt till er (hör ju hur avundsjuka ni är).

 8. Emeric says:

  Jag sa ingenting om att katten skulle föröka sig :))))
  Snällt av dig att låna ut din katt. Tror dock att jag avstår tills vidare. Är student igen sedan ett par månader tillbaka och har precis flyttat in i en studentlägenhet. Husdjur blir lite för stort ansvar just nu

 9. 3mm@ says:

  Åh, vad roligt! Vad pluggar du för nåt nu?

 10. Emeric says:

  Roligt och roligt, vill mest få det överstökat och komma direkt in arbetslivet haha. Utbildar mig till socionom

 11. 3mm@ says:

  Låter kul med socionom. Men kan väl hålla med om att det räcker att plugga en gång (även om det var jättekul den gången), eller det räcker åtminstone med att skriva en kandidstuppsats i livet.

 12. Emeric says:

  Förra gången var det kul fram tills kurserna började bli tråkiga (dvs redan andra terminen) och jag insåg att utbildningen inte skulle leda någon vart vilket bara resulterade i att jag blev skoltrött och började skaffa massa jobb för att ha något att göra efter examen men var istället på gränsen till att bli utbränd vilket gjorde att jag fastnade på ett jobb med dålig lön i tre år innan jag lyckades samla tillräckligt med krafter för att sätta mig i skolbänken igen.

 13. Marie K says:

  Socionom…psykopat..låter lite lika och jag vet inte vilken av dem som är mest lämplig till att försöka ta över världen. Lika skrämmande, förlåt Emeric :)

 14. Emeric says:

  Du kan va skrämmande Marie :(

 15. 3mm@ says:

  Varför hoppade du inte bara av och började en annan utbildning när du kände att den du gick var tråkig/Inte skulle leda till nånting? Hoppas i alla fall att den här utbildningen blir bättre och du kommer trivas med jobbet som du får sen efteråt.

 16. Emeric says:

  Den frågan har jag ställt mig själv väldigt många gånger. Det enkla svaret är att jag inte visste vad jag skulle göra annars. Sen är det lätt att vara efterklok också

 17. 3mm@ says:

  För*tår hur du tänkte, kände lite samma när jag pluggade, men tog mig igenom pluggtiden (men gillade den verkligen, även om plugget i sig kändes väldigt onödigt. Gillade framförallt alla sovmorgnar och möjligheten till att kunna styra sin egen tid) och nu har jag världens roligaste jobb. Hoppas verkligen att det blir samma för dig också när du är klar med den här utbildningen.

 18. Emeric says:

  Sovmorgnarna är de bästa. Utom den här kursen där jag inte har några. Börjar kl 8 varje dag, föreläsning till 10 och sen håltimme i 2-3 timmar. Varenda j*vla dag. De kursansvarigas ursäkt: de får inte bok en sal 5 timmar i sträck och det är orimligt att låta studenter sitta och lyssna på någon så länge.
  Bullshit kallar jag det, då vi kunnat ha det så på alla andra kurser hittills.

 19. 3mm@ says:

  För*tår din irritation. Fattade inte hur vissa kursansvariga tänkte när bestämde upplägget kring föreläsningarna.

 20. Emeric says:

  Hehe det värsta var ändå när jag läste kulturvetenskap och det var en kurs där vi hade samma föreläsning två gånger. Så värt.

 21. 3mm@ says:

  Haha förs*år det. Råkade också ut för att ha samma föreläsning två gånger när jag pluggade, men då gick det i alla fall ett år emellan dem.

 22. Emeric says:

  Tror det gick en vecka mellan mina föreläsningar. Det var samma kurs iaf haha

 23. 3mm@ says:

  Jamen då så, då hade du ju säkert hunnit glömma minst hälften av det som hade sagts under förs*a föreläsningen så då var det väl bara bra med lite repetition.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *