Tjuvlyssnat

Visst, jag har retats lite med Magdalena, genom förra inlägget och en osmickrande rubrik förr i tiden, och jag håller inte alltid med om att man måste föra sig med gammalmodiga etikettregler. Men man måste ändå gilla henne som person och hennes kamp för att försöka hålla fason på en värld av ouppfostrade människor, troll och first-sägare.

Gillandet övergick till respekt, då jag precis fick reda på att Magdalena har läst kommentarerna och tagit åt sig av vår webmaster-gud Andreas Viklunds tankar och därefter mejlat honom, tackat för hans synpunkter och skrivit att hon nu ska ändra uppfattning om hur man bemöter mobilpratare. Eller mobilblottare som är ett mer passande ord!

Och mycket riktigt är nu artikeln ändrad. Det är hederlig journalistik. Att ta del av folks åsikter, och ändra sig och artikeln när så krävs. Kudos till henne.

Så Magdalena Ribbing, vi älskar dig! Även om vi skojar med dig då och då!

5 thoughts on “Tjuvlyssnat

 1. Happymealungen says:

  Förlåt Magdalena för att jag trodde du var en robot! Jag fick faktiskt två av hennes böcker i present av min farmor en gång (subtil hint?). Jag rekommenderar dem till samtliga sluskar här.

 2. Bulle says:

  Jag tycker det är helt hysteriskt roligt att hon flera gånger måste påpeka att Andreas är 28 år.

 3. Jane says:

  Hahahahaha! Det där var fantastiskt roligt!! Och jag får medge att jag blev väldigt, väldigt förvånad över Ribbings första, tämligen ohyfsade svar!! :)

 4. tove says:

  Älskar Damon Magdalena älskar jag Magdalena!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *