Vad ska vi göra nu då?

Hur roligt den än är att ha bakom-bloggen så håller det inte om vi inte skriver ofta. Då vi alla har andra saker vid sidan om, är frågan vad vi ska göra med den? Ni som är här inne är nog hardcore-fansen, så vi tycker att ni ska få vara med och tycka till! Antingen lägger vi ner den och startar ett nytt segment. Eller så behåller vi den och startar ett annat dagligt segment. Annars får vi leva med att det bara skrivs här spontant!

Bra idéer premieras med cred och materialistisk kärlek!

65 thoughts on “Vad ska vi göra nu då?

 1. julia says:

  Jag tycker att detta ska vara er experimentplats för nya idéer som ni fundera på att införa innan det blir permanent för att se om det fungerar.

 2. Marie (inte den marie) says:

  ha kvar! skitrolig ju, även om den inte uppdateras jämt

 3. Eriabe says:

  Spontant är förstås kul. Särskilt intriger och sådant ;) Men inte så jättekul att den här bloggen är så pass inaktiv då. Men kul när det händer saker, detta blir ett forum där man kan få redan på saker ”bakom kulisserna”, ett back-stage-pass till Tjuvlyssnat! :P Så helt klart värt att bevara trots lite inaktivitet, glöm inte bort den bara.

 4. Angel says:

  Keeeeep it!

 5. Att Älska Alex Schulman says:

  jag som slutat besöka tjuvlyssnat varje dag utan besöker det nån gång i veckan (mest eftersom det är så få nya tjuvlyssningar om dan å ett besök i veckan ger mig många roliga minuter på en gång) kan ju inte annat än gilla läget som det är nu. tillräckligt mkt nytt vid mina veckobesök som det är just nu så keep it .

 6. Susanna says:

  Det är det spontana och knäppa som gör den rolig att läsa.

 7. Sia says:

  Som så många har sagt före mig: keep it :)
  Själv tycker jag om att bara lurka och läsa, men spontaniteten är nog viktig. Om det är mer av en påtvingad grej så blir det nog inte lika roligt längre.

 8. Lany says:

  Lägg ner bloggibloggen…

 9. Handsome says:

  Kör fullt bara, det är suveränt som det är. Nerläggning känns väldigt oaktuellt.

 10. Rufus Cade says:

  Hellre kvalitet än kvantitet. Behåll och dra ned på antalet inlägg. Läsarblogginlägg här är en bra idé.

  Jag köper vad som helst utom nedläggning har jag just insett… =)

 11. Johan says:

  lägg inte ner!

  de gör inget att de bara blir spontana inlägg lite då o då… de ä ju då de blir som bäst. man ska inte skriva bara för att man måste, man ska göra de när man har lust!

  så fortsätt så som de ä!

 12. marylind says:

  jag är ett hardcorefan som följt sajten sen den började, men aldrig vågat kommentera, men såhär på en lördag tänkte jag att det var ett var ett bra tillfälle att yttra sig. BEHÅLL SIDAN, den förgyller de dagarna då ni väl skriver. keep up the good work! (damon och marie, adore you, happymealungen, du är the new king, hallelujah!).

 13. Tunthur says:

  Behåll, behåll, behåll! Det är suveränt med era överraskningsinlägg, ni lyckas alltid blogga just då det behövs! men lägg snabbt som attan in en länk till tjuvtittat på bloggibloggen!!!

 14. Mahsen says:

  Lägg absolut inte ner, och det är faktiskt ganska så…. vad ska man säga? Mysigt? att det bara skrivs här ibland. Det behövs liksom inte nya inlägg hela tiden för att det ska vara en bra blogg.

 15. Elisabeth says:

  Lägg inte ner den vad ni än gör. Hellre något då och då än inget! bloggen e grym!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *