Vem fan är det som snokar på mig?

Folk jag träffar vill ibland sätta dit mig genom att tjuvlyssna på eventuella grodor som hoppar ur min mun, och jag och Gloria har båda blivit publicerade på sajten. Denna skickades in förra veckan, och jag vet inte om det går mot reglerna att publicera sitt eget samtal som någon annan har skickat in, men i blogg-bloggen tar vi ut svängarna. Jag måste dock nämna att tjejen är ~25 och att jag sa ”jävla kommentarer”. Men jag älskar ju er ändå.

ICA Bergshamra

En tant ~70 tar lång tid på sig i kassan. Två kunder bakom står Tjuvlyssnat-Damon och en fashinonistatjej ~20.
Damon: Men shit vad tid det tar. Pensionärer borde bara få handla på vissa tider. De får komma vardagar mellan 8 och..
Tjejen: 12!
Damon: Nej, 15 är ok! Sen kommer alla andra. På helgerna får de komma mellan 8 och 11!
Det blir tyst och tanten fortsätter vara trög och folk blir mer irriterade.
Damon: Men fan, kan hon fatta att jag måste hem och moderera kommentarer!

Cred: Flikkan med lösgodis

29 thoughts on “Vem fan är det som snokar på mig?

 1. Elin says:

  Hur kan du inte veta ifall det går emot reglerna, det är väl du som satt upp reglerna eller?? Tycker iaf att lyssningen var jäkligt kul, bra att den blev publicerad här åtminstone! :-)

 2. Kluivert says:

  Damon> Big brother’s watching YOU!!!

 3. jurg says:

  ica bergshamra är the jurgs hemaffär, har dock aldrig sett damon där.

 4. Sara W says:

  När jag blir pensionär ska jag tillbringa dagarna med att vara långsam på affärer och gå på banken när alla andra har lunch. =)

 5. Snape´s on a plane! says:

  Gamla tanter är kul.

 6. Fist52 says:

  Damon, jag håller verkligen med om att pensionärer (och skrikiga småbarn) borde ha särskilda tider i affärerna.

  Och det känns inte som att det vore fel om du la in detdär på tjuvlyssnat, det var ju nite du som skickade in det.

  /Jag

 7. Happymealungen says:

  istället för ”max 6 varor” i snabbkassan borde dom ha ”max 60 år”.

 8. paq says:

  Det är ju ingen mening med att tjuvlyssna på dig, du säger ju ändå aldrig nånting! Här har jag slösat bort massvis med timmar på att förfölja dig på Södermalm och i t-banan… Argh!

 9. Roliga skyltar says:

  Nej, hon kunde inte förstå att du skulle moderera kommentarer.
  Hon kunde ju inte ens förstå att skynda sej.

 10. Mikaela says:

  #8: Haha, Damon kanske har anledning att vara en aning nojjig…

 11. Elna says:

  Rätt så, skicka alla dinosaurier och snoriga skrikungar till ättestupan!
  Vi vill inte ha något förflutet eller någon framtid. Nu är nu och vi kommer att förbli evigt 25 … You ain´t seen nothing yet!

 12. Klas-Kristian says:

  Bara det faktum att personen som tjuvlyssnade kallar sig ”flikka” (en av de värsta fjortiseringarna av svenska ord jag känner till) är för mig en anledning till att det känns bra att den här inte kvalade in till den riktiga sajten.

 13. Helena says:

  ORKA med folk som skriver flikka!!! bojkotta alla som använder kk istället för ck (alltid)… snäääälllla söööta

 14. Maria says:

  Det var tur den tjuvlyssningen stannade här. Ser inte det roliga i det. Ser inte heller det intressanta i det…

 15. Channah says:

  #13: Bojkotta mig! Jag går en språCKurs i JoCKmoCK…

  =-D

  Måste få veta vilka tjuvlyssningar det är som Gloria och Damon varit med i…

  Hajsvajs

 16. Channah says:

  Förresten, vad är det för (snuskig?) genomskinlig figur ni har på heroes-loggan? X(

  :)

 17. Hea says:

  Men snälla, ni kan väl göra nån slags lista på de tjuvlyssningar som Damon och/eller andra från redaktionen ingår i??
  Tror alla trogna läsare skulle uppskatta det. Finns det någon som håller med mej?

 18. Nina says:

  Men hur vet alla hur Damon ser ut? Finns det bilder någonstans? Om han håller till på Söder och jag inte vet hur han ser tu så kan jag ju riskera att höra honom göra bort sig utan att veta att det är han, tusätt mig inte för det!

 19. Helena says:

  #15 I svenska språket kan du inte ha 2st k:n efter varandra i ett ord, men om du skriver språkkurs är det två sammansatta ord (och tydligen är det bra för dig att du går den språkkursen). Dessutom är väl Jokkmokk samiska, och inte svenska. Sen att staden heter samma sak på svenska som på samiska är ju en helt annan sak… många städer behåller ju sina orginalnamn även på svenska.

 20. Fist52 says:

  #17. ja snälla gör det. Varför har ni tagigt bort PLUS förresten?

 21. sanna says:

  Helena. det finns ju annars en chans att #15 drev med dig. men så mycket hoppas jag att du förstod själv

 22. happymealungen says:

  #19 Helena: inte två k:n efter varandra i ett ord? du har uppenbarligen aldrig haft en vän som du även ligger med…

 23. Snape´s on a plane! says:

  Happymealungen; är du ”Farbror”?!?

 24. Happymealungen says:

  Snape: Nä, jag har inga syskonbarn. men citationstecken får mig att tro att du syftar på något annat. Men jag tror inte att jag är ”farbror”. Du får gärna förklara för jag känner mig lite förvirrad nu.

 25. Klas-Kristian says:

  #22: Skillnad på förkortningar och ord…

 26. Happymealungen says:

  #25 Klas-Kristian: Tråkstuvning till lunch idag? Óò

 27. Klas-Kristian says:

  Happymealungen: Tråkstuvning? Den var ny. Nä, kalla mig gärna tråkig om du tycker dig få ut något av det, jag kan inte hjälpa att jag är språkfascist.

 28. Happymealungen says:

  Klas-Kristian: tufft, själv är jag tråkfascist.

 29. ankakanka says:

  Pensionererna är ju alltid och handlar mellan 11-14 ungefär när alla som jobbar har lunch och kanske behöver springa in i affären lite snabbt för att handla något. Men då står det där…….. med sina vagnar och brer ut sig så det inte går att komma åt någonting. För vagnen kan man inte ställa åt sidan lite vid mjölkkylen utan den måste stå precis så ingen annan kommer åt att ta mjölk. Sen är det jätte svårt bestämma om man ska ha röd, grön eller blå mjölk. Nästa gång. Bestäm det hemma innan ni åker till affären.
  Hjälp nu måste jag andas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *