Skicka bidrag

Har du råkat höra någon vild, rolig, förvirrande eller generande ordväxling som du tycker skulle passa in här? Eller har du tagit ett roligt foto som du gärna vill dela med dig av? Skicka i så fall till Tjuvlyssnat-redaktionen så publicerar vi om vi håller med!

Försök att återge tjuvlyssningen så noga som möjligt – exakt plats och ort, inblandade personers ålder och andra detaljer som kan vara relevanta för ditt tips. Samtal som du själv har deltagit i är inte tjuvlyssnade. Försök att skriva så som vi skriver på huvudsidan.

  • Var ägde tjuvlyssningen rum?
  • Kom ihåg att ange ungefärlig ålder på personerna i tjuvlyssningen.

Du kan också skicka bilder direkt till tjuvtittat@gmail.com. Vi kommer aldrig att ge ut din e-postadress till någon. Vi kommer endast att använda den för att ställa dig eventuella frågor. Tjuvlyssningar utan giltig e-postadress kommer inte att publiceras, inte heller tjuvlyssningar som är uppenbart påhittade. Genom att skicka tjuvlyssningar och bilder till oss oss ger du oss fulla rättigheter att publicera och återge ditt material, dels på sajten och dels i andra Tjuvlyssnatrelaterade sammanhang, exempelvis i böcker eller tidningar.