10 år och 100 pungsparkar senare går Lasse med i ”Ung utan pung”

Omklädningsrummet på en dansskola, Göteborg

Två flickor ~7 sitter och fnittrar och viskar. Det framkommer att de pratar om killar.
Tjej 1: Jag hoppas han är kär i mig. Baaara mig.
Tjej 2 (fundersamt): Ja… Annars får du ge honom en pungspark. Det brukar jag ge Lasse.
Tjej 1: Är det din kille?
Tjej 2: Aaah.. Ibland är han dum och då brukar jag ge honom pungsparkar.
Tjej 1: Ja, massa pungsparkar.

Cred: Sophia Beijer

73 thoughts on “10 år och 100 pungsparkar senare går Lasse med i ”Ung utan pung”

 1. Happymealungen says:

  Pungktmarkera din pojkvän.

 2. Bussola says:

  Den man älskar slår man.

 3. Djoseph says:

  Ajjjjjjjjjj…

 4. Tim says:

  Alla är väl dumma i huvet i den åldern kort sagt, men att det sitter tjejer som kommenterar här och tycker att det är roligt borde steriliseras och utvisas till Antarktis.

 5. preddan says:

  slå med knytnäven och sikta mot äggstockarna om damen ifråga sparkar på din pung, ungefär lika snällt

 6. elina says:

  Det är är ju en masskopi av mig,

  äntligen har jag kommit på att annat folk faktiskt också är som jag xD

  hahah :D

 7. Sophia says:

  från tjejen som tjuvlyssnade:
  tror inte att flickorna ger pungsparkar på riktigt, det är formodligen bara nått dom har hört och skojpratar lite om.. det mesta sjuåringar säger är förvridet på ett eller annat sätt.. och pojken hetter inte lasse, de sa ett namn som jag inte uppfattade så tjuvlyssnat redaktionen namngav honom lasse.

  Tjuvlyssningen visar att det är roligt hur barn härmar och säger efter vuxna och ungdommar i sin omgivning. att de valde just pungsparkar är ju otroligt gulligt eftersom de var så små.. Synd att man behöver förklara för folk, tjuvlyssningen förlorar liksom sin charm då..

  ps. hej Maria! skoj att du hittade hit! ds.

 8. Sissel says:

  Hehe^^ kör hårt brudar!

 9. fnizz says:

  Lite onödigt att bli upprörd när det är sjuåringar som pratar sådär ^^ Sen att det faktiskt finns en ganska stor mängd flickor i övre tonåren som fortfarande resonerar sådär är ganska åt helvete… -.-

 10. Calle says:

  Varför hejar så många puckade brudar på småtjejerna i kommentererna? Misshandel är väl aldrig ok? Eller är det på något skruvat sätt sött om tjejer slår en kille?

 11. Joel says:

  Hur ofta heter barn Lasse nu för tiden!?
  Den här lyssningen känns påhittad och dum!

 12. emma. says:

  Okej nu fick jag ett påhopp att jag kommenterade puckat. och att misshandel aldrig var okej, så nu ska jag försvara mig lite.
  Jag skrev #9 :)
  och jag var väääldigt liten, och visste inte ens att killar hade pungkulor. Jag tyckte det var kul, för att jag inte förstod hur pass ont det gjorde. Självklart tycker jag inte att det är okej längre, och skulle ALDRIG för mitt liv göra om det! :)
  Så nu vet du, Adam!

 13. Hehe says:

  Lasse lever ett tufft liv.

 14. Andy says:

  Fy fan för alla puckade fjortisfeminister som inte inser att de är nästa generations förtryckare snarare än frihetskämparna de är i sin fantasi…

 15. sofia says:

  Haha :)
  Men stackars Lasse..

 16. Huba says:

  Tycker @32 var väldigt bra.
  Och slutligen @20 .. Ja jävla vad det var kul!

 17. Em says:

  #50 Oxido.
  Jag tycker aldrig det är okej att slåss faktiskt.

 18. SananaS says:

  nya preventivmetoden XD nej men skämt åsido…

  jag tänker som såhär va, angångende om/varför denna är kul eller ej:
  att det uppfattas som kul eller gulligt att det är småtjejer som utdelar våldet, är väl för att det förtryckta könet ger sig på det förtryckande, hade det varit tvärtom i tjuvlyssninge hade det ju inte varit gulligt utan bara en vanlig värklighetsskildring av de patriarkala maktstrukturernas mening och metod… och gulligheten kommer väl in i kontrasten mellan små barn och brutalt.
  och förresten så Är ju era könsorgan mycket lustigare än våra.

  men ja det är liksom bara min åsikt typ så skitsamma…. den fick mig att dra på mungipan ivarjefall. det här blev en hel roman. peaceout <3

 19. Jinzo says:

  Påminner om när jag och en kompis var på ett läger. Där hade dom en kurs i självförsvar för tjejer, eftersom jag och min polare tränade ju-jutsu gick vi förbi och kollade, noterade att det var otrevligt mycket fokus på pungsparkar (vi tyckte att de borde visa sätt att ta sig ur grepp och sånt med).

  Hursomhelst gick vi senare ned och bytte om för att bada, träffade på vägen till badplatsen två tjejer som han kände som var på väg till tältområdet efter kursen.

  – Kolla vad vi har lärt oss, säger den ena och knäar min kompis i skrevet.

  16-17 år var vi alla kanske ? Fanstyget skämdes inte ens utan ”det var bara för att visa”. Mmkay.

 20. Per says:

  Barn vet inte vad våld innebär och det var ett rätt gulligt inlägg, bara för att jag automatiskt antar att det är snack, inte fakta. Däremot tycker jag det är tråkigt att vissa tycker det är bra att de ”lär sig i tid”, om kvinnor vill bli helt jämlika och inte skapa ett matriarkat så har sådana åsikter ingen plats, de tjänar snarare till att förstöra för de som söker jämlikhet

 21. Andreas says:

  Jag fick en pungspark ute på krogen en gång. Stog o pratade med en tjejkompis som jag inte träffat på skitlänge. Så kom hennes polare som precis blivit dumpad av sitt ragg och därmed var miserabel för hon var tredje hjulet.

  Hon var skitförbannad för att tjejen jag pratade med inte ville gå hem, så hon sparkade mig i skrevet så hårt att jag började blöda när jag bad henne lugna ner sig lite. Jag anmälde och hon blev fälld. 3 månaders fängelse fick hon den förbannade jävla satmaran, och hon blev av med sitt jobb eftersom hon förlorade sin säkerhetsklarering iom fällande dom för våldsbrott.

  Det absolut sjukaste är att om inte bartendern hade sett vad som hände och sagt det till vakten hade jag blivit utkastad. Gogo gadget jämställdhet…

 22. SL says:

  3. Laura, ni tjejer kommer sterilisera världen om ni gör så :P

 23. Ted says:

  Fan va många vidriga och osympatiska tjejer det finns när man läser dessa kommentarer. Varför är det ok att misshandla och eventuellt permanent skada en människa bara för att detär en kille. Vidrig läsning ovan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *