Ah, så det är det som är ditt fjärde hål?

Modevisning, Malmö

En av deltagarna i ”Fröken Sverige 2007” som är ~20, blir intervjuad om tävlingen.
Tjejen: Det är inte längre att bara vara snygg, man måste ju ha något innanför hjärnan också!

Cred: Mia

114 thoughts on “Ah, så det är det som är ditt fjärde hål?

 1. melin says:

  det här börjar låta som när folk tog illa upp av 88 black och sånt. herregud.

  Tove är min nya hjälte!

 2. melin says:

  jaaaaa jag menar nogger black.. fan =(

 3. Greger says:

  Damon:
  Innan negerbollsdebatten tog fart på riktigt använde jag ”chokladboll” en hel del, men hela debatten är så urbota dum att jag har börjat köra med ”negerboll” konsekvent. Själv tycker jag att ordet negerboll har blivit roligt bara på grund av den överdrivet laddade debatten som det har skapat.
  Dessutom har många inlägg i debatten handlat om vilka känslor ordet neger väcker, oavsett vad användaren av ordet lägger för innebörd i det. Hur kommer då humorn in i bilden?
  Det är inte det att jag vill få dig att ändra rubriken, jag håller med om att man ska kunna skämta om allt. Jag menar bara att jag inte tycker att du är konsekvent i de här två fallen. Peace.

 4. huhu says:

  Både 88:an black och nogger black blev anmälda till DO ;)

  Man hävdade att 88 stog för åttonde bokstaven i alfabetet, alltså HH, som engilt Antidiskrimineringsbyrån stog för Heil Hitler.

  Nogger black är ganska givet vad dom syfta på.

 5. Zelest says:

  Nuddis: Öronen? Där får det ju inte ens platts med en vindruva… om man inte mosar den… hmm, kanske en ärta eller två…

 6. Twiggey! says:

  Martin (95): Hahahahahaha! Underbart vasst inlägg! Jag gillar sälskilt partiet ”du verkar eftersträva allmänbildning kring mänskliga hål” hahahahahaha! Jag blir nästan lite kär i dig, är du läkarstudent? :)

  Jag har varit inne och kollat lite på länken du bifogade, tack det var om tänksamt av dig! Nu har jag lite mer koll på det :)

 7. Twiggey! says:

  Damon (100): Jag vet ju att du är en intelligent människa och att du driver med hela grejen. Men jag tyckte rubriken var ovanligt låg för din standard och istället för att ta en PK-feministisk debatt som lätt blir tråkig och bråkig använde jag mig av en gammal hederlig härskartekning: förlöjligande (samma som du använde i rubriken) för att avreagera ilskan rubriken fick mig att känna. Mitt inlägg om hur många hål en människa har är som jag hoppas ALLA förstår kryddat med en stor portion ironi och kärlek. Och humor förstås! ;) Jag tycker själv att jag fick igång en ganska rolig och ironisk debatt om vad som ska betraktas som hål och inte.

  Kärlek
  /T

 8. Twiggey! says:

  haha! HÄRSKARTEKNIK ska det vara ovan, inte härskartekning! :) För mer info om härskartekninker kolla följande länk: http://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%A4rskarteknik (scrolla ner lite så står de fem ursprungliga kort förklarade, det har tillkommit 3 stycken tror jag, om någon har en länk där även de nya finns upplys mig gärna om det!)

 9. Bogg says:

  Damon # 100 – Greger och alla andra: Ni blandar ihop de två inläggen. Jag säger att man kan skoja om allt, t.o.m. om kvinnor, men vari ligger humorn att säga att tjejer har fyra hål? Det är förlegat och bara idiotiskt…
  Jag driver ju med hela grejen, självklart är det inte rasistiskt att säga negerbollar…

  Inser du inte att du målat in dig i ett hörn?!?

 10. Boström says:

  thegoodgirl: Det är väl ändå en rätt fet skillnad på att skämta om Förintelsen, där 6 miljoner människor dog, och att skämta om lössläppta kvinnor?

 11. thegoodgirl says:

  boström. inte lössläppta kvinnor. rubriken är stötande för alla kvinnor. (hur kan kvinnan vara jämställd mannen om hon inte har rätt att göra samma saker utan bli kränkt och sedd som mindre värd.)
  hur många miljoner kvinnor blir sålda som sexslavar, mördade eller misshandlade osv varje år enbart för att dom inte respekteras eller uppfattas som lika mycket värda? knappt en kvinna på denna jord lever det liv hon har rätt till. tänk lite själv.

 12. Martin says:

  Twiggey! (106): – Tack. – Den bjuder jag på. -Oj då. – Ja. – Varsågod.

  (Vem kunde tro att Tjuvlyssnatkommentarspalten skulle dubblera som datingsajt?)

 13. Lola says:

  Jag tycker man kan skämta om nästan allting. Men det handlar till väldigt stor del om -hur- man skämtar om det. Det här med 4-hål-rubriken känns bara som om det är för vasst.
  Man kan skämta om blåsta tjejer på andra sätt, likväl som man kan skämta om mörkhyade och förintelsen på andra sätt än rakt taskiga sätt. Förstår nån hur jag menar?
  Ett exempel: det här i danska tidningar med mohamed-bilderna, det var nog menat som ett skämt.
  Men det resulterade i att en enormt stor mängd människor kände sig trampade på och kränkta. Nu är Danmarks rykte fläckat i flera länder, människor lever under dödshot efter detta lilla skämt.
  Det skämtet var för elakt bara. Lite som den här grejen, det var lite för elakt helt enkelt. Därmed inte sagt att man inte får skämta om nånting, men skilj på graderna!

 14. Twiggey! says:

  Martin (112): haha! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *