Älskling, jag har ingen lust ikväll, min vagina är…

Apoteket, Jägersro, Malmö

Kille ~25: Min flickvän har precis fött barn och jag skulle handla massa amningsgrejer här, men jag glömde inköpslistan, kan du hjälpa mig?
Expedit: Javisst, vi går bort till den här hyllan och tittar.
Expediten hjälper mannen att välja rätt produkter.
Killen (högt och tydligt): Just det, hon skulle ju ha tamponger också!
Expediten: Ehm.. Eh.. Är du.. Är du säker på att det inte var bindor?
Killen: Nej, hon använder inte bindor, hon tycker att det känns som att ha blöja.
Expediten (lågmält): Ehm.. Eh.. Ja. Jo, men.. Jag har svårt att tro att hon kan använda tampong just nu..
Killen (förvirrat): Hur då menar du?
Expediten: Jo, men du måste förstå.. Ehm.. Man kan väl säga att hennes vagina är ganska uttänjd vid det här laget.
Killen: UTBRÄND?!

53 thoughts on “Älskling, jag har ingen lust ikväll, min vagina är…

 1. Anna says:

  Hej alla! Det är jag som skickat in denna tjuvlyssningen, och jag kan säga som så, att känslan man fick var att han hade lyckats snappa upp att hon blödde, och sen tänkte han ”logiskt”. Ungefär ”ja, men hon använder ju inte bindor”. Han var otroligt gullig och stolt, det roligaste var egentligen expediten som blev så otroligt besvärad av situationen (borde de inte ha sett det mesta vid det här laget?)
  //Anna

 2. Ann says:

  Tvåbarnsmamma to the rescue! ;)
  Jepp, man blöder massvis i ca 6 veckor efter förlossning, oavsett snitt eller den vanliga vägen. Du besiktigas vanligen sex veckor efter förlossning, då man kollar att allt verkar vara på väg till det vanliga. Många väntar med sex tills dess. Eller skjuter upp barnmorsketiden om de inte känner sig redo… :D

  Down below, då: det är infektionsrisk med ett öppet sår efter moderkakan i livmodern, det är ömt vid öppningen och inuti (även om du inte har blivit sydd, kan jag tänka mig, och med dagens krav på snabba förlossningar, så är väl stygn vanligt!), OCH slemhinnorna är torra så länge du ammar, och de vill inte brottas i onödan med tamponger eller dylikt. Det finns en anledning till att det annonseras så mycket om glidmedel på föräldrasiterna… :)

  Plus att man är ganska matt efter en förlossning, får hormonstorm och feber på fjärde dagen när mjölken drar igång på allvar, och man kanske har kvar foglossning, så att lederna, främst bäckenet, skallrar runt i kroppen som maracas! Så jo, att pappan går och handlar ligger nog i allas intresse. :)

 3. Bongo says:

  Utbränd..fy va jobbigt…har själv gått in i väggen o de är inget att leka med..o ömmar gör de oxå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *