"Att du en vacker dag kan bli personalchef på McDonalds"

(Två killar ~15 bråkar i klassrummet. De klagar på varandra inför läraren.)
Läraren: Jag har inte tid med era petitesser!
Kille 1: Vad är petitess? Det är för helvete nåt ord du har kommit på själv! (Går surt och sätter sig på sin plats) Förresten heter det pincett!
(Tystnad.)
Kille 2 (till en kompis): Du, vad betyder presidess?

Högstadieskola, Falkenberg

103 thoughts on “"Att du en vacker dag kan bli personalchef på McDonalds"

 1. angelica says:

  Denna diskution är upprörande måste jag säga, har nyss börjat på donken o jag är nöjd, tiderna går att stra ganska bra själv och jag är glad jag fick jobbet där, många sökande, men dte valde MEJ!

  Människor som klankar ner på andra borde ta o tänka efter lite, vem är dte jag klankar ner på egentligen? jo mej själv. I grund o botten är det sin egen självkännsla som är dålig.

  Mcdonalds är som vilket jobb som helst, vissa trivs, adra inte, vissa chefer är dåliga, vissa inte, punkt slut.

 2. Mikaela says:

  Som chef på mcdonalds tjänar jag bättre än mina jämnåriga, har ett ansvar och arbetsuppgifter som ingen av tidigare nämnda kommer i närheten av. Liksom alla restauranger är olika, människor är olika, olika dagar går olika bra så kan man inte jämföra. Du kan inte heller jämföra hur jag är i min roll och hur andra är det, eller vad jag får ut av det och var andra får ut av det. jag har jobbat på andra jobb vid sidan om, och jag märker snarare motsatsen, när det gäller mognad, erfarenhet och kunskap har jag ett tydligt överläge.

  nog om det, jag skiter fullständigt i vad folk säger och tycker! :D har brytt mig så mkt att jag varit på väg att sluta bara för att ANDRA tycker att det är det jag borde göra. Som nittonåring och arbeta med att servera/ stå i butik/ you name it eller att få arbeta med utbildningar, personalarbete, arkivering, råvarukontroll, ledning & coachning varje dag, varubeställning, schema, arbetsmiljöarbete, internkommunikation och ha ett ständigt ansvar och en ledar roll. Att få hålla värdinneutbildningar som man verkligen brinner för för hela företaget och ansvara över dessa människor, att kunna bestämma själv över sin tid och uppgifter, vad/hur/när man gör saker, att alltid utveckas och få göra nya saker, erbjudas kurser som ger en nytta för framtida arbeten. För mig är svaret enkelt, tack och lov.

 3. karolina maria says:

  shiiiit people! jag har jobbat på donken för åratal sen, o det var lågstatus rakt igenom. jag var sjutton o hade inget val vilket är min poäng exakt; har man alternativ så tar man det, alltid. donken är dåligt betalt, stinker, massa oljud mm. ”möta människor” hahah, då tar man väl hellre ett vårdjobb eller dagis? om jag går t mcD idag så är det för att få fyllekäk, inte mänsklig samvaro, det tror jag de vet som står där o flippar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *