"Just nu känner jag mig bara väldigt uttittad…"

Tåg mot Malmö på Hässleholms station

Kille ~25 i sin mobil: Hej! Jag är i Eslöv. (Han är tyst ett tag) Vadå ringa henne? Jag ska inte behöva ringa henne, hon är ju min övervakare. (Han för en lång diskussion med personen i telefonen om vem som ska ringa och killen blir både irriterad och stressad) Jagad? Nä, jag är lugn, jag känner mig inte jagad…

Cred: Maria

0 thoughts on “"Just nu känner jag mig bara väldigt uttittad…"

 1. Greger Seger says:

  Det var för osammanhängande och lösryckt för att jag skulle hänga med där. Skulle det bli en poäng någonstans? (Och med det menar jag inte att fråga om den skulle vara rolig. Jag har fattat att en tjuvlyssning inte måste vara rolig. Men den måste väl ändå ha en poäng?)

 2. Freddie says:

  Jag tyckte den var bra. Kul att sitta på det tåget brevid en irriterad och stressad brottsling som är på permission =)

 3. Viola says:

  uh? i dont get it. den här fick en etta av mig! 76**** 5664*!

 4. Elin says:

  Jag tyckte att den var kul. Föreställ er blickarna när han lägger på luren. :D Eller kanske snarare folks undvikande blickar :D

 5. Sugarpie says:

  till greger seger..jag tror du har för mycket fritid..

 6. Sofia says:

  Freddie: En person är kanske inte är på permis för att han har en övervakare, om det var det du syftade på. Att han suttit av ett straff tidigare är kanske ingen vild gissning, men jag tror inte han gör det nu. :P

  För övrigt tyckte jag det var en rolig tjuvlyssning.

 7. Pidde says:

  Poängen är att man SKA ringa sin övervakare.

 8. Marcus R says:

  Det vore lite kul att veta hur t ex Viola tänker när hon ger denna en etta i betyg när hon inte förstår den. Det är som att avfärda alla böcker som skrivits på främmande språk som skit.

  Det roliga ligger ju i vad en övervakares syfte är, och hur väl det syftet tjänats i det här fallet.

 9. Malin says:

  Om poängen är man ska ringa övervakaren skulle ju inte texten efteråt behöva vara med, det måste väl vara nåt med ”jagad”-delen…(?)

 10. Meli says:

  Hihi, kul tjuvlyssning.. Synd bara att den måste blajas sönder av massa ”jag fattade inte” etc.. läs en gång till då som vi vanliga människor får göra om vi inte förstår.

 11. micaela says:

  Poängen är väl slutkommentaren, ”Nä, jag är lugn, jag känner mig inte jagad…” tillsammans med rubriken, att det är roligt eftersom han är tjuvlyssnad. Eller, det var min första tanke i alla fall.

 12. AnnA says:

  Jag måste erkänna att jag inte heller riktigt förstår poängen i denna tjuvlyssning…

 13. spectaclesforafrica says:

  …på Hässleholms station……..INTE i Eslöv

 14. Simon says:

  HAHAHAHA =D Roligaste tjuvlyssningen på länge!

  Malin: Om man är jagad (av polisen) så ringer man inte sin övervakare, men personen som är på permis fattade nog saken lite mer som en känsla istället för verb. Så fattade jag det i alla fall…

 15. Marcus R says:

  Killen har stuckit utan att övervakaren vet var han är?

 16. Diana says:

  Men killen har en övervakare, som inte vet var han är och han känner sig inte alls jagad. Dock blir han avlyssnad av tjuvlyssnaren.

 17. J says:

  Fast om man har en övervakare som man ska ringa varje dag, vilket brukar vara fallet med övervakare, så blir man rätt jagad om man inte ringer. Kanske därför personen i andra änden av samtalet frågar om han känner sig jagad…

 18. Malin says:

  Meli: Du kan väl förklara hur du uppfattade det roliga?
  Eftersom du är säker på att du fattat rätt och alla andra verkar ”fattat” på olika sätt. Jag menar, så att vi får rätsida på det här.

 19. Greger Seger says:

  Sugarpie: Vilken fullkomligt meningslös kommentar.

 20. Greger Seger says:

  Att bara plocka slumpmässiga konversationer ur vardagen är väl ingen poäng? Det skall väl vara något riktigt udda för att det skall platsa. Om jag sätter mig på bussen och lyssnar så kommer nästan allt folk säger i mobiltelefoner att verka konstigt eftersom jag inte hör det den andre säger. Jag måste säga att jag blir mer och mer besviken på tjuvlyssnat för varje dag som går. Väldigt tråkiga och nollställda saker höjs till skyarna av någon anledning. Den här siten har en bra bit kvar till att bli lika intressant som sina föregångare overheardinnewyork.com, overheardintheoffice.com och overheardatthebeach.com. Kika p ådom så förstår ni vad jag menar.

  Så sugarpie, du och alla andra slipper mig från och med nu. Ha det så bra med din fantastiska fritid!

 21. Meli says:

  Men vännen! All of the above! Sm i fri tolkning ÄR tillåtet ibland :D Det var ”gnället” om att man inte fattade som var onödigt, sen vart man tyckte poängen låg har jag väl aldrig sagt ngt om?

  Ångrar nästan mitt inlägg när jag läser de roliga svaren, var det måhända strategiskt att säga att man inte fattade för att få lite fler perspektiv på tjuvlyssningen?

  Jag tyckte det roliga låg i att personen inte ville ringa sin övervakare och den andra då frågar om han kände sig jagad.. :)

  Cheers amigos

 22. MiaFia says:

  Jag tyckte poängen låg i att han var i Hässleholm och sa att var i Eslöv. (det är lite skillnad må ni tro….!!)
  Kan tänka mig att han egentligen åkt för långt bort och därför skulle kontaktat sin övervakare. Eller jag har fel om övervakaren? Är inte så erfaren på det området… ;-)

 23. M says:

  För att få ut en poäng måste man alltså hitta på själv vad personen på andra sidan sa (eftersom vi inte vet det), hmm….
  Det skulle tex vara jätteroligt om personen sa ”Du behöver inte bli så uppjagad” och därefter fick svaret ”Jagad? Nä, jag är lugn, jag känner mig inte jagad…”

  Som sagt får ju alla tolka som de vill, men jag skulle så gärna vilja veta vad den täkta poängen (av den som skickade in lyssningen) var.

 24. Pontus says:

  Greger Seger #2: Det är förmodligen inte varje dag som man sitter brevis en person som babblar om att inte ringa sin övervakare osv, osv. Jag vet inte hur du tänker, men det verkar inte vara så långt.
  Tjuvlyssningen i sig var rolig pga, som tidigare sagts, att man SKA ringa sin övervakare och att han inte verkar vara ett dugg oroad över vad som kan hända om han inte gör det, dvs han känner sig inte jagad.

 25. Victor says:

  Känns ju precis som att han är jagad när han inte uppger den rätta staden :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *